hirdetés

Partnereink

Milyen hobbi illik hozzád csillagjegyed alapján?

hirdetés

Milyen hobbi illik hozzád csillagjegyed alapján?

Hobbi minden embernek kell, de nem mindenki lehet jó mindenben, ezért is adunk egy két kiinduló pontot nektek, hogy mifelé kacsingassatok.

A kosok imádják a kihívásokat és a kalandokat is, ezért is számukra valamilyen olyan hobbi kell, ami nem igényel sok előkészületet, de mégis izgalmasnak minősül. Próbáld ki a különböző szabadulós játékokat, ami időre megy.

hirdetés

A bikák kitartásukról és nyugalmukról is híresek, ezért a nekik megfelelő hobbi valami olyasmi ahol tudnak teret engedni a romantikusabb énjüknek is. Számotokra a természet közeli hobbik válhatnak be a legjobban, mint a búvárkodás a túrázás, mert kitartásotok határtalan és mindenre képesek vagytok, ha akarjátok.

Az ikrek számára a legjobb hobbi olyan ahol azonnal képesek megnyerni az emberek rokonszenvét és el tudják kápráztatni őket, az ikrek előadóművészek, így te is ilyen hobbival próbálkozz, amibe bele tudod vinni a kreativitásod és egy kicsit a varázslatot is.

A Rákok számára nagyon fontos a biztonságérzet, ezért sem lehet, veszélyes hobbit válasszanak, mindig az otthonuk bővítésén átalakításán gondolkodnak, ezért számukra megfelelő hobbi lehet a lakberendezés, vagy a belsőépítészetben kicsit elmerülni.

Az oroszlánok nagyon adnak a külsőségekre és a divatra, sokan emiatt hiúnak is nevezik őket. Az oroszlánok számára megfelelő hobbi lehet valamilyen divattal kapcsolatos hobbi, divattervezés esetleg. Ebből a hobbiból akár karrier is születhet.

A szüzek szeretnek előre tervezni mindent, szeretik, ha mindennek megvan a maga ideje és tudják azt. Nagyon sikeresek lehetnek a különböző stratégiai illetve észjátékokra, mert oda kell a koncentráció és a szüzek intelligenciája is. Próbáld ki a sakkot például, ösztönösen könnyen meg fogod tanulni és sikerélményed sem fog elmaradni.

A mérlegek igazi művész lelkek ezért is nekik olyan hobbit kell keresni, ahol ki tudják élni a kreativitásukat, az alkotásvágyukat. Ez a paletta nagyon széles, kipróbálhatjátok magatokat az írásban, a szobrászatban is, jó szemetek van az ilyen művészetekhez, nyugodtan engedjétek el a képzeleteteket és alkossatok.

A skorpiók nagyon szenvedélyesek azért is valami olyan hobbit kell, keressenek, amiben szabadjára tudják engedni eme szenvedélyt. Számukra a legalkalmasabb hobbi valamilyen érzéki tánc lehet. Próbáld ki a latin táncokat, mert ott felszabadíthatod az érzelmeid.

Talán a nyilasok állnak a legnehezebb helyzetben, hiszen nagyon sok minden érdekli őket, ezért is eléggé nehezen találják meg a számukra megfelelő hobbit. Nem szabad több hobbiba is belefogni egy nyilasnak, mert maximalisták, csak egy hobbira koncentrálj. Talán próbáld ki a zenélést, mert abba kamatoztathatod sokszínűséged.

A bakok számára nagyon jó hobbi lehet valami, ami hagyományőrzéssel foglalkozik, szeretik a sikereket, de ugyanakkor nem céljuk az érmek halmozása sem, inkább a belső értékrendűk fokozása a cél ezért is lenne megfelelő a hagyományőrzés.

A vízöntőnek nagyon sok minden jár a fejében ezért is valami olyan hobbi illik hozzá, amiben tudja kamatoztatni a gondolkodását, számára ideális hobbi lehet valamilyen vitakörbe való csatlakozás. Így ki tudja nyilvánítani az ő nézőpontját ami, lehet néha kicsit furcsa, de a jó meglátásai kétségtelenek.

A halak számára nagyon fontos, hogy teret engedjenek a belső világuknak, ezért is számukra valamilyen megnyugtató hobbi kell, mint a relaxációs gyakorlatok.

A csillagjegyek megmondják milyen hobbi illik hozzád, érdemes kipróbálni.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 07.09.

Ma Lukrécia napja van.

Komárnoban folytatódik a FEBO Fesztivál!

Fesztivál határok nélkül szlogennel tavasszal útjára indult ingyenes eseménysorozat a kényszerpihenőt követően július 9-én a szlovákiai Komárnoban fol...

  • 2020-07-07 12:08
A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást

A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást: 1000 forintos kuponnal kárpótolja vásárlóit, ha mégis későn érkezne meg a rendelés.

  • 2020-07-07 08:54
Grillezett pizza? Fördős Zé gasztrotippjei a tuti kerti partyhoz

A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés. Most, hogy végre kiszabadultunk a négy fal közül, t...

  • 2020-07-07 07:34
Évente több mint 2500 csecsemőt hordanak ki külföldi szülők számára az ukrán béranyák

Több száz csecsemő várakozik külföldi szüleire Ukrajnában. A babákat béranyák hozták világra, és a járvány miatt korlátozások következtében egyelőre ő...

  • 2020-07-05 18:02
Magyarország lélegeztetőgép-nagyhatalom

Huszonkét vizsgált, eltérő fejlettségű ország átlagában 26 lélegeztetőgép jut 100 ezer lakosra. A legtöbb az Egyesült Államokban: 54. De csak majdnem ...

  • 2020-07-05 15:25

hirdetés

Tarol a paradicsom és az eper

A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a...

  • 2020-07-05 14:17
Így lehetünk sikeresek a koronavírus után a munkaerőpiacon

Alkalmazkodóképesség, nyitottság az új ismeretek és kiemelten a technológia világa iránt – a magyar top vállalatok 90%-a számára informatikai eszközök...

  • 2020-07-05 12:33
Fokozatosan újranyitja ügyfélszolgálati irodáit az E.ON

Július 6-ától a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újranyitnak az E.ON központi személyes ügyfélszolgálati irodái.

  • 2020-07-05 10:57
A vevők és eladók közti növekvő szakadék miatt csökkenhetnek a lakásárak

A vásárlási szándék látványos erősödése ellenére nem születik több adásvétel, mert az eladók nem alkalmazkodtak a piaci trendhez, azaz a vásárlóerőhöz...

  • 2020-07-05 09:48
A L’Oréal bemutatja fenntarthatósági céljainak új generációját

A L'Oréal elindítja új fenntarthatósági programját „L'Oréal a jövőért” néven, amely a Csoport legújabb céljait határozza meg 2030-ig. Tekintettel a nö...

  • 2020-06-30 18:23

Minden cikk

hirdetés

hirdetés