hirdetés

Partnereink

Nem mindenkinek alakul jól az év vége! (1. rész)

hirdetés

Nem mindenkinek alakul jól az év vége! (1. rész)

Elérkeztünk az év utolsó hónapjához, azonban ennek nem mindenki örülhet felhőtlenül, hiszen lesz olyan, akinek sem az év vége, sem az újév első napjai nem fognak kellemes változásokkal kecsegtetni. Az év utolsó hónapja néhány csillagjegyben nagy érzelmi viharokat és talán még szakítást is ki fog váltani. Bizonyos jegyek kapcsolatai végleg lezárulhatnak, de akár ez jelentheti egy új, elsöprő szerelem kezdetét is, ami talán már most ott lebeg a levegőben.

A Kos például nagyon készül a hatalmas év végi bulira, hiszen ő még mindig szingliként él, és most jöhet el neki a kihagyhatatlan lehetőség arra, hogy megismerhesse élete nagy szerelmét. Ellentétben vele a párban élő Rákok most nagyon oda kell figyeljenek, mert egy hajszálon múlik szerelmi kapcsolatuk, ami a Vénusz köt össze.

hirdetés

Kos: Ebben az időszakban mindenki érdemes lesz odafigyelnie arra, hogy ne azért tegye kapcsolatát boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, mert itt az ünnepek ideje, hanem most jött el az idő, amikor a csillagok állása is kedvezhet ennek a döntésének. Vigyenek több érzékiséget, szerelmet, törődést a kapcsolata, mert főleg a Kos az utóbbi időkben nagyon elhanyagolta kapcsolatát.

Bika: Akik párban élnek, igazi kaland lehet számukra a december. Olyan túlfűtöttséggel, érzelmi kitörésekkel találkozhatnak, amivel eddig még nem. A horizont kitágul, szexuális érdeklődésed megnő az újdonságok iránt, mindenre nyitott leszel. izguljanak, hiszen most minden nap egy új lehetőséget hoz számunkra. Most te is megismerheted életed új párját, ha nyitott szemmel és érdeklődéssel jársz.

Ikrek:Az Ikreknél is nagy változás várható decemberben, mert azok, akik eddig szingli ként nyomultak nagy változások előtt állnak mind, szerelmi téren mind munkahelyi kapcsolatokban. Az Ikreknek a magányosok táborát nem kell tovább erősítenie, mert most megtalálhatja az igazit.

Rák: A Rákok decemberben nem sok jóra számolhatnak sem kapcsolatokban, sem szerelmi téren, de még a munkában sem. Könnyed meginoghat párkapcsolata a rossz kommunikáció miatt, erre érdemes lesz oda figyelnie!

Oroszlán:Az Oroszlán érzelmei most nagyon kuszák lehetnek újholdig, aztán hatalmas, hirtelen változás áll be és mindent pontosan tudni fog, mit vár a kapcsolatától, szerelmétől. Azok akik, eddig szinglig voltak, most változtathatnak ezen!

Szűz: A Szüzek talán most kicsit fel is adták a harcot, mert nem érzik szívügyeiket rendben. De most neki itt az idő arra, hogy eldöntse mit vár a kapcsolatától, folytatja, vagy inkább új vizekre evez. Meg kell hozzon egy nagyon fontos döntést, ami befolyásolhatja az egész jövő évét.

Mérleg: Nem vagy elég biztos magadban, ezért most arra lehet szükséged, hogy kedvesed megerősítsen abban, hogy érzelmei szikla szilárdak feléd, és támogasson téged egy fontos döntés meghozatalában. Nem kell aggódnod, mindössze a beléd fektetett bizalom kell, hogy éltessen!

Skorpió: A skorpiónak enyhén viharosan fog indulni a december. Veszélybe kerülhet, szerelmi kapcsolata, mert a bolhából is elefántot csinál módszert követi. Itt az ideje átértékelni kicsit a dolgokat és javítani azokon. Üzleti és hivatalos ügyeidet azonban december első felében intézd, hogy minden sikeres legyen!

(folyt.köv.)

Képek: noiportal.hu

hotdog.hu

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 07.09.

Ma Lukrécia napja van.

Komárnoban folytatódik a FEBO Fesztivál!

Fesztivál határok nélkül szlogennel tavasszal útjára indult ingyenes eseménysorozat a kényszerpihenőt követően július 9-én a szlovákiai Komárnoban fol...

  • 2020-07-07 12:08
A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást

A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást: 1000 forintos kuponnal kárpótolja vásárlóit, ha mégis későn érkezne meg a rendelés.

  • 2020-07-07 08:54
Grillezett pizza? Fördős Zé gasztrotippjei a tuti kerti partyhoz

A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés. Most, hogy végre kiszabadultunk a négy fal közül, t...

  • 2020-07-07 07:34
Évente több mint 2500 csecsemőt hordanak ki külföldi szülők számára az ukrán béranyák

Több száz csecsemő várakozik külföldi szüleire Ukrajnában. A babákat béranyák hozták világra, és a járvány miatt korlátozások következtében egyelőre ő...

  • 2020-07-05 18:02
Magyarország lélegeztetőgép-nagyhatalom

Huszonkét vizsgált, eltérő fejlettségű ország átlagában 26 lélegeztetőgép jut 100 ezer lakosra. A legtöbb az Egyesült Államokban: 54. De csak majdnem ...

  • 2020-07-05 15:25

hirdetés

Tarol a paradicsom és az eper

A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a...

  • 2020-07-05 14:17
Így lehetünk sikeresek a koronavírus után a munkaerőpiacon

Alkalmazkodóképesség, nyitottság az új ismeretek és kiemelten a technológia világa iránt – a magyar top vállalatok 90%-a számára informatikai eszközök...

  • 2020-07-05 12:33
Fokozatosan újranyitja ügyfélszolgálati irodáit az E.ON

Július 6-ától a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újranyitnak az E.ON központi személyes ügyfélszolgálati irodái.

  • 2020-07-05 10:57
A vevők és eladók közti növekvő szakadék miatt csökkenhetnek a lakásárak

A vásárlási szándék látványos erősödése ellenére nem születik több adásvétel, mert az eladók nem alkalmazkodtak a piaci trendhez, azaz a vásárlóerőhöz...

  • 2020-07-05 09:48
A L’Oréal bemutatja fenntarthatósági céljainak új generációját

A L'Oréal elindítja új fenntarthatósági programját „L'Oréal a jövőért” néven, amely a Csoport legújabb céljait határozza meg 2030-ig. Tekintettel a nö...

  • 2020-06-30 18:23

Minden cikk

hirdetés

hirdetés