hirdetés

Partnereink

Mínusz 10 év gyengéd kezeléssel

hirdetés

Mínusz 10 év gyengéd kezeléssel

A bőrfelszín megújító peeling kezelések ismét szintet léptek! A hatékonyság növelése mellett legfontosabb szempont, a kíméletesség.

A bőrelváltozások nagyrészt a napozás és az elhalt sejtek miatt eltömődött pórusok, akne és a bőröregedés miatt lépnek fel. Ezek a problémák károsítják a bőrt, egyenetlen tónust, kisebb ráncokat, hegeket és fáradt bőrt hagyva maguk után.

hirdetés

A kémiai peelingek drasztikusan javítják a bőr egészségét az arcon, kézfejen és nyakon, csökkentik vagy megszüntetik a felsorolt bőrproblémákat. A peeling által ráadásul felgyorsul a bőrsejtek újratermelődése, a kezelés eredményeképpen a szervezet több kollagént termel, vagyis a bőr természetes módon, belülről válik teltebbé, feszesebbé.
A peeling kezelés előnye, hogy gyors, látványos változást eredményez, az arcbőr azonnal fiatalosabb ragyogást nyer. A kevesebb bőrhiba és a foltok elhalványulása évekkel fiatalabb megjelenést eredményez.

Személyre szabva

Az Image I peeling a választás szabadságát kínálja, attól függően, milyen típusú bőrt szeretnénk megújítani. Értékes növényi enzimek, bőrregeneráló őssejtek, méregtelenítő illóolajok fokozzák a bőrtökéletesítést. A márka által szabadalmaztatott fejlett technológia segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását: a Vectorize Technology a hatóanyagok célzott szállítását és fokozatos bejuttatását teszi lehetővé mélyebb bőrrétegekbe a hosszantartó és intenzív hatás érdekében.  A peeling kezelés kiegészül otthoni ápolási termékekkel, melyek segítik a kezelés utáni felépülés gyorsítását.

Hol és hányszor?

A kémiai peelingeket kozmetikai szalonokban és orvosi komplexumokban végzik, szakemberek. A problémától függően akár egyetlen peeling látványos változást eredményezhet, de szükség lehet sorozatban végzett hámlasztási kúrára is. A kúrakezelések során a bőr edződik, tartószerkezete megerősödik. A bőr megújulásával a bőrfelszín simább és ragyogóbb lesz, a ráncok és a pigmentfoltok elhalványodnak, az aknés hegek eltűnnek. A kúrák 6 kezelésből állnak, melyeket kéthetente javasolt elvégezni.

Mikor?

A legideálisabb időszaknak az októbertől februárig terjedő, fényszegény hónapok minősülnek. Ebben az időszakban kevesebb a napsugárzás. De miért is kell annyira tartani a napsugárzástól? A kémiai peeling során a bőrünket védő keratin réteg eltávolításra kerül. A bőr sérülékenyebb és érzékenyebb lesz a napsugárzásra, és a festéket termelő sejtek, a melanociták erősebb válaszreakcióval reagálnak, amitől megindulhat a fokozott pigmenttermelés.

„Nem szabad elfelejteni, hogy nem csak akkor léphet fel kellemetlen pigmentfolt kialakulás, ha ragyog a nap. Borús időben is ugyanúgy szükséges használni a széles spektrumú, UVA és UVB fényvédőt tartalmazó krémeket a kezelt területen.” – teszi hozzá Szűcs Ágnes, a Royal Clinics terapeutája.

Még gyorsabb, még jobb

Az Image I Peel termékpaletta 3 újdonsággal bővült: az I PEEL wrinkle lift FORTE aloe vera gélbe ágyazott öregedésgátló glikolsavval, retinollal és növényi fehérítőkkel korrigálja, regenerálja és fiatalítja az idősödő bőrt. Az I PEEL lightening lift FORTE egy erős AHA és kojiksav elegy bio aloe vera alapban, mely a pigmentáció valamennyi formáját célozza és kezeli, a bőrnek egyenletes tónust és ragyogást biztosít. Az I PEEL perfection lift FORTE, mely tejsav, szalicilsav és resorcinol koncentrált elegye, szinergiában hatva gyorsan és hatékonyan csökkenti az előrehaladott idősödés jeleit, az erős pigmentációt és aknét. Ez az extra erős kezelés már egyetlen alkalommal felfedi a fiatalabb bőrt.

A következő peelingek megújult összetételük által még hatékonyabbak lettek:

I PEEL LIGHTENING LIFT®

A 30% tejsav kojiksavval elegyítve valamint a fehérítő hatóanyagok koktélja csökkenti a pigmentáció valamennyi formáját.

Bőrprobléma: Pigmentált, idősödő, száraz/dehidratált bőr, egyenetlen bőrtónus, öregségi foltok

Összetevők: 30% tejsav hámlasztja és világosítja a bőrt, miközben gátolja a tirozináz termelését. Medveszőlőt, mint növényi bőrfehérítőt alkalmaz. Echinacea Angustifolia Stems GTM csökkenti a gyulladásos hiperpigmentációt és stimulálja az új kollagén szintézisét.

I PEEL WRINKLE LIFT®
Ultra-erős bőrfelület megújító: 30% glikolsav elegy, retinollal kombinálva láthatóan csökkenti a kisebb és nagyobb ráncok megjelenését.
Bőrprobléma: Idősödő, ráncos, durva bőr, egyenetlen bőrtónus, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőr

Összetevők: 30% glikolsav hámlasztja a bőrt és stimulálja a kollagén termelődését, csökkenti a ráncok mélységét. Kávé és borsmenta kivonatos energiakomplex újítja meg és hozza egyensúlyba a sejteket.

Buddleja Davidii Stems GTM megelőzi az öregedés és a fény okozta öregedés hatásait, védi a bőrt az UVA fénykártól, és megakadályozza a gyulladás miatti foltokat

I PEEL PERFECTION LIFT™

Aktív hámlasztó anyagok speciális elegye, melyek együttesen, szinergiában hatva csökkentik a finom ráncok megjelenését, korrigálják az egyenetlen bőrtónust és csökkentik az aknés elváltozásokat.

Bőrprobléma: Erőteljes öregedés, pigmentáció, akne esetén

Összetevők: 5% tejsav, 5% szalicilsav 5% resorcinol hámlaszt, megszabadít a felesleges faggyútól és korrigálja a bőrtónust. Peptidek csökkentik a kisebb és nagyobb ráncokat. Alma őssejtek védik a DNS állomást és meghosszabbítják a bőrsejtek élettartamát

ÚJDONSÁGOK:

I PEEL LIGHTENING LIFT® Forte

Ez az eredményorientált kezelés a leginnovatívabb és leghatékonyabb növényi fehérítőket és az Echinacea őssejteket kombinálja, az öregedésgátló peptidek pedig azonnal fatalosabbá és ragyogóvá varázsolják a bőrt.

Bőrprobléma: Erős pigmentáció, öregedés, száraz/dehidratált bőr, egyenetlen bőrtónus, öregségi foltok

Összetevők: 50% tejsav hámlasztja és világosítja a bőrt, miközben gátolja a tirozináz termelését. Medveszőlőt, mint növényi bőrfehérítőt alkalmaz. Echinacea Angustifolia Stems GTM csökkenti a gyulladásos hiperpigmentációt és stimulálja az új kollagén szintézisét.

I PEEL WRINKLE LIFT® Forte

Az eredeti wrinkle lift összetevőivel, de hozzáadott glikolsavval és feszesítő, öregedésgátló innovatív eleggyel.

Bőrprobléma: Erősen idősödő, ráncos, durva bőr, egyenetlen bőrtónus, dohányos, fáradt, zsíros/aknés bőr

Összetevők: 45% glikolsav hámlasztja a bőrt és stimulálja a kollagén termelődését, csökkenti a ráncok mélységét. Kávé és borsmenta kivonatos energiakomplex újítja meg és hozza egyensúlyba a sejteket.

Buddleja Davidii Stems GTM megelőzi az öregedés és a fény okozta öregedés hatásait, védi a bőrt az UVA fénykártól, és megakadályozza a gyulladás miatti foltokat

I PEEL PERFECTION LIFT™ Forte

Ez az önmagát semlegesítő, újgenerációs, erős hámlasztó és revitalizáló összetevőket tartalmazó elegy segít a súlyos akne, öregedés és pigmentációs problémák helyreállításában és a bőrfiatalításban.

Bőrprobléma: Erős öregedés, pigmentáció, akne

Összetevők: 7% tejsav,7% szalicilsav 7% resorcinol hámlaszt, megszabadít a felesleges faggyútól és korrigálja a bőrtónust. Peptidek csökkentik a kisebb és nagyobb ráncokat. Alma őssejtek védik a DNS állományt és meghosszabbítják a bőrsejtek élettartamát.

Szöveg, képek: momentummundi.hu

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 03.19.

Ma József, Bánk napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés