hirdetés

Partnereink

Kiegészítők – Tuti biztos tippek

hirdetés

Kiegészítők – Tuti biztos tippek

Erőt sugároz szinte valamennyi darab – a cipők, táskák és kiegészítők idén télen különösen stabil, testes kivitelben kerülnek az üzletekbe. A cipők súlyosabbak lesznek, vastagabb felsőrésszel és sarokkal készülnek. Nem maradnak el tőlük a táskák sem, amelyeknek a rojtozás és a szőrmedíszítés kifinomult hippi jelleget kölcsönöz.

A bizsu filigrán vagy nagyon fényűző, a láncok és a szalagok sötétek és misztikusak, fémesek és rockosak. A színeket a hippi stílusú műszőrme modellek hordozzák. Íme, a téli szezon legfontosabb modelljei és kiegészítői.

hirdetés

Vaskos függők

Úgy tűnik, a kövek nem lehetnek elég nagyok. Jól mutatnak a nyakon és a csuklón is. Céline-t javasolunk, de természetesen más hasonló modellek, márkák is szóba jöhetnek.

Asos Pop szőrme

A műszőrmét újabban popos, harsány színekre festik. A sál, a stóla és a kepp magára vonzza a tekintetet. Szürke téli napokon így válik valaki különlegessé, feltűnővé és egyedivé. Használd ki te is ezt a lehetőséget.

Csupa rojt

Egy kis etnó jelleg is belekerül a képbe, mégpedig a szó eredeti értelmében. Készülhet velúrból vagy sima bőrből, a hosszú rojtok kellemes összképet teremtenek. Michael Kors tervezésében készült darabokat ajánlunk rád.

Kenzo

Bundás dolgok minden mennyiségben – ezt kínálja idén a Kenzo is. A szőrme és a plüss a cipőkön és a táskákon is megjelenik. Nemcsak semleges árnyalatú lehet, hanem színes is, ez feldobja a hétköznapokat.

Vissza a múltba

Nagy szemű láncok feketében és ezüstben. Hozzá sapka, akár régebbi modell is szóba jöhet. Megelevenedik a kilencvenes évek hangulata. Rebecca Minkoff tervezése ideális választás lehet a számodra is.

Totál vad

Hüllőnyomat és terepminta, indulhatunk is a vadonba. A mintáktól a cipők és a táskák új életre kelnek. Ezt kínálja idén télen az Asos neked!

DKNY

Régi ismerőst hozott újra divatba: A tyúkláb-minta nem maradhat ki a kínálatból. Egy klasszikus újjáéled tehát a DKNY-nek köszönhetően.

Nina Ricci

Sötét romantika – így jellemezhető a legegyszerűbben. A fekete csipkeszegély bevonatot kap, és így komorabbá válik. Nina Ricci által tervezett ruhadarabokat, kiegészítőket neked is érdemes volna beszerezni.

Helyes kis brossok

Strasszköves, virágos vagy állatos. A kitűzők ezúttal pulóvereket és blúzokat díszítenek. Próbáld ki a Sabrina Dehoff-ot!

Törékeny pántok

A finom lánczsinórok ilyenkor rojtként lengedeznek. Lehet rockosan és lehet elegánsan is. Chloé-t javasolunk, de egyedi ötletekkel is feldobhatod öltözéked!

Becsatolva

Rockosak és esetlenek. Blokksarkak és durva csatok. Ezekkel a fajta kiscsizmákkal nem lehet viccelni. S.Oliver erre koncentrált idén, koncentrálj hát te is ugyanúgy erre.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 09.24.

Ma Gellért, Mercédesz napja van.

Immunerősítés egy kis csavarral, avagy mire jó még a vitamintal?

Nyakunkon az ősz, amikor is nagy hangsúlyt kell fektetni az immunrendszerünk védelmére – pláne 2020-ban. A sportolók és az aktív életmód hívei sem gon...

  • 2020-09-21 22:12
A mobiltelefonok sugárzása is okozhatja a rovarok pusztulását Európában

A mobiltelefonok sugárzása is okozhatja a rovarok pusztulását Európában egy vizsgálat szerint. A németországi Naturschutzbund (Nabu) természetvédelmi ...

  • 2020-09-21 19:40
Jövőre nézhetjük meg a Toxikoma filmet

A fokozódó járványhelyzettel kapcsolatos előrejelzések okán, az eredeti októberi bemutató helyett, előreláthatólag a jövő év első felében érkezik a mo...

  • 2020-09-21 19:32
Marton Adri magyar tervezők ruháiban tündököl

A gasztroműsorvezető küldetésének tekinti, hogy megmutassa követőinek országunk szépségeit, ezért mostantól ételkölteményei mellett hazai divattervező...

  • 2020-09-21 18:09
Sztrájkolnak a teszteket kiértékelő laborok dolgozói Franciaországban

Több száz, koronavírus-teszteket kiértékelő labordolgozó sztrájkolt csütörtökön a rossz munkakörülmények és az óriási terhelés miatt Franciaországban.

  • 2020-09-21 16:30

hirdetés

Új színfolt Budapest design-térképén: Roche Bobois Budapest

A Roche Bobois 2020 szeptemberében Budapesten nyitotta meg legújabb showroomját. Klasszikus kollekciója, de a jellegzetesen színes és bohém, a modern ...

  • 2020-09-19 19:13
Kézfertőtlenítő állomásokat telepít a SPAR

A járványügyi helyzetre való tekintettel a SPAR további 200 áruházában helyez ki állványokat, amelyekre kézfertőtlenítő adagolókat telepít a vásárlók ...

  • 2020-09-19 16:42
A New York Times a SodaStream szénsavasító gépét választotta a legjobbnak

A New York Times szakújságírói a SodaStream Spirit One Touch készülékét választották a legjobb szódakészítő gépnek. „Megtiszteltetés számunkra, hogy e...

  • 2020-09-19 14:03
Koronaszégyen: az eltitkolt betegség jelenti az új kihívást a munkáltatóknak

Háromszor többen keresnek rá a táppénz, karantén, koronavírus szókapcsolatokra Magyarországon most, mint a nyár közepén. Vagyis ahogy nő a hivatalos e...

  • 2020-09-19 11:00
Piaci szakemberek kellenek a műszaki felsőoktatásba

Annak érdekében, hogy a műszaki felsőoktatásból kikerülő diákok tudása minél jobban megfeleljen a piaci igényeknek, a mainál megfelelőbb módon kellene...

  • 2020-09-19 09:57

Minden cikk

hirdetés

hirdetés