hirdetés

Partnereink

Dér Heni és a cipők

hirdetés

Dér Heni és a cipők

Dér Heninek nagyon szárnyal a karrierje, megszámlálhatatlan koncertje volt az idén nyáron is, mellesleg nemrég debütált az első színházi főszerepében is, a Cabaret című musicalben. Most az általa kedvelt divatcikkekről, a cipőkről is ejt pár szót!

Ahogyan gondolhatjuk, biztos van sok cipője egy hírességnek és nem csak, hogy sok cipőt tudhat magáénak, de biztos sok mindenkit érdekel az is, hogy mennyiért milyen márkákat részesítenek előnyben a sztárok. Dér Heni bár ezeket nem árulta el, de néhány információval kecsegetett minket, hogy mégis hogyan keresgél és hogyan választ a cipők között, továbbá a cipőiből rájöhetünk a stílusára is.

hirdetés

Elmondása szerint:- Színek és formák terén egyaránt nagyon bátor vagyok, szinte bármilyen extra fazonú, és „őrült” színű cipőt szívesen megvásárolok, viszont valamiért általában mégsem hordom sűrűn ezeket a darabokat, maximum a fellépések alkalmával kerülnek elő. A hétköznapokon a mindennel jól kombinálható, egyszerűbb színeket, és kényelmes fazonokat részesítem előnyben. Nagyon kedvelem a letisztult formájú szandálokat, melyeket fém díszítés ékesít. Emellett a tornacipők nagy szerelmese is vagyok, ezekből bármilyen színes darabot szívesen viselek. A balerinacipőktől viszont valamilyen oknál fogva irtózom, sosem volt a lábamon ilyen modell.

Elárulta azt is, hogy mennyire is számit neki a kényelem a cipők terén.

- Néhány éve még egyáltalán nem számított a kényelmi faktor, viszont az utóbbi időben elkezdtem ügyelni arra, hogy a színpadon is komfortos darabokat viseljek. Kivétel ez alól, ha nagyon elegáns zenei eseményre vagy díjátadóra kapok meghívást, ahol tudom, hogy nem kell sokáig álldogálni. Ilyen alkalmakra még most is bevállalok bármilyen kényelmetlen darabot a tökéletes megjelenés érdekében. 

A legtöbb nőnek vannak olyan cipői amelyektől egyszerűen képtelen megválni még akkor is, ha már nem használják. Lássuk mi a véleménye erről Heninek. - Angliában vásároltam egy igazán extrém magas sarkút, amelynek a sarka X formájú. Iszonyatosan sokat hordtam, rengeteg fotózáson, forgatáson és rendezvényen viseltem a lábamon, így számtalan emlékem kötődik hozzá. Ez egy olyan eleme a ruhatáramnak,  amelyet sosem lenne szívem kiszortírozni.

 

Kinek ne lenne olyan cipője a polcain amit bár megvett, mert beleszeretett, de alig hordta vagy egyáltalán nem is viselte. Nincs ez másképp Dér Heninél sem. - Egyszer szerelembe estem egy pink színű szőrmével borított tűsarkúba. Már akkor sejtettem, hogy nem fogom sűrűn hordani, de egyszerűen nem bírtam ott hagyni az üzletben.

Úgy látszik mint sokan Heni is a divatos cipők szerelmese, hiszen saját bevallása szerint is számtalan cipőt tudhat a magáénak amiket csak egyes alkalmakkal tud felvenni, mert valljuk be a mindennapi életben nem lehet csak magassarkúkban élni. Valószínűleg a márkás cipőknek eléggé borsos árai is voltak, de ha Heninek ez jelenti a boldogságot, akkor nem szabad sajnálni tőle egyetlen pár cipőt sem.

Azért annyit tanácsolhatunk még a divatkövetőknek, hogy ne mindig a legmagasabb sarkú cipőt keressék, mert szükség lesz még azokra a lábakra máskor is. Biztosan van olyan cipőjük amiben egyszerűen kínzás járni, na az olyan cipőt meghagyhatjuk, de ne kínozzuk magunkat a viselésével.

Kívánunk további sok sikert a karrierjéhez, és kíváncsian várjuk, hogy vajon a legközelebbi nagy események milyen cipőt is fog viselni, biztos nem fog csalódást okozni az elmondottak alapján.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 08.17.

Ma Jácint napja van.

Iskolakezdő tippek a modern gyerekszobához

Megindult a visszaszámlálás az iskolakezdésig. Ez pont elég idő arra, hogy újragondoljuk a gyerekszobát, és berendezzük a korral változó igényeknek me...

  • 2019-08-15 14:32
Mit tehet a szülő, hogy gyermeke jól vegye az iskolakezdéssel járó akadályokat?

Hamarosan indul az új tanév, szeptemberben közel 90 ezer elsőosztályos kezdi el az általános iskolát. A szülők többségét az foglalkoztatja, hogy 6 éve...

  • 2019-08-15 12:00
Friss húst nyáron is

Tombol a kánikula, és a nagy melegben könnyen romlanak az ételek, különösen a húsok. Az állati eredetű termékekben gyorsan szaporodnak a komoly betegs...

  • 2019-08-15 10:19
Csökken a 7 üléses használt autók ára

A családi autókedvezmény júliusi bevezetését követően látványosan növekedett a 7 üléses autók iránti érdeklődés a JóAutók.hu adatai alapján.

  • 2019-08-15 08:02
Íme a Miss Balaton 2019 döntős szépségei

Elindult a visszaszámlás! Még pár nap és kiderül, ki lesz 2019-ben a Miss Balaton királynője. A 12 döntős szépség már gőzerővel készül az augusztus 17...

  • 2019-08-10 21:12

hirdetés

Pettyes ebek, 101 egyed – Jöhetnek a bennfentes részletek?

Lessetek be velünk a Dalmata utca 101 kulisszái mögé, ahol megismerhetitek a kutyapöttyös részleteket a Disney Channel új animációs sorozatáról!A rend...

  • 2019-08-10 19:11
Élénkült az albérletpiac

Ahogy arra számítani lehetett, a ponthatárok kihirdetése felélénkítette az albérletek piacát. A kínálat közel 30 százalékkal nőtt. Budapesten egy kiad...

  • 2019-08-10 16:21
Nagy felbontásban tér vissza a nagyot mondó obsitos

Hogyan lehet még látványosabbá varázsolni egy több mint 35 éves animációs filmet? Természetesen digitális technológia segítségével.

  • 2019-08-10 14:56
Így építs karriert! - Értékesítőből tulajdonos

Aki lakást szeretne vásárolni, vagy pláne eladni, gyakran felteszi magának és másoknak is ezt a kérdést. Amelyre persze nincs egyértelmű válasz, hisze...

  • 2019-08-07 14:56
Anyatejes táplálással számos felnőttkori betegség megelőzhető

Augusztus elsején kezdődött a szoptatás világhete, amelyet 1992-ben indítottak azzal a céllal, hogy hangsúlyozzák az anyatejes táplálás fontosságát.

  • 2019-08-07 13:30

Minden cikk

hirdetés

hirdetés