hirdetés

Partnereink

Mi lehet a legfőbb bűnöd?

hirdetés

Mi lehet a legfőbb bűnöd?

Manapság nem nehéz bűnbe esni, főleg, hogy szinte mindenhol lehetőség adódik rá. Alig van valaki ezen a világon, aki nem vétkezett volna. A csillagjegyünk kulcsszerepet tölt be az életünkben még a bűnökkel kapcsolatban is, hiszen annak függvényében dől el, mennyire vagyunk hajlamosak a bűnbeesésre.

Fontos, hogy képesek legyünk felfedezni ezeket a jellemvonásokat önmagunkban. Persze a vétkezés szórakoztató is lehet, de csak mértékletesen. Tehát hogyan tervezed kordában tartani a bűnre való hajlamodat a csillagjegyed segítségével?

hirdetés

Kos – bosszú

Aki átlépett egy bizonyos határt egy Kosnál, az pontosan tudja, hogy ez a hipotézis milyen közel van a valósághoz. Szelíd és szenvedélyes, de néha dühös és kiszámíthatatlan. A Kos nemcsak rendkívül intenzíven éli meg az érzéseit, hanem hihetetlenül spontán is tud lenni: akár az ember életébe is kerülhet, ha szembe kell vele néznie. A spontaneitása sokszor problémához vezethet – ezért kell mindig óvatosnak lennie, nehogy kárt okozzon.

Bika – telhetetlenség

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, a Bika szülött sok tekintetben nárcisztikusnak mondható. Csak olyan dolgokat szeret csinálni, amelyek hosszú távon hasznára válnak. Legyen szó finom ételről, szexről vagy egy drága újdonságról, a Bika szeret megállás nélkül elmerülni ezekben, és úgy érzi, mindez alanyi jogon jár neki.

Ikrek – hazugság

Az Ikrek szülött egyik szörnyű szokása, hogy elveszik a saját kitalációiban, valahányszor a teljes igazságot kell elmondania valamiről. Olyan, mintha két személyisége lenne, és előfordul, hogy ennek a két személynek eltérő nézeteik vannak ugyanarról a jelenségtől. Kicsinyes és fontos témákban is imád hazudni, főként akkor, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt szeretné.

Rák – túlzott rajongás, hamis imádat

A Rák úgy érzi, a szerelme többet ér a világon mindennél. Mindent megtesz érte, ügyel arra, hogy mindene meglegyen, és akármit is követ el, mindig a szerelme mellett marad. Azt gondolnánk, ez nem valódi bűn, pedig az! Ugyanis közben teljesen megfeledkezik saját magáról és inkább másnak szenteli az életét. Képes mindent elrontani azzal, hogy szinte bálványozza a kiszemeltjét, és gyakran meggondolatlanul cselekszik. Vigyáznia kell, kiért van úgy oda.

Oroszlán – büszkeség

A szintén a nárcizmus határát súroló Oroszlán talán egyike a legönzőbb embereknek, már ami a magánéletet illeti. Pontosan tudja, hogyan nyűgözzön le másokat egyetlen szempillantással, és bizony, az egóját soha nem hagyja otthon. Arrogáns és nagyképű, van, hogy a hozzá legközelebb állók is legszívesebben letagadnák, hogy ismerik. Hiszen ki lenne büszke olyasvalakire, aki csak a saját tükörképét látja a másik szemében?

Szűz – irigység

A Szűzre jellemző az instabil viselkedés, amikor a szükségleteinek kielégítéséről van szó. Folyton azt akarja, hogy mindenki róla beszéljen, különös tekintettel a potenciális szexuális partnerekre. Ha kiszemel valakit, aki nem érez iránta semmit, hajlamos zaklatni az illetőt és képtelen elviselni a „vereséget”. Nem egy született szerelmes, viszont annál féltékenyebb.

Mérleg – hiúság

Nem véletlenül a Vénusz szülöttje. A Mérleg ugyanis alig törődik mással a saját szépségén kívül. Számára akkor teljes az élet, ha elégedett azzal, amit a tükörben lát. Annak ellenére, hogy néha tényleg órákat tölt a tükör előtt, a belső szépségét sem hanyagolja el. Hiszen a siker kulcsa mégiscsak a külső és belső szépség, nem igaz?

Skorpió – kéj

A Skorpió egyik legfőbb szenvedélye az intimitás. Képes az orruknál fogva vezetni az embereket, és minden vágyának hangot ad, ugyanakkor szinte soha nem szerelmes, mert senki nem tudja igazán kielégíteni a szexuális vágyait. Mindeközben pedig bántja, hogy az emberek elhagyják őt, mert nem akarnak elköteleződni mellette.

Nyilas – házasságtörés

A Nyilas imád flörtölni, és izgalommal tölti el, ha mással lehet, miközben otthon várja a partnere. A szex számára egy szórakoztató tevékenység, melynek következtében szinte képtelen elköteleződni és fenntartani egy hosszú távú kapcsolatot. Ám, ha mégis, akkor is azon töri a fejét, hogyan kezdhetne bele a következő kalandba.

Bak – kapzsiság

A Bak nehezen teszi le a munkát, erre pedig remek oka van. Imád versenyben lenni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ő keresse a legtöbb pénzt az irodában. Persze nincs is mire költenie a fizetését, csak büszkélkedni szeretne vele, valahányszor lehetősége nyílik rá. Mindenesetre tudnia kell: a kapzsiság olyan dolgokat is tönkre tehet, amelyekről nem is gondolnánk.

Vízöntő – azt hiszi, egyenrangú Istennel

A Vízöntő szereti azt hinni, mindenki másnál különb, hisz’ Isten tökéletesnek alkotta. Egyfajta hamis próbéta, aki mindig azzal dicsekszik, hogy a kisujjába több bölcsesség szorult, mint másnak az egész testébe. Mély érzéseket ébreszt benne, ha belelátnak az életébe, pedig az esetek többségében annyira nincs igaza, hogy ennél messzebb már nem is járhatna az igazságtól.

Halak – lustaság

A Halak szülött a nap nagy részét ábrándozással tölti, fogalmazhatnánk úgy is, hogy a saját kis világában létezik. Anélkül, hogy észrevenné, ahogy mások elhaladnak mellette, arról álmodozik, mit hoz a jövő: de közben semmit nem tesz meg annak érdekében, hogy mindez meg is valósuljon. Teljesen ellustul, ha a jelenben kell élnie.

Forrás: EZO.TV

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 07.14.

Ma Örs, Stella napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés