hirdetés

Partnereink

Étkezz csillagjegyed szerint!

hirdetés

Étkezz csillagjegyed szerint!

Nem biztos, hogy hallottál az asztrodiétáról, de nyugaton nagyon sokan esküsznek rá. A diéta azt mondja, hallgass a csillagokra, hisz tudják, milyen típus vagy. Megmondják, mit kerülj és miből kanalazz nagyobb adagokat.

Aki hisz a csillagokban, elfogadja születési horoszkópjának egész életre kiható mondanivalóját. Vegyük hát sorra a csillagjegyeket és nézzük meg, melyek a kritikus testrészek, hová rakódik le a felesleg, és milyen ételeket kell fogyasszon ahhoz, hogy megtarthassa ideális testsúlyát.

hirdetés

BAK: Magas vékony. Kritikus a fenék, combok. Jellemzően változatosan étkezik, sokszor keveset. Kihívás: kevesebb idegeskedés, több gyümölcs, csökkentett zsíros ételek.

VÍZÖNTŐ: Izmos test, vékony, hosszú végtagok. Kritikus a has, csípő, arc és nyak. Jellemzően egészségesen táplálkozik. Kihívás: ne felejtse el a reggelit, mozogjon többet, igyon még vizet, és kevesebbet idegesítse fel magát.

HALAK: Kerekded, húsos, kevésbé izmos. Kritikus az egész test. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik. Kihívás: több mozgás, lendületbe jövés, és lényegesen nagyobb mennyiségű zöldség- és gyümölcsfogyasztás.

KOS: Jól fejlett, szép test Kritikus az egész test. Jellemzően zsíros és cukros ételeket preferál, mely állapotot az idegfeszült pillanatok még jobban kiéleznek. Kihívás: intenzív mozgás, sokkal több zöldség.

BIKA: Masszív, húsos test, vékony végtagok. Kritikus a fenék, comb és nyak Jellemzően harmonikusan táplálkozik, viszont visszatérően ugyanazokat. Kihívás: merni változtatni, többet sétálni, futni, biciklizni és kevesebb zsíros ételt enni.

IKREK: Nyúlánk, vékony test. Kritikus a fenék és a csípő területe. Jellemzően szeret evés helyett eszegetni, és keveset mozogni. Kihívás: rendszert vinni az életébe, megadni a módját az egészséges táplálkozásnak Kevesebb cigi és kávé.

RÁK: Vékony, nyúlánk test. Kritikus a has, a csípő és a fenék tája. Jellemzően sok felesleges cukrot (szénhidrátot) fogyaszt, és keveset mozog. Kihívás: az izmok erősítése, karbantartása, kevesebb gyorsan égő cukor, zsírban kevésbé gazdag ételek fogyasztása.

OROSZLÁN: Erős, izmos test. Kritikus a has. Jellemzően sok fehérjét (húst, hüvelyest) és alkoholt fogyaszt. Kihívás: több zöldség és tejtermék, több szex.

SZŰZ: Vékony, ám telt testalkat. Kritikus a has tájéka. Jellemzően egészségesen táplálkozik Kihívás: több mozgás, és a zöldségen túl fehérjéket, húst, halat is egyen.

MÉRLEG: Húsos, izmos, telt, hosszú testalkat, erős váll és végtagok. Kritikus szinte minden testrészen. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik, sokat és helytelenül. Kihívás: több pihenés, kevesebb bulizás, és több lassan felszívódó szénhidrát.

SKORPIÓ: Izmos, húsos, vastag lábak. Kritikus minden testtájon. Jellemzően egészségtelenül táplálkozik, sokat, kalóriadúsan. Kihívás: súlycsökkentés, kiegyensúlyozott táplálkozás bevezetése, tisztítókúra.

NYILAS: Húsos, telt, magas, izmos testalkat. Kritikus a fenék, comb, has hármasa. Jellemzően kalóriadúsan táplálkozik, de változatosan. Kihívás: megválni a városi életformától, többet mozogni, kevesebb alkoholt inni.

Forrás

Szöveg: Guy M. Landon – Asztrotanácsok c. könyve alapján

Képek: men.hu és hirkozpont.eu

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 01.29.

Ma Adél napja van.

Nem bírod a hideget? Szaunázz!

Az északról származó, hosszú múltra visszatekintő szaunázás nagyszerűen átmelegít, sőt felfrissít: nem véletlen, hogy a hideg, téli időszakban különös...

  • 2020-01-28 16:11
Hogyan tarthatjuk be pénzügyi fogadalmainkat?

Az új év beköszönte jelentős szerepet tölt be az emberek életében, megünneplése és az újévi fogadalmak is nagy hagyománnyal bírnak. Ez a misztikus nap...

  • 2020-01-28 14:31
WHO: egyelőre nincs globális vészhelyzet a koronavírus miatt

Az Egészségügyi Világszervezet még nem beszél globális vészhelyzetről a koronavírus terjedése miatt. A súlyos légzőszervi megbetegedést okozó vírus ug...

  • 2020-01-27 18:54
Pénzt gyűjtöttek a MOM Park vásárlói

A karácsonyi időszak évek óta a jótékonyság jegyében telik a MOM Parkban. A budai bevásárlóközpont kiemelt figyelmet fordít arra, hogy vásárlóik aktív...

  • 2020-01-27 17:45
Kezdjük pulykahússal a napot!

Ha új év, akkor új élet. Az eseményben szegény január alkalmat ad rá, hogy átgondoljuk szokásainkat, és egészségünk érdekében friss szabályokat vezess...

  • 2020-01-27 15:08

hirdetés

Tartsd a söröm a Firkinben!

„Hold My Beer Tour 2020” - január 31-én nyitja nemzetközi koncert évadát a Firkin zenekar az A38 hajón.

  • 2020-01-27 13:10
Holokauszttúlélők büszke tekintete

75 Izraelben élő holokauszttúlélő nagyméretű portréjából nyílt kiállítás a németországi Essenben "Túlélők - Az élet arcai a holokauszt után" címmel.A ...

  • 2020-01-27 10:40
20°C-ban alszanak leginkább a magyarok!

A legtöbb magyar 20 fokos hálószobában alszik – ez derül ki az E.ON megbízásából készült reprezentatív felmérésből. Eszerint az ennél hidegebb hőmérsé...

  • 2020-01-27 08:51
A téli sportok fenntarthatóságán dolgozik a Mastercard és a Nemzetközi Síszövetség

A fizetéstechnológiai cég segítségével teljesen készpénzmentessé válik a Hahnenkamm versenynek otthon adó Kitzbühel, és a szakértők szerint a következ...

  • 2020-01-27 07:20
Ezek voltak 2019 legmenőbb sporttevékenységei

Az edzőteremben onnan lehet tudni, hogy itt a január, hogy se előtte, se utána nem áll sorba annyi ember, nem próbálnak annyian bejutni a jóga, spinni...

  • 2020-01-24 12:19

Minden cikk

hirdetés

hirdetés