hirdetés

Partnereink

Mutasd milyen gyűrűd van és megtudod, hogy milyen ember vagy!

hirdetés

Mutasd milyen gyűrűd van és megtudod, hogy milyen ember vagy!

Jellemünket, energiáinkat sok apró tényező befolyásolja. A világegyetem tele van szimbólumokkal és ezek megbújnak a gyűrűkben is. Régóta része az emberiségnek az ékszer, vagy pontosabban a gyűrű viselete és nem ok nélkül. Minden kultúrában megvolt és megvan a jelentése úgy, mint a kezünkön hordott karikagyűrűé.

Az, hogy milyen gyűrűt választunk, nem csak ízlésünkről árulkodik, hanem személyiségünkről, jellemünkről is sokat mutat. Ha megnézzük valakinek a kezét, akkor a gyűrűi alapján feltárul a személyisége. Megtudhatjuk róla, hogy menyire megbízható, esetleg több szeretetre, vagy több elismerésre vágyik, szerény vagy nagyravágyó, esetleg játékos vagy kreatív. Tehát nem csak a jó ízlésről vagy a társadalmi státuszáról árulkodik egy gyűrű. Nézzük meg, pontosabban mi is rejlik a gyűrűtípusok mögött?

hirdetés

 

Aranygyűrű

Az arany az igazságot jelenti, de ha valaki több aranygyűrűt hord, az már a hiúság jele is lehet. Ha valaki feltűnően sok aranyat visel, akkor ez azt jelenti, hogy több elismerésre vágyik. Mondani szokták, hogy a kevesebb néha több, valószínű, hogy ebben az esetben ezzel próbál az illető valamit kompenzálni.

 

Ezüstgyűrű

Az ezüstgyűrű egyszerűséget jelent, mind emellett arra is utalhat, hogy viselője több szeretetre vágyik. Figyeljünk oda azokra az emberekre, akik ragaszkodnak az ezüst gyűrűkhöz, próbáljunk meg nyitni feléjük, hogy ők is megnyíljanak.

 

Rézgyűrű

Mivel a rézgyűrű megszólalásig hasonlít az aranyra, vagy más nemes ékszerre, ezért az áltatás kifejezője. Próbáljunk meg azoktól a személyektől tartózkodni, akik mást akarnak mutatni nekünk magukról, mint amilyenek valójában szoktak lenni.

 

Platinagyűrű

A platinagyűrű tulajdonosa megbízható és őszinte személy. Az ígéretét törekszik minden áron teljesíteni. Becsüljük meg azokat az embereket, akik ennyire nyíltak, őszinték és egyenesek.

 

Csontgyűrű

A csontgyűrű tulajdonosa számára fontos az egészség, és jelleme segítőkész. A csontgyűrű sámánisztikus jelkép is lehet, gyógyító célra is használható, mivel pozitívan befolyásolja a fizikai állapotot.

Kőből készült gyűrű

Sokféle nemes kőből is készül gyűrű, ezek értelmét mindig a kő általános jelentése adja meg. A nemes kövekből készült ékszerek viselője általában ezoterikus beállítottságú, lelkileg érzékeny típus.

 

Műanyag gyűrű

Kreativitásra utalhat, illetve a tulajdonosa játékosságáról, pajkosságáról árulkodik. A műanyag, vagy bizsu gyűrűk a drága holmik elutasítását is jelentheti. Törekedjünk arra, hogy jobban megismerjük az ilyen gyűrű viselőjét, cseppet sem hétköznapi emberekről lévén szó.

 

Drága gyűrű

Aki ránézésre is drága, értékes gyűrűt visel, az ezzel jó anyagi körülményeit igyekszik elárulni a világnak, vagy legalábbis szeretné, ha tehetősnek tartanák. Néha megosztó személy, érdemes alaposan megismerni, mielőtt kitárulkoznánk előtte.

 

Nagy, feltűnő gyűrű

A nagy, feltűnő gyűrű személyes problémákról árulkodik, minél nagyobb a gyűrű, annál nagyobb a baj.

 

Vékony gyűrű

A szolid, vékony gyűrű azt mutatja, hogy viselője kézben tartja az életét. Megbízható társ is általában, ezért értékelni kell tetteit, tanácsait, segítőkészségét.

 

Sok gyűrű

Ha egy nő kezén sok gyűrűt látunk, akkor ez túlzott feltűnési vágyat, szexuális erők felfokozottságát, magamutogatást jelent. Férfi esetében a mágikus erők túlzott bevonzását jelentheti, olyan erőkét, melyet nem biztos, hogy uralni tud.

 

Kevés gyűrű

Férfi és nő esetében is elsősorban szerénységre, visszafogottságra utal, jelzi, hogy a gyűrűk viselője kézben tartja élete dolgait.

 

Gyűrű nélkül

Ha egy nő nem hord semmilyen ékszert a kezén, akkor ez túlzott függetlenségre utaló jel lehet. Jelenthet még puritánságot, az anyagiak elutasítását, vagy a szexualitás elutasítását. Férfiak esetében az, ha valaki nem szeret gyűrűt viselni (jegygyűrűt például), akkor ez annak a jele, hogy fél a kötöttségektől, az elköteleződéstől.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 09.24.

Ma Gellért, Mercédesz napja van.

Immunerősítés egy kis csavarral, avagy mire jó még a vitamintal?

Nyakunkon az ősz, amikor is nagy hangsúlyt kell fektetni az immunrendszerünk védelmére – pláne 2020-ban. A sportolók és az aktív életmód hívei sem gon...

  • 2020-09-21 22:12
A mobiltelefonok sugárzása is okozhatja a rovarok pusztulását Európában

A mobiltelefonok sugárzása is okozhatja a rovarok pusztulását Európában egy vizsgálat szerint. A németországi Naturschutzbund (Nabu) természetvédelmi ...

  • 2020-09-21 19:40
Jövőre nézhetjük meg a Toxikoma filmet

A fokozódó járványhelyzettel kapcsolatos előrejelzések okán, az eredeti októberi bemutató helyett, előreláthatólag a jövő év első felében érkezik a mo...

  • 2020-09-21 19:32
Marton Adri magyar tervezők ruháiban tündököl

A gasztroműsorvezető küldetésének tekinti, hogy megmutassa követőinek országunk szépségeit, ezért mostantól ételkölteményei mellett hazai divattervező...

  • 2020-09-21 18:09
Sztrájkolnak a teszteket kiértékelő laborok dolgozói Franciaországban

Több száz, koronavírus-teszteket kiértékelő labordolgozó sztrájkolt csütörtökön a rossz munkakörülmények és az óriási terhelés miatt Franciaországban.

  • 2020-09-21 16:30

hirdetés

Új színfolt Budapest design-térképén: Roche Bobois Budapest

A Roche Bobois 2020 szeptemberében Budapesten nyitotta meg legújabb showroomját. Klasszikus kollekciója, de a jellegzetesen színes és bohém, a modern ...

  • 2020-09-19 19:13
Kézfertőtlenítő állomásokat telepít a SPAR

A járványügyi helyzetre való tekintettel a SPAR további 200 áruházában helyez ki állványokat, amelyekre kézfertőtlenítő adagolókat telepít a vásárlók ...

  • 2020-09-19 16:42
A New York Times a SodaStream szénsavasító gépét választotta a legjobbnak

A New York Times szakújságírói a SodaStream Spirit One Touch készülékét választották a legjobb szódakészítő gépnek. „Megtiszteltetés számunkra, hogy e...

  • 2020-09-19 14:03
Koronaszégyen: az eltitkolt betegség jelenti az új kihívást a munkáltatóknak

Háromszor többen keresnek rá a táppénz, karantén, koronavírus szókapcsolatokra Magyarországon most, mint a nyár közepén. Vagyis ahogy nő a hivatalos e...

  • 2020-09-19 11:00
Piaci szakemberek kellenek a műszaki felsőoktatásba

Annak érdekében, hogy a műszaki felsőoktatásból kikerülő diákok tudása minél jobban megfeleljen a piaci igényeknek, a mainál megfelelőbb módon kellene...

  • 2020-09-19 09:57

Minden cikk

hirdetés

hirdetés