hirdetés

Partnereink

Hírességek, akik megfertőződtek a koronavírussal

hirdetés

Hírességek, akik megfertőződtek a koronavírussal

Az első nemzetközi sztárok Tom Hanks színész és felesége, Rita Wilson színésznő-énekes voltak, akik közösségi oldalukon megosztották: elkapták a koronavírust.

Ausztráliában fertőződtek meg. Legfrissebb posztjában Hanks ezt írta: "eltart majd egy darabig, de ha vigyázunk egymásra, ha segítünk, ahol tudunk, és egy kicsit háttérbe szorítjuk a saját kényelmünket, ez is el fog múlni". A házaspárt a múlt héten engedték ki a kórházból, azóta házi karanténban lábadoznak Queenslandben. A színész egy Elvis Presley-film forgatása miatt érkezett Ausztráliába.

Olga Kurylenko színésznőnek is pozitív lett a tesztje: a 2008-as James Bond-film női főszereplője azt üzente az Instagramon követőinek, hogy vegyék a vírust komolyan.

hirdetés

A világhírű tenor, Plácido Domingo a Facebookon jelentette be: morális kötelességének érzi, hogy beszámoljon arról, hogy elkapta a vírust. Mindenkit arra kért, hogy maradjanak otthon és kövessék a hivatalos szabályokat, hogy "le tudjuk győzni ezt a válságot".

Az NBA játékosánál, Rudy Gobertnél, az Utah Jazz francia centerénél 11 napja diagnosztizálták a betegséget. Az Oklahoma City Thunder elleni meccsüket az utolsó percekben fújták le, miután kiderült, hogy pozitív lett a tesztje. A sportoló Twitterén azt írta, hogy a fertőzés következtében elveszítette a szaglását - ez a betegség egyik ritkább tünete.

Sophie Grégoire Trudeau-nál, a kanadai kormányfő feleségénél március 12-én mutatta ki a teszt a fertőzést. Ezek után férjével együtt két hét önkéntes karanténba vonult.

Miami polgármesterénél, Francis Suarez-nél is diagnosztizálták a betegséget.

Begoña Gómeznél, a spanyol miniszterelnök feleségénél március 14-én mutatták ki a fertőzést.

Albert monacói herceg is megfertőződött, a 62 éves herceg már otthonában gyógyul.

Harvey Weinstein, a szexuális zaklatásért elítélt egykori hollywoodi filmmogul is elkapta a betegséget: szerdán vitték a Rikers-szigeten lévő börtönkomplexumból a New York állambeli Buffalo közelében lévő Wende börtönbe. Sajtóhírek szerint még a Rikers-szigeten kaphatta el a fertőzést, ott ugyanis már nagyjából negyven rab elkapta.

Forrás: Euronews

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Párkapcsolat

Névnap 01.23.

Ma Rajmund, Zelma napja van.

A COVID-19 felgyorsítja a téli sportok technológiai fejlődését

A Mastercard megbízásából 15 európai ország 53 téli sportszakértője* készítette el az új, független Delphi-tanulmányt „A technológia hatása a téli spo...

  • 2021-01-22 11:29
Ismét megjelenik a Mein Kampf Lengyelországban

Óriási vitát kavar, hogy Lengyelországban ismét megjelentetik a Mein Kampfot.

  • 2021-01-22 09:18
Fék nélkül csökkentek év végén is a bérleti díjak

Ahogy arra számítani lehetett, az albérletpiaci árak lejtőn maradtak az KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint.

  • 2021-01-18 21:39
Mire számítson holnap a Kos?

A változás stresszes lehet, és ez érvényes a pozitív változásokra is. Ez azt jelentheti, hogy maga mögött hagyja a jól ismert, kitaposott ösvényt, és ...

  • 2021-01-18 20:34
Tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves

Egy igazi nyári krémleves, ami melegen és jéghidegen is isteni, egy kis bazsalikommal felturbózva. Ez a mi bazsalikomos cukkinikrémlevesünk!

  • 2021-01-18 17:26

hirdetés

30 éve várják a Gulag gyermekei, hogy hazaköltözhessenek

Ma, január 18-án újratárgyalja az orosz parlament a törvényjavaslatot, melyet a köznyelv csak "Gulag gyermekeiként" ismer. A "Gulag gyermekei" 30 éve ...

  • 2021-01-18 15:20
Ismét sokan menekültek a hegyekbe a szobafogságból Magyarországon

Az év harmadik hétvégéjén is sokan vették a hegyek felé az irányt Magyarországon, hogy kiszabaduljanak a járvány miatti szobafogságból. A legtöbb euró...

  • 2021-01-18 13:28
Elsüllyedt egy teherhajó a Fekete-tengeren

Elsüllyedt egy teherhajó vasárnap a Fekete-tengeren, Törkörszág partjai közelében - jelentette az Anadolu török hírügynökség. Legkevesebb négyen megha...

  • 2021-01-18 12:00
Egyre több oltóanyaggal oltanak Európában

Oltanak Európában: már a második adagot kapják Spanyolországban és Olaszországban is. Szerbiába megérkezett a kínai vakcina is.

  • 2021-01-18 10:36
Az utóbbi idők legjelentősebb régészeti felfedezése Szakkarában

Egy 4200 éves halotti templomot fedeztek fel egyiptomi régészek a szakkarai nekropoliszban, a Kairótól délre fekvő ősi temetőben, ahol 2007 óta folyna...

  • 2021-01-18 09:02

Minden cikk

hirdetés

hirdetés