hirdetés

Partnereink

Milyen hobbi illik hozzád csillagjegyed alapján?

hirdetés

Milyen hobbi illik hozzád csillagjegyed alapján?

Hobbi minden embernek kell, de nem mindenki lehet jó mindenben, ezért is adunk egy két kiinduló pontot nektek, hogy mifelé kacsingassatok.

A kosok imádják a kihívásokat és a kalandokat is, ezért is számukra valamilyen olyan hobbi kell, ami nem igényel sok előkészületet, de mégis izgalmasnak minősül. Próbáld ki a különböző szabadulós játékokat, ami időre megy.

hirdetés

A bikák kitartásukról és nyugalmukról is híresek, ezért a nekik megfelelő hobbi valami olyasmi ahol tudnak teret engedni a romantikusabb énjüknek is. Számotokra a természet közeli hobbik válhatnak be a legjobban, mint a búvárkodás a túrázás, mert kitartásotok határtalan és mindenre képesek vagytok, ha akarjátok.

Az ikrek számára a legjobb hobbi olyan ahol azonnal képesek megnyerni az emberek rokonszenvét és el tudják kápráztatni őket, az ikrek előadóművészek, így te is ilyen hobbival próbálkozz, amibe bele tudod vinni a kreativitásod és egy kicsit a varázslatot is.

A Rákok számára nagyon fontos a biztonságérzet, ezért sem lehet, veszélyes hobbit válasszanak, mindig az otthonuk bővítésén átalakításán gondolkodnak, ezért számukra megfelelő hobbi lehet a lakberendezés, vagy a belsőépítészetben kicsit elmerülni.

Az oroszlánok nagyon adnak a külsőségekre és a divatra, sokan emiatt hiúnak is nevezik őket. Az oroszlánok számára megfelelő hobbi lehet valamilyen divattal kapcsolatos hobbi, divattervezés esetleg. Ebből a hobbiból akár karrier is születhet.

A szüzek szeretnek előre tervezni mindent, szeretik, ha mindennek megvan a maga ideje és tudják azt. Nagyon sikeresek lehetnek a különböző stratégiai illetve észjátékokra, mert oda kell a koncentráció és a szüzek intelligenciája is. Próbáld ki a sakkot például, ösztönösen könnyen meg fogod tanulni és sikerélményed sem fog elmaradni.

A mérlegek igazi művész lelkek ezért is nekik olyan hobbit kell keresni, ahol ki tudják élni a kreativitásukat, az alkotásvágyukat. Ez a paletta nagyon széles, kipróbálhatjátok magatokat az írásban, a szobrászatban is, jó szemetek van az ilyen művészetekhez, nyugodtan engedjétek el a képzeleteteket és alkossatok.

A skorpiók nagyon szenvedélyesek azért is valami olyan hobbit kell, keressenek, amiben szabadjára tudják engedni eme szenvedélyt. Számukra a legalkalmasabb hobbi valamilyen érzéki tánc lehet. Próbáld ki a latin táncokat, mert ott felszabadíthatod az érzelmeid.

Talán a nyilasok állnak a legnehezebb helyzetben, hiszen nagyon sok minden érdekli őket, ezért is eléggé nehezen találják meg a számukra megfelelő hobbit. Nem szabad több hobbiba is belefogni egy nyilasnak, mert maximalisták, csak egy hobbira koncentrálj. Talán próbáld ki a zenélést, mert abba kamatoztathatod sokszínűséged.

A bakok számára nagyon jó hobbi lehet valami, ami hagyományőrzéssel foglalkozik, szeretik a sikereket, de ugyanakkor nem céljuk az érmek halmozása sem, inkább a belső értékrendűk fokozása a cél ezért is lenne megfelelő a hagyományőrzés.

A vízöntőnek nagyon sok minden jár a fejében ezért is valami olyan hobbi illik hozzá, amiben tudja kamatoztatni a gondolkodását, számára ideális hobbi lehet valamilyen vitakörbe való csatlakozás. Így ki tudja nyilvánítani az ő nézőpontját ami, lehet néha kicsit furcsa, de a jó meglátásai kétségtelenek.

A halak számára nagyon fontos, hogy teret engedjenek a belső világuknak, ezért is számukra valamilyen megnyugtató hobbi kell, mint a relaxációs gyakorlatok.

A csillagjegyek megmondják milyen hobbi illik hozzád, érdemes kipróbálni.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 01.17.

Ma Antal, Antónia napja van.

Tíz év alatt épülhetne fel Makovecz budapesti katedrálisa az építész fia szerint

Makovecz Imre életművének csúcsa lehetne megépítése esetén a budapesti Apor Vilmos térre megálmodott katedrális, érvelnek a tervek megvalósításának tá...

  • 2021-01-16 23:05
Másodszor is megindította a képviselőház az alkotmányos vádeljárást Donald Trump ellen

232 igen és 197 nem szavazattal megszavazta az amerikai képviselőház, hogy megindítják az alkotmányos vádeljárást Donald Trump leköszönő amerikai elnö...

  • 2021-01-16 21:39
Közel 1 millió forint gyűlt össze a gyerekeknek

850.000 forint gyűlt össze a MOM Park decemberi jótékonysági fotózásán. A befolyt összeget teljes egészében a gyermekeket támogató Élni és Szeretni Éd...

  • 2021-01-16 19:09
Értékteremtő influenszer hölgyekkel működik együtt a SodaStream

A SodaStream, a márka hazai történetében először együttműködésre lépett három hazai influenszerrel. A világ vezető szódagépgyártója ily módon szeretné...

  • 2021-01-16 17:21
A munkavállalók 66%-a szeretne érintésmentes beléptetést

A vírusfertőzés esélyének csökkentése érdekében a megkérdezettek több mint 83%-a hajlandó lenne átállni a digitális beléptetés használatára, derül ki ...

  • 2021-01-16 14:18

hirdetés

Fenntartható, vízmegtakarító hajápolási technológiával állt elő a L’Oréal és a Gjosa

A CES 2021 ismét elhozta a legfontosabb szépségápolási újdonságokat. Az idén digitális rendezvényként megtartott expón a L’Oréal egy innovatív vízmegt...

  • 2021-01-16 12:13
A nagy vakcinavita: gyógyít vagy homoszexuálissá tesz?

A járvány kezdete óta mindenki Messiásként várta a vakcina érkezését, ma viszont már a magyarok fele nem oltatná be magát. A hatóanyagra múlt hét végé...

  • 2021-01-15 22:30
Árcsökkenést és kínálatbővülést hozott az alacsonyabb újlakás-áfa

Az ingatlan.com adatai szerint a kereslet is nőtt: tavaly október óta éves összevetésben több mint 60 százalékkal nőtt az eladó új ingatlanok iránti é...

  • 2021-01-15 20:05
Rókusfalvy Lili visszatér a képernyőre

A közmédia műsorvezetőjének nemrég született meg kislánya, Panka, így az utóbbi időben az anyaság örömei töltötték ki mindennapjait.

  • 2021-01-15 18:54
A New Level Empire új dala Wolf Katival és Horváth Boldival közösen készült

Te csak így vagy jó címmel megjelent a New Level Empire legújabb dala és hozzá a videoklip is. A zenekar eddig még nem adott ki olyan dalt, amiben egy...

  • 2021-01-12 22:33

Minden cikk

hirdetés

hirdetés