hirdetés

Partnereink

Öltöztessünk divatosan kedvenceinket is!

hirdetés

Öltöztessünk divatosan kedvenceinket is!

Egy igazán trendi hölgy viseletén látszik kifinomult ízlése, de ha igazán haladni akar a korral házi kedvence is ugyan olyan divatos kell legyen, mint ő maga!

A divat az divat, két lábúnak és négylábúnak is egyaránt. Ilyen hideg, nyirkos, szeles, zord időben nem csak arra kell gondolnunk, hogy mi legyünk csinosak, a réteges öltözködés ellenére is, hanem ölebünkre is figyelnünk kell. A sok rosszalló megjegyzés ellenére is tudnunk kell, hogy vannak olyan kistermetű, rövid szőrű kutyusok, akik sokkal jobban tudnak fázni, dideregni ebben a téli időjárásban, mint mi emberek!

hirdetés

Az elhíresült mondás, miszerint a divat az divat ölebünknek is ugyan olyan vagány lehet, mint nekünk. A merész vonalvezetések, a kifinomult anyagok, a cuki ruhácskák egyre nagyobb teret hódítanak kedvenceink körében is. Felteszem a kérdést, van-e köztünk olyan, aki ne olvadna el a látványtól, amikor egy kistermetű kutyusnak ennivaló ruhácskája van? Én biztosan oda vagyok ezért a falatnyi kis szőrpamacsokért és trendi ruhácskáikért!

Most ó, hogy közeleg a karácsony, kutyusaink is követhetik a téli divatot és kaphatnak olyan édes ruhácskákat, karácsonyi darabokat, amelyek biztosan mindenki tetszését el fogják nyerni. Ilyenkor is bátran vegyünk merész vonalvezetésű, ünnepi díszítésű, élénk színekkel ellátott darabokat.  Mivel a mostani telek nem feltétlenül havasak, és sokat az esik az eső is, oda kell figyelnünk arra, hogy a divatos színek mellett ezek a ruhácskák legyenek megfelelő anyagból. A vízlepergető, bélelt anorák, nyak alatt állítható kapucnival valami tündéri lehet egy édes kutyuson. Ezek a darabok nem csupán mutatósak, de megvédik kedvencünket a felfázástól, ami igenis náluk is lehetséges és persze a csapadéktól is. Ha a kutyánk ebben a szélsőséges időben megfázik, akár tüdőgyulladást is kaphat!  

Személyes nagy kedvencem télen, de főleg karácsony előtt a kötött holmi, a pulcsik és sálak, amik minden nőnek ott kell, hogy legyenek a gardróbjában. Ezeket a darabokat megtalálhatjuk kisebb, négylábú méretben is! A nagy divatikonok ebben az időszakban elengedhetetlennek tartják a fenyőfát, a csillagokat és hópelyheket az egyes ruhadarabokon. Ezek a kis praktikák varázsolják át a hétköznapi ruhaviseletet ünnepivé. Ezek a pulcsik, nem csak kistestű, de nagyobb testű kutyának is nagyon édesek lehetnek, amellett, hogy számukra is kényelmes a viselése.

Persze sokaknak giccsesnek hathat, de ilyenkor elengedhetetlen néhány elengedhetetlen darab kutyusunk gardróbjában is. Amennyiben mi is nagyon csajosak vagyunk, kutyusunknál is követhetjük ezt a vonalat. Nem enni való egy nőstény kutyánál, ha kihívóbb, szexisebb darab van rajta, mint a szőrme díszítéses garbó, a gyöngyös összeállítás. Lehetne még persze bolytok, behúzások, masnik, gallérők, Mikulás ruha, ami szintén ünnepi és nagyon trendi a kutyák körében is! 

Számtalan darabot találhatunk, ami kutyusunkon is ugyan olyan vagány lehet, mint rajtunk, kétlábú ruhaviselőkön. Érdemes mindig képben lenni az aktuális kutya ruha divattal is. Hölgyeim és mindenki! Ne csak magunkra áldozzunk, de ha kedvencünket igazán szeretjük, őket is meg kell óvjuk mindentől, és ha már hideg van, akkor a legtrendibb darabokat kell válasszuk kedvenc ölebeinknek is!

A kutyadivat ma már egyre elterjedtebb, így nem lesz nehéz dolgunk, mert a kisállat kereskedésekben és szaküzletekben egész ruha kavalkádot, kollekciót válasszunk kedvencünknek!

Képek: csirip.hu és haziallat.hu

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Növények

Névnap 06.26.

Ma János, Pál napja van.

A Naptól is óvja gyermekeit Lilu

Fejest ugrottunk a nyárba, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szikrázó napsütés komoly veszélyeket hordoz magában. A RossmanNő soron következő ...

  • 2019-06-25 13:16
Bátrabb nyelvtudásra volna szükség

Május 22-én írták az általános iskolák 6. és 8. osztályai a nyelvi kompetenciamérés feladatait. Évek óta látható tendencia, hogy sokkal jobb eredménye...

  • 2019-06-25 11:04
Aminosavak: tested építőköveiről közérthetően

A testépítés mellett szinte minden sportágban kulcskérdés az izmok építése illetve megtartása, amely a megfelelő tápanyagok folyamatos bevitelével érh...

  • 2019-06-24 22:07
Pécset is meghódítják a blinkee.city elektromos robogói

20 robogóval indult el az E.ON és a blinkee.city együttműködése Pécsen. A főváros után elsőként az egyetemi városban élvezhetik a hazai használók a 10...

  • 2019-06-24 19:23
Kollagén: az ízületeid védőbástyája

Ha keményen edzel, akkor bizony előfordulhat, hogy a tested ízületei is extrém terhelést kapnak, rosszabb esetben károsodhatnak is.

  • 2019-06-24 16:39

hirdetés

Egy karóra, amit a nőiesség szimbóluma ihletett

A Szingapúr égboltja felé nyíló szirmokkal az ArtScience Múzeum olyan hatást kelt, mintha lebegne a víz felett. A modern épület tökéletesen mintázza m...

  • 2019-06-24 15:01
Fekete berkenye lett az év pálinkája

Az 1Csepp Pálinka fekete berkenyéje lett 2019-ben az ország legjobb pálinkája. Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjait július 20-án adtá...

  • 2019-06-24 13:51
Pulykát a piknikkosárba!

Itt a nyár, ilyenkor még a megrögzött otthonülők is a szabadba kívánkoznak. Kirándulás helyett vagy mellett élvezhetjük a szabadtéri étkezés örömeit.

  • 2019-06-24 10:29
A nyár slágere: rosé és fröccs a teraszokon

A nyári időszakban legszívesebben hangulatos teraszon rosét isznak a közösségi média használók, ilyenkor inkább édes vagy félszáraz ízt választanak, é...

  • 2019-06-24 08:43
Magyarország látványosságait fedezhetik fel a gyerekek a SPAR-ral

A SPAR csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezéséhez, és a nyári vakációban egy egyedi matricagyűjtő akciót indít a gyermekek számára.

  • 2019-06-20 18:37

Minden cikk

hirdetés

hirdetés