hirdetés

Partnereink

A kicsi cici előnyei: szabásvonalak csak neked!

hirdetés

A kicsi cici előnyei: szabásvonalak csak neked!

Többféle fazon és szabásvonal van, ami kifejezetten a kisebb melleken mutat, sőt, azt is mondhatnánk, hogy a teltebb idomú hölgyeknek ezek kifejezetten tiltólistásak. Lássuk, melyek ezek:

Spagetti pántok- Kizárólag a kisebb, és a közepes mellű alkaton mutatnak jól. A vékonyka pántok olyan hatást keltenek a dúsabb keblű hölgyeknél, mintha azok bármelyik pillanatban elszakadhatnának. Képtelenség nem bámulni őket a pillanatra várva. A helyes megjelenés érdekében a pántok vastagsága egyenes arányban kell, hogy növekedjen a cicikkel.

hirdetés

Nagy ívű kivágások/Extra mély kivágás- Sem a melltartó problémája miatt nem kell aggódniuk, sem amiatt, hogy esetlegesen villantanak egyet. Ahogyan a kivágás íve, úgy a mélysége is annál nagyobb lehet, minél kisebb a mellünk. Ezzel ellensúlyozhatjuk azt, amink nincs.

A nélkül vehetünk fel ilyen ruhákat, hogy közönségessé válna a megjelenésünk, ugyanis ha egy közepes, vagy nagy mellű nő rakja ki mindenét, az már inkább visszahatást kelt. Kate Hudson is imádja a hasonló szabású ruhákat, és látszik, hogy tökéletesen tudja viselni. A kivágások ellenére elegáns és kifinomult a külseje.

Pánt nélkül-  Az olyan pánt nélküli topok és felsőrészek amelyeknek nincs tartásuk, rugalmas anyagból készültek, feszülnek a ciciken, maximum a közepes méreteken mutatnak. Máskülönben lecsúsznak, vagy annyira szétfeszítik az anyagot, hogy az már szinte szakad. Ez sosem mutat szépen.

Nyakbakötős – Azok a vonalak, amelyek a test közepe felé futnak, kiemelik a mellek külső körvonalait. A kicsi és a közepes melleknél ez előnyös, hiszen azzal, hogy kihangsúlyozzuk a melleket, nagyobbnak is tűnnek, akiknek viszont eleve hangsúlyos a dekoltázsuk, kerüljék ezt a fajta fazont. Ahogyan a pánt nélküli felsőknél, itt is azt kell elkerülni, hogy a dekoltázs túl „feszesnek” tűnjön, mintha nem lenne elég hely a felsőben.

Azok, akik mégis szeretnének egy kicsit teltebb dekoltázst, azok optikailag tudnak egy kicsit csalni a következőkkel: kámzsa nyak, redők, rátétek, díszítések. Mivel a kámzsanyak és a redők többletanyaggal járnak, úgy tűnhet egy külső szemlélőnek, hogy azok alatt több minden van, mint valójában. Ha az anyag ezen kívül még mintás is, mondjuk csíkos, esetleg világos, fehér színű, vagy fényes, akkor a hatás még erőteljesebb. Zsebekkel, és más rátétekkel is ugyanez a hatás érhető el.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 01.23.

Ma Rajmund, Zelma napja van.

A COVID-19 felgyorsítja a téli sportok technológiai fejlődését

A Mastercard megbízásából 15 európai ország 53 téli sportszakértője* készítette el az új, független Delphi-tanulmányt „A technológia hatása a téli spo...

  • 2021-01-22 11:29
Ismét megjelenik a Mein Kampf Lengyelországban

Óriási vitát kavar, hogy Lengyelországban ismét megjelentetik a Mein Kampfot.

  • 2021-01-22 09:18
Fék nélkül csökkentek év végén is a bérleti díjak

Ahogy arra számítani lehetett, az albérletpiaci árak lejtőn maradtak az KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint.

  • 2021-01-18 21:39
Mire számítson holnap a Kos?

A változás stresszes lehet, és ez érvényes a pozitív változásokra is. Ez azt jelentheti, hogy maga mögött hagyja a jól ismert, kitaposott ösvényt, és ...

  • 2021-01-18 20:34
Tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves

Egy igazi nyári krémleves, ami melegen és jéghidegen is isteni, egy kis bazsalikommal felturbózva. Ez a mi bazsalikomos cukkinikrémlevesünk!

  • 2021-01-18 17:26

hirdetés

30 éve várják a Gulag gyermekei, hogy hazaköltözhessenek

Ma, január 18-án újratárgyalja az orosz parlament a törvényjavaslatot, melyet a köznyelv csak "Gulag gyermekeiként" ismer. A "Gulag gyermekei" 30 éve ...

  • 2021-01-18 15:20
Ismét sokan menekültek a hegyekbe a szobafogságból Magyarországon

Az év harmadik hétvégéjén is sokan vették a hegyek felé az irányt Magyarországon, hogy kiszabaduljanak a járvány miatti szobafogságból. A legtöbb euró...

  • 2021-01-18 13:28
Elsüllyedt egy teherhajó a Fekete-tengeren

Elsüllyedt egy teherhajó vasárnap a Fekete-tengeren, Törkörszág partjai közelében - jelentette az Anadolu török hírügynökség. Legkevesebb négyen megha...

  • 2021-01-18 12:00
Egyre több oltóanyaggal oltanak Európában

Oltanak Európában: már a második adagot kapják Spanyolországban és Olaszországban is. Szerbiába megérkezett a kínai vakcina is.

  • 2021-01-18 10:36
Az utóbbi idők legjelentősebb régészeti felfedezése Szakkarában

Egy 4200 éves halotti templomot fedeztek fel egyiptomi régészek a szakkarai nekropoliszban, a Kairótól délre fekvő ősi temetőben, ahol 2007 óta folyna...

  • 2021-01-18 09:02

Minden cikk

hirdetés

hirdetés