hirdetés

Partnereink

Sztárok botrányos félrelépései

hirdetés

Sztárok botrányos félrelépései

A sztárok is emberek, ők is bizony rendelkeznek hajlammal a hűtlenségre. Amikor a hírességek árulják el a szerelmüket, az bizony nagy port kavar. A most következőkben bemutatunk néhányat a legaljasabb botrányok közül!

Eva Longoria és Tony Parker

hirdetés

Azt követően, hogy 2010-ben Parkert leleplezték, hogy több 100 erotikus sms-t küldött más hölgyeknek, Eva Longoria arról is tudomást szerzett, hogy a férjének az egyik csapattársának a feleségével, Erin Barry-vel is viszonya van. Klassz barát valamint férj, ugye?

Arnold Schwarzenegger és felesége

Maria 2011-ben nyújtotta be a válókeresetet, azután, hogy kiderült Arnienak és a szobalányuknak, Mildred Particia Baenának van 1 közös gyereke.

Demi Moore és Aston Kutcher

Ashton az ismertségét mindenre hajlandó huszonkét éves Sara Leallel csalta meg Demit. Az ismertségre vágyakozó modell kiadta az esetüket a sajtónak. Ami talán még ennél is rosszabb, hogy Ashton valamint Sara Leal szerelme egy nappal a sztárpár házassági évfordulója előtt indult útnak.

Robert Pattinson és Kristen Stewart

Ez esetben a nő a megcsaló, mert ilyen is van! Kristen Stewartot csúfnevekkel illették, miután napvilágot látott a félrelépése Rupert Sanders-szel, a Hófehér valamint a vadász rendezőjével. Fotójaik bejárták a világot, miközben Robert Pattinson nagyon szenvedett.

Hugh Grant és Elizabeth Hurley

Tizenhárom év együttélést követően a pár 2000-ben mentek szét, miután napfényt látott az, hogy Grant többször volt hűtlen. A botrány azután tört ki, hogy egy prostituált beszállt Grant luxusautójába valamint orális szolgáltatást nyújtott, amikor a rendőrök letartóztatták őket.

Sienna Miller és Jude

Hét hónappal azután, hogy Law megkérte a menyasszonya kezét, a színész a világ előtt kért bocsánatot Millertől, azért mert viszonyt folytatott előző házasságából született gyermekei bébiszitterével.

Mario Lopez és Ali Landry

Lopez és Landry 2004. április 24-én házasodtak össze, de mindössze 2 héttel később Landry érvénytelenítette a frigyet Lopez állítólagos hűtlenkedése miatt.

Brad Pitt és Jennifer Aniston

Ez megy végbe akkor, ha valaki Angelina Jolie-val forgat. Miután nagyon sok időt töltöttek együtt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, Brad Pitt othagyta Jennifer Anistont, elvált tőle, aki azzal vádolta a színészt, hogy már a forgatás alatt hűtlen volt hozzá.

Sandra Bullock és Jesse James

Öt évvel azután, hogy Bullock 2005-ben hozzáment James-hez, több nő úgy, mint Michelle “Bombshell” McGee is azt mondta, hogy kapcsolata volt a férfival. James 2010. március 18-án elnézést kért, ennek ellenére még ugyanebben az évben kimondták a válást.

Ethan Hawke és Uma Thurman

Újabb dadusos eset, Hawke és Thurman öt év házasságot követően, 2003-ban mentek szét, mivel a színésznek viszonya volt bébisztterükkel, Ryan Shawhughes-szal. A válást követően Ethan Hawke Ryan-nel maradt és 2 közös gyerekük született.

Mel Gibson és Robyn Moore

Mel Gibson valamint Robyn Moore 26 év házasságot követően, 2006-ban váltak el, azt követően, hogy megjelentek Gibson és Okszana Grigorjeva közös fotói.

James Cameron és Linda Hamilton

Házasságuk után nyolc hónappal Cameron és Hamilton szétköltöztek. Évekkel később Hamilton elárulta, hogy mindez amiatt történt, mert Cameronnak viszonya volt a Titanic-ból ismert színésznővel, Suzy Amis-szel.

Meg Ryan és Dennis Quaid

Nem kevesebb, mint 9 év házasság után Meg Ryan a Túszharc című film forgatásán kezdett randizni Russel Crowe-val. Dennis Quaid valamint Meg Ryan 2001-ben elváltak.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Párkapcsolat

Névnap 07.05.

Ma Emese, Sarolta napja van.

A L’Oréal bemutatja fenntarthatósági céljainak új generációját

A L'Oréal elindítja új fenntarthatósági programját „L'Oréal a jövőért” néven, amely a Csoport legújabb céljait határozza meg 2030-ig. Tekintettel a nö...

  • 2020-06-30 18:23
EP: bocsánatkérésre szólították fel a WHO vezetőjét

Bocsánatkérésre szólították fel az Egészségügyi Világszervezet vezetőjét az Európai Parlamentben tartott meghallgatáson. A bírálatok szerint a WHO gya...

  • 2020-06-30 15:02
Így előzhetjük meg a penész megjelenését nyáron!

Legtöbbször a csapadékosabb, őszi idő beköszöntével kezdünk el foglalkozni a falfelületeinket csúfító penészfoltokkal, pedig a nyári hónapokban kellen...

  • 2020-06-30 12:52
Új, környezetbarát csomagolótermékeket kínál a SPAR

Ismét bővült a SPAR környezetbarát termékeinek köre. Az áruházlánc új, élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló megoldásaival a háztartásokba...

  • 2020-06-30 12:05
Irány a tenger! – új kollekcióval jelentkezett a Praktiker

Új nyári kollekcióval jelentkezett a Praktiker, amely a tengerek hangulatát és az idilli nyaralások végtelen nyugalmát hozza el az otthonokba. Az új l...

  • 2020-06-30 12:04

hirdetés

Fertőtlenít és kozmetikum. Vajon mi lehet ez?

A koronavírus járvány kezdete óta kiemelt szerepet kapott a fertőtlenítés, főleg a tárgyakon, épületekben. A bőrünknek a fertőtlenítő hatású szappan j...

  • 2020-06-30 10:51
Újra nyitva a Closer

A Godot Kortárs Művészeti Intézetben június 22-től újra látogatható Kleb Attila Closer című fotókiállítása, melyen a hazai és nemzetközi művészvilág i...

  • 2020-06-28 19:19
Mennek idén táborba a gyerekek?

Nem csak egy rendhagyó tavaszt tudhatunk magunk mögött, az idei nyár is eltér a megszokottól. Az iskolák bezárása miatt otthonról tanuló gyerekek felü...

  • 2020-06-28 15:48
WHO: újabb járványok szednek majd sok millió áldozatot

A koronavírus-járvány súlyos gazdasági, társadalmi és politikai következményeire, illetve újabb járványok lehetőségére figyelmeztetett a WHO főigazgat...

  • 2020-06-28 14:21
Világraszóló felfedezés Stonehenge közelében

Hatalmas, több ezer éves tárnarendszert fedeztek fel régészek az angliai Stonehenge közelében.

  • 2020-06-28 12:25

Minden cikk

hirdetés

hirdetés