hirdetés

Partnereink

Átalakulás a vásznon, azaz miből lesz a cserebogár?

hirdetés

Átalakulás a vásznon, azaz miből lesz a cserebogár?

Az oroszlán sírva enné meg, vagy bottal sem piszkálná meg senki - ismerős kifejezések, igaz? Jól illenek például azokra a női karakterekre, akik még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetők vonzónak, elsőre! Aztán természetesen mindig kiderül, hogy nem is olyan gyengék a külső adottságaik. Velük foglalkozunk cikkünkben, és felsorolunk néhányat!

 

hirdetés

Eliza Doolittle: Audrey Hepburn volt talán az első csúnya szereplő, aki gyönyörű hölggyé változott a My Fair Lady-ben. Az első; de nem az utolsó persze.

Gracie Hart: A bozontos szemöldökű, rendezetlen hajú nyomozólány először csak beépített szépség lett, majd végül tényleg szépségkirálynővé alakult! Persze ehhez kellett egy remek színésznő is, méghozzá Sandra Bullock személyében.

Mia Thermopolis: Hamupipőke sztori modern változatban - a Neveletlen hercegnőben a pápaszemes, béna hajú Anne Hathaway egy jó fazonírozást követően gazdagabb lesz egy szexi külsővel meg egy saját országgal.

Josie Geller: Nem érdemes szépíteni a dolgokat, Drew Barrymore igazi lúzer volt az A bambanőben - a végére azért csak sikerült összeszednie magát, na meg David Arquettet.

Betty Suarez: Kiről van szó? A kolumbiai szappanopera, a Betty, a csúnya lány sikerét lovagolta meg, melyben a csúnyácska és szerencsétlen Betty nemcsak szép lesz, hanem menő üzletasszony is.

Lisa Plenske: Ezt tuti megirigyelték a németek is, mert "megcsinálták" saját Betty-jüket; a Lisa csak egy van című sorozatban egy elsőre nem szépnek tűnő lány botladozásait követhettük nyomon Berlin legmenőbb divatházában.

Cady Heron: Az Afrikában felnőtt Lindsay Lohan karaktere nem az amerikai gimis csajok szemétkedéseihez szokott, de aztán hamar át is esett a ló túloldalára. De végül megtalálta az arany középutat, hurrá!

Laney Boggs: A gimi rút kiskacsája a sulibálra bombázóvá alakul, Freddie Prince Jr. meg rendesen beleszeret, pedig eleinte csak egy fogadás tárgya volt számára a hölgy. Hát ennyi lenne A csaj nem jár egyedül és a többi amerikai romantikus tinivígjáték receptje!

Baby: Oké, talán A Dirty Dancing Baby-je nem lett jobb külsejű a film végére sem, viszont határozottan tutibb lett, miután Patrick Swayze kezelésbe vette.

Violet Sanford: A Sakáltanyában Piper Perabo, a félénk naiva, ő híres énekesnő szeretne lenni, egészen rövid idő alatt változott át bárpulton vonagló vad csajjá.

 

Van olyan is, hogy egy szerepért megcsúnyul egy sztár

1981-ben Robert DeNiro 3 hónap alatt szedett fel 25 kilót a Dühöngő bika főszerepéért, hogy ezzel hosszú évekre példát mutasson a hollywoodi sztároknak a színészi alázatról illetve elhivatottságról. Az utóbbi években Tom Hanks, Edward Norton, Adrien Brody, Renée Zellweger de Charlize Theron is követőivé váltak. 10 - 20 kilók jöttek és mentek testükön aktuális munkáikhoz igazodva. Robert DeNiro új felfogást vezetett be a hollywoodi hírességek színészi értékrendjében. Megmutatta, hogy az átlényegüléshez nemcsak belső, de külső átalakuláson is át kell esnie a színésznek, mivel fizikai állapota magával vonja a figura teljes megjelenítését.

Az 1981-ben még vékonynak számító sztár Martin Scorsese kedvéért változtatott a testén: 3 hónap alatt szedett magára 25 kg súlyt, valamint a Dühöngő bika forgatása előtt 1 évig edzett naponta, hogy jól ábrázolja a bokszoló teljesítményét. Az edzések végére olyan jó ökölvívóvá vált, hogy középsúlyú kategóriában két alkalommal is nyert valódi mérkőzést.

Hasonló teljesítményt hajtott végre Tom Hanks, 1993-ban döbbentette meg a közönséget, amikor a Philadelphia című film kedvéért 12 kg-ot fogyott.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Párkapcsolat

Névnap 04.28.

Ma Valéria napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés