hirdetés

Partnereink

Az év felnőtt bulija ezen a hétvégén

hirdetés

Az év felnőtt bulija ezen a hétvégén

Álmodoztál már arról, hogy az utcában lakó jóképű és sármos pasi becsönget hozzád egyik este? Te magányosan üldögélsz otthon és a csengetésre ajtót nyitsz. Ő határozottan belép a szobába és megcsókol, rekedten suttogja a füledbe: - amióta először megláttalak, őrjítően kívánlak!

Te erőtlenül tiltakozol ellene, de érzed, hogy maga alá gyűr a vágy, egy hullámhosszon rezegtek. Megpróbálod magadtól eltolni, de ettől csak még jobban megkíván, még erősebben szorít magához. Az erkölcsi aggályaid miatt tiltakoznál, de a tested minden porcikája kívánja ezt a férfit. Határozottan az ágyra fektet és a csuklódnál fogva az ágyhoz kötöz. Kiszolgáltatva fekszel, már nem kell a társadalmi konvenciókkal foglalkoznod, mert nem tehetsz semmiről. Szabadon átadhatod magad a gyönyörnek…

hirdetés

Esetleg azon fantáziáltál, hogy milyen érzés lehet egy férfinak utasítást adni arra, hogy miképpen izgasson? Esetleg kényszeríteni rá, hogy örömet okozzon neked? Mert neked is jár a gyönyör! Ha nem kapod meg, akkor elveszed? Izgatónak találod, ha egy férfi az ágyhoz kötözve csak epekedik utánad? Lassan levetkőzöl előtte, simogatod magad, de ő egy ujjal sem érhet hozzád?

Ha vannak ilyesmi jellegű fantáziálásaid, akkor az utalhat arra, hogy érdekel téged a BDSM. A BDSM betűszó Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés, magyarul „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” fogalmakat jelöli. Fontos leszögezni, hogy a BDSM-ben a felek önként és örömmel vállalják szerepüket. Ha ez nem így van, az már az erőszak kategóriába sorolható és büntetendő.

Nyugat-európában már számos erre szakosodott klub és szórakozó hely található. Vannak külön beszélgetős események, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel ismerkedhetsz. Léteznek hatalmas fétis partik, ahová bulizni járnak az emberek és csak a dresszkódnak megfelelő ruházatban léphetnek be a szórakozóhelyre. Ezen kívül léteznek play-party-k ahol BDSM eszközökkel és bútorokkal igényesen felszerelt helyen szórakozhatsz. Ilyen például a Dark Side Berlinben, ott a szerepjátékok lehetőségének csak a fantáziád szab határt. Kipróbálhatod a trónust, ahol igazi királynő lehetsz és alattvalók csókolják a lábad nyomát. Belekóstolhatsz a pony-k életébe, egy sor istálló található a szórakozóhelyen.

Szerencsére már Magyarországon is léteznek BDSM közösségek, rendszeresen szerveznek találkozókat, közös beszélgetéseket. Bizonyos swinger klubbokban pedig tematikus estet tartanak, így van lehetőség a play party-k kipróbálására itthon is. Fétis partikat pedig már bő 10 éve rendeznek Magyarországon.

Október 17-én megrendezésre kerül egy egyedülálló fétis-BDSM rendezvény. Nyugat-európai mintára a Luxuria party egyesíti a beszélgetni, bulizni és játszani vágyó emberek igényeit. Három különböző helyiségben különféle eseményeken lehet részt venni. Ha még csak most ismerkedsz a fétis és a BDSM világával, akkor remek választás, hogy ha korán érkezel a rendezvényre. A beszélgetős helyszínen workshopokat hallgathatsz latex és bőr témában, valamint a BDSM-ről fog előadást tartani Gyimesi Andrea a Magyar Szexuálterápiás és Párterápiás Egyesület szakmai titkára, az „Így szexel Magyarország c.” könyv írója. Kiállítóink között megcsodálhatod a Le Corset csodálatos fűzőit és Tóth-Kern Enikő egyedi készítésű cipőit.

A helyszínen egy profi fotóstúdióban elkészíttetheted a legszexibb, legextrémebb képedet. Ami azonnal nyomtatásra kerül, így nem juthat fel az internetre.

A hangárban egész éjjel különleges előadásokat nézhetsz meg és DJ Toyota zenéire bulizhatsz. Többek között lesz shibari bemutató, transzvesztita show, rúdtánc, férfi és női sztriptíz, BDSM bemutatók és több domina show is. Magyarország egyetlen latex ruha tervezőjének munkáit láthatod egy divatbemutató keretében.

Ha mindez nem lenne elég, akkor a hangár galériáján pajzán játékokat folytathatsz a kiszemelteddel, ahonnan az előadásokat ugyanúgy élvezheted.

Amennyiben csak kíváncsiskodnál és nem fednéd fel a kiléted, lehetőség van álarcban, maszkban is megjelenni az eseményen.

Bővebb információ ide klikkelve kapható.

Fotók: Dark Side klub, Hardwood

 

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 09.23.

Ma Tekla, Líviusz napja van.

Telefonnal készítette új klipjét a Blahalouisiana!

Elkészült a Pont ilyen házra című dal videója. A dal a nemrégiben ‘Minden rendben’ címen megjelent albumon található meg, amelynek teljes zenei anyagá...

  • 2019-09-21 19:55
A 4D ultrahang a legnépszerűbb, de a kismamatúra a legmenőbb

Tóth Balázs és felesége, Niki a Bükk lábánál élnek és évek óta azért szerveznek túrákat, hogy másoknak is átadják természetszeretetüket, a túrázás örö...

  • 2019-09-21 16:34
Miért választják Nyíregyházát Budapest helyett az európai fiatalok?

Északkelet-Magyarországot is érintette az Európai Bizottság által indított Road Trip Project. A rendhagyó kezdeményezés keretében két, 4 fős, fiatalok...

  • 2019-09-21 13:10
A Bookline lett az Év kereskedője

Idén a Bookline lett a Mastercard támogatásával megrendezett Az év kereskedője verseny fődíjasa. A kategóriákban a könyváruház mellett a Budapest Park...

  • 2019-09-21 11:15
Fehér paradicsomleves zellerrel és málnával

Itt egy remek recept, amit akár meg is kóstolhatsz november 23-án, a Spirit Hotelben rendezett gasztroesten.

  • 2019-09-21 08:14

hirdetés

Féreértett gázmotor

A folyékony földgázt tankoló (LNG) nehéz tehergépkocsik levegőszennyezése többszöröse a dízelekének, derült ki a holland állam által megrendelt méréss...

  • 2019-09-20 19:49
Lóci Játszik Extravaganza ismét!

Tavaly indult hódító útjára a zenekar Extravaganza című interaktív nagyzenekaros standup-ja Novák Péter rendezésében. Az óriási sikernek köszönhetően ...

  • 2019-09-20 16:11
Reflektorfényben a láthatatlan segítők

A Jótékonyság Világnapján tett sajtóbejelentésen a Twickel-Zichy Mária Terézia Alapítvány megnyitotta a Jószolgálat-díj 2019/20-as évadát.

  • 2019-09-20 14:03
Népi Játék Napja!

Október 9-én Balatoni Kata szervezésében ismét a világ minden tájáról csatlakoznak a Népi Játék Napja kezdeményezéshez, melynek célja, hogy a diákok o...

  • 2019-09-20 12:21
Wossala Rozina: ilyen az ideális őszi étrend

Az ősz a raktározás ideje, fontos, hogy ilyenkor felkészítsük szervezetünket a hidegre, és bővítsük vitamintartalékainkat.

  • 2019-09-20 09:38

Minden cikk

hirdetés

hirdetés