hirdetés

Partnereink

Jó napnak néz elé minden csillagjegy

hirdetés

Jó napnak néz elé minden csillagjegy

Ma kimondottan jól áll mindenki szénája, csillagjegyektől függetlenül. Lássuk a mai horoszkópot, mit üzennek a csillagok?

Kos

hirdetés

Ma közelebb kerül a spirituális lényéhez, ezáltal egész nap spirituális gondolatai lesznek. Sok időt tölt azzal, hogy elmélkedik az élet nagy-nagy dolgain, és talán azon is elgondolkodik, hogy hova is tart az életben. Ez a lelki megújulás pedig segíteni fogja abban, hogy megértse az Önt körülvevő dolgokat.

Bika

Ha ma fehéret visel, az megnöveli az önbizalmát és segít pozitív maradni egész nap. A legszerencsésebb órái 15:00 és 16:00 kor lesznek. A csillagok olyan remek ötletekkel látják ma el, amik által egy jobb jövőt érhet el.

Ikrek

Ön nagyon bölcs és tudatában van annak, mennyire fontos, hogy megtartsa az önkontrollját. Emellett nagyon gyakorlatias és tudja, hogy néha jobb megbocsátani, és továbblépni, mint háborúzni és veszekedni. Ma azonban valaki csalódást okozhat Önnek és megbánthatja, de ne feledje, őrizze meg a hidegvérét, és próbálja megoldani a problémát ahelyett, hogy felesleges vitákba kezd.

Rák

Ön nagyon rendezett mind a munkahelyén, mind az otthonában, és másoktól is elvárja, hogy rend legyen körülöttük. Ha a szülei, vagy más családtagja nem képesek megfelelni ennek az elvárásnak, fontos, hogy legyen velük türelmes, és hamarosan észreveszi az igyekezetüket.

Oroszlán

Ön általában okosan használja az energiáit arra, hogy a munkájára összpontosítson, ma azonban olyan energikus lesz, hogy képes lesz egész nap fáradhatatlanul dolgozni. A zöld szín ma szerencsét hozhat, emellett a 14:30 és 15:30 óra közötti időszak szintén jó energiákat közvetíthet.

Szűz

Ne engedje, hogy bárki is átlépjen az Ön értkrendjén. Határozottan húzza meg a határokat azokkal szemben, akik át akarnak gázolni Önön. Munkahelyén is bonyodalomba kerülhet, mindenképp maradjon higgadt és megfontolt. Ha okosan hozza meg válaszait, gyümölcsöző jövőre számíthat.

Mérleg

Amennyire nehezen dönt minden területen, most aolyan könnyen és spontás sikerül majd engedni a szerelem erejének. Függetlenül  attól, hogy Ön nő-e vagy férfi, a szívéhez most egyenes az út. Ne dilemmázon, engedje magát sodródni a boldogsággal.

Skorpió

A Szaturnusz bolygó irányítja, ami miatt nagyon távolságtartó néha a munkatársaival, és kemény munkamorálja olykor negatívan befolyásolja a kollégáival való kapcsolatát, és nem lesz ez másként ma sem. Próbáljon egy kicsit lazítani, és figyelni a környezetére is.

Nyilas

A csábítás szele újra megcsapja Önt, hiszen olyan karakteres partner kerül az útjába, akinek nem lehet ellenálni. Szingliként bátran nekivághat a nagy kalandnak, házasként viszont legyen megfontolt és ne menjen azonnal az ösztönei után.

Bak

Viseljen ma lila színt, hogy teljes mértékben a nyugalom uralja Önt. Nagyon fontos hogy jól kezelje a szituációkat, ugyanis ma nagyobb pénzösszegre tehet szert, méghozzá váratlanul. Ennek feldolgozására ész és türelem egyaránt szükséges.

Vízöntő

A családja látni fogja, hogy Ön mindig a legjobbat akarja számukra és csak segíteni akar nekik. Viselje ma a kék egyik árnyalatát, hiszen ez segít Önnek egész nap bevonzani a pozitív energiákat, emellett 11:00 és 12:00 óra között valamilyen szerencsés esemény fogja érni.

Halak

Az Adventi készülődés teljesen hatalmába kerítette. Gyermeki örömmel várja a szeretet ünnepét már most, közben pedig katalógusokat böngészik egész nap. Bár mindenkit meglepne valamivel, azért nagyon figyeljen oda arra, hogy ma mennyire lesz költekező. Viseljen ma arany ékszert, hogy a pénz Ön mellett maradjon.

Forrás: Astroplasma

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 01.21.

Ma Ágnes napja van.

Fék nélkül csökkentek év végén is a bérleti díjak

Ahogy arra számítani lehetett, az albérletpiaci árak lejtőn maradtak az KSH-ingatlan.com lakbérindexe szerint.

  • 2021-01-18 21:39
Mire számítson holnap a Kos?

A változás stresszes lehet, és ez érvényes a pozitív változásokra is. Ez azt jelentheti, hogy maga mögött hagyja a jól ismert, kitaposott ösvényt, és ...

  • 2021-01-18 20:34
Tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves

Egy igazi nyári krémleves, ami melegen és jéghidegen is isteni, egy kis bazsalikommal felturbózva. Ez a mi bazsalikomos cukkinikrémlevesünk!

  • 2021-01-18 17:26
30 éve várják a Gulag gyermekei, hogy hazaköltözhessenek

Ma, január 18-án újratárgyalja az orosz parlament a törvényjavaslatot, melyet a köznyelv csak "Gulag gyermekeiként" ismer. A "Gulag gyermekei" 30 éve ...

  • 2021-01-18 15:20
Ismét sokan menekültek a hegyekbe a szobafogságból Magyarországon

Az év harmadik hétvégéjén is sokan vették a hegyek felé az irányt Magyarországon, hogy kiszabaduljanak a járvány miatti szobafogságból. A legtöbb euró...

  • 2021-01-18 13:28

hirdetés

Elsüllyedt egy teherhajó a Fekete-tengeren

Elsüllyedt egy teherhajó vasárnap a Fekete-tengeren, Törkörszág partjai közelében - jelentette az Anadolu török hírügynökség. Legkevesebb négyen megha...

  • 2021-01-18 12:00
Egyre több oltóanyaggal oltanak Európában

Oltanak Európában: már a második adagot kapják Spanyolországban és Olaszországban is. Szerbiába megérkezett a kínai vakcina is.

  • 2021-01-18 10:36
Az utóbbi idők legjelentősebb régészeti felfedezése Szakkarában

Egy 4200 éves halotti templomot fedeztek fel egyiptomi régészek a szakkarai nekropoliszban, a Kairótól délre fekvő ősi temetőben, ahol 2007 óta folyna...

  • 2021-01-18 09:02
„Vendégségben Önnél” a Nemzeti Filharmonikusok online kamarahangversenyei

Reméljük, hamarosan újra élvezhetjük a koncertek, kiállítások, fesztiválok, színházak nyújtotta élményeket. Ám addig sem kell megvonunk magunktól mind...

  • 2021-01-17 14:18
A Continental bemutatja a „Vision 2030" stratégiai programját a Gumiabroncs üzletág számára

A Tőkepiaci Napok kapcsán a Continental ismertette a Gumiabroncs üzletágra vonatkozó új stratégiai programját. A „Vision 2030" a szervezet és az össze...

  • 2021-01-17 11:21

Minden cikk

hirdetés

hirdetés