hirdetés

Partnereink

Megkezdték a tábort a versenyzők, már megvannak a 25 év felettiek továbbjutói

hirdetés

Megkezdték a tábort a versenyzők, már megvannak a 25 év felettiek továbbjutói

A három vagy négy igen bezsebelése még mondhatni gyerekjáték volt az egyéni énekesek és az együttesek számára. Azonban a táborban hulltak, mint a legyek – ezt láthattuk ma este. Az első rosta után már csak a legjobb 60 versenyző folytathatta a megmérettetést, de újabb és újabb rostálásra számíthattunk. Megszületett az első 6 mentorházas is!

Aki rendszeresen követte ez idáig az X-Faktor évadjait, az már nagyon is jól ismeri a forgatókönyvet. Miután négy szombaton át könnyesre nevethettük magunkat azokon, akik nem mérték fel saját erősségeik és szó szerint hülyét csináltak magukból a színpadon, valamint tovább jutott jópár tehetséges előadó, jönni szokott a nagy, kemény rostálás: a tábor. Ilyenkor többnyire azok is elvéreznek, akik valami folytán inkább egyéniségükkel, mint hangjukkal vagy tehetségükkel kaptak pozitív kiértékelést. Viszont az az érdekes, hogy a táborban is minden megtörténhet: továbbjuthatnak olyanok is, akikkel szemben az empátia nagyobb, mit a produkcióról kialakult vélemény. Ez volt a helyzet a tanárbácsival, Ricsivel is. Az első alkalommal a Louis Amstrong híres dalával egyszerűen tarolt, azonban most valószínűleg nem hallotta magát és emiatt sajnos hamiskás lett, sőt mi több, a vele együtt színpadra került két hölgyet is elvitte. Egy szó, mint száz: kaptak egy második esélyt.

hirdetés

24 óra, 1 dal, 3 énekes

Az első feladat egy dal megtanulása volt, méghozzá 24 óra alatt. Hármasával jöttek sorra az egyéni énekesek, a triók között viszont akadtak olyanok is, akik sajnos elfelejtették a szöveget és a mentorok véleménye szerint fel is adták a harcot a színpadon. Továbbjutott a következő fordulóra a vörös hajú Andi is, akit első alkalommal nagyon kegyesen engedtek tovább. Következő fordulóban láthatjuk a tavalyi nyertes barátnőjét is, látni fogjuk Anasztáziát, aki mesélt korábban a Republic-al való közös munkájáról. Látni fogjuk a kétgyermekes családanyát is, aki eddig lemondott énekesi karrierjéről, a Grammy-díjra vágyó Benjit, a sportolóként is népszerű Gömbi-t.

 

Szikora konfliktusa Tóth Gabival

Valahol egyet értek Szikora Robival, hiszen amikor megszólta Gömbit, hogy kicsit mellőzze a színpadon a strand jellegű viseletet, abszolút a helyén volt. Az is érthető volt, hogy rászólt Gabira, amikor egy „lesz@rom a véleményed” mondattal igyekezett elintézni a dolgot. Szerencsére a szünetben lehetőségük volt megbeszélni és rendezni ezt a helyzetet és bocsánatot kértek egymástól.

 

Újítások az idei versenyben

Az első újítás az, hogy nem a tábor végén derül ki, hogy melyik mentor milyen csapatot kap. Hosszas gondolkodás után és alapos megbeszélés alapján minden mentor maga választott csoportot még azelőtt, hogy leszűkült volna a létszám csoportonként 6 versenyzőre. Idén Little G. fog a 25 év felettiekkel foglalkozni, Tóth Gabi a csapatok mentora lesz, Alföldi a fiúkat választotta, Szikora pedig a lányokkal igyekszik majd nyerni.

Szintén újítás az, hogy a tábor második napján, amikor a rokonság és hozzátartozók előtt énekelnek a versenyzők, azonnal döntés is születik mindenki sorsáról. Megy vagy marad. A nagyobb csavar azonban a színpad végében található 6 szék volt, ahol a csapat mentora ültetheti le azokat az előadókat, akiket a mentorházba vinne. Ebben az esetben a többi mentor csak véleményezhet, a döntés viszont abszolút Little G.-é volt.

 

Meglett az első hat mentorházas

A mai adásban a 25 év felettiek csapatában elég hamar foglalt lett minden szék. Karakteres hangok, erőteljes előadások. Viszont a helyek versenyzőről versenyzőre változtak, hiszen nem volt 100%-os garancia a továbbjutásra mindaddig, amíg az utolsó versenyző nem énekelt. A mentorházba biztos bejutók lettek: Horányi Júlia, Kállai-Kiss Zsófi, Horváth Ági, Horváth Krisztián, Andelic Jonathan és végezetül Erika Albero.

Holnap derül ki, kiket választ a mentorházas utolsó próbára Alföldi, Szikora és Tóth Gabi. Este 8 órától várunk mindenkit a tévéképernyő elé!

A mentorházakban minden mentor egy-egy mentorsegéddel fog hármat kiválasztani a most felállított hatfős listákból. Így kerülnek ki azok a versenyzők, akik az élő adásokban hétről hétre bizonyíthatnak majd.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Könyvajánló

Névnap 08.17.

Ma Jácint napja van.

Iskolakezdő tippek a modern gyerekszobához

Megindult a visszaszámlálás az iskolakezdésig. Ez pont elég idő arra, hogy újragondoljuk a gyerekszobát, és berendezzük a korral változó igényeknek me...

  • 2019-08-15 14:32
Mit tehet a szülő, hogy gyermeke jól vegye az iskolakezdéssel járó akadályokat?

Hamarosan indul az új tanév, szeptemberben közel 90 ezer elsőosztályos kezdi el az általános iskolát. A szülők többségét az foglalkoztatja, hogy 6 éve...

  • 2019-08-15 12:00
Friss húst nyáron is

Tombol a kánikula, és a nagy melegben könnyen romlanak az ételek, különösen a húsok. Az állati eredetű termékekben gyorsan szaporodnak a komoly betegs...

  • 2019-08-15 10:19
Csökken a 7 üléses használt autók ára

A családi autókedvezmény júliusi bevezetését követően látványosan növekedett a 7 üléses autók iránti érdeklődés a JóAutók.hu adatai alapján.

  • 2019-08-15 08:02
Íme a Miss Balaton 2019 döntős szépségei

Elindult a visszaszámlás! Még pár nap és kiderül, ki lesz 2019-ben a Miss Balaton királynője. A 12 döntős szépség már gőzerővel készül az augusztus 17...

  • 2019-08-10 21:12

hirdetés

Pettyes ebek, 101 egyed – Jöhetnek a bennfentes részletek?

Lessetek be velünk a Dalmata utca 101 kulisszái mögé, ahol megismerhetitek a kutyapöttyös részleteket a Disney Channel új animációs sorozatáról!A rend...

  • 2019-08-10 19:11
Élénkült az albérletpiac

Ahogy arra számítani lehetett, a ponthatárok kihirdetése felélénkítette az albérletek piacát. A kínálat közel 30 százalékkal nőtt. Budapesten egy kiad...

  • 2019-08-10 16:21
Nagy felbontásban tér vissza a nagyot mondó obsitos

Hogyan lehet még látványosabbá varázsolni egy több mint 35 éves animációs filmet? Természetesen digitális technológia segítségével.

  • 2019-08-10 14:56
Így építs karriert! - Értékesítőből tulajdonos

Aki lakást szeretne vásárolni, vagy pláne eladni, gyakran felteszi magának és másoknak is ezt a kérdést. Amelyre persze nincs egyértelmű válasz, hisze...

  • 2019-08-07 14:56
Anyatejes táplálással számos felnőttkori betegség megelőzhető

Augusztus elsején kezdődött a szoptatás világhete, amelyet 1992-ben indítottak azzal a céllal, hogy hangsúlyozzák az anyatejes táplálás fontosságát.

  • 2019-08-07 13:30

Minden cikk

hirdetés

hirdetés