hirdetés

Partnereink

Jelek, hogy felkeltetted a férfi érdeklődését

hirdetés

Jelek, hogy felkeltetted a férfi érdeklődését

Vannak olyan árulkodó jelek a férfiak viselkedésében, amiről biztosan rájöhetsz, hogy tetszel e neki vagy sem. Nem kellesz azon gondolkodnod, hogy van-e esélyed nála vagy egyáltalán kár próbálkozni, mert most megmutatjuk, mikre figyelj oda, hogy megtudd a választ.

Árulkodó jel lehet például, ha miközben veled társalog gyakran ér az arcához, vagy a füléhez. Ez ugyanis feszültségoldó és a tollászkodó mozdulatok közé sorolható. A vonzalom hatására ugyanis a bőr sokkal érzékenyebbé válik, a mozdulatnak tudat alatti üzenete, hogy érints meg.  Ha megérinted, akkor már biztos a sikered.

hirdetés

A tipikus tollászkodás a legegyszerűbb jele, hogy tetszel neki, ezért ő is tetszeni akar neked. A nyakkendő, a haj vagy a mandzsettaigazítás a legklasszikusabb jelek közé tartozik. Ebből leveheted, hogy kissé ideges, és jól akar kinézni, amikor veled van, a legjobb formáját akarja mutatni neked.

A tipikus Cowboy póz is nagyon megszokott jelzés. Ez a póz tulajdonképpen az, amikor a férfi a hüvelykujját az övébe, esetleg a zsebébe tartja és a többi ujja lefelé mutat. Ezzel próbálja felhívni a figyelmed a férfiasságára. A csípőre tett kézzel am agabiztosságot sugallja neked.

Az ülési helyzete is árulkodó lehet, a széttett térdek jelezhetik a feléd való nyitottságát a férfinak. Ugyancsak ezzel az üléssel próbálja felhívni a figyelmed a legnemesebb ékszerére is.

A férfiaknál tudat alatt, az jelzi a férfiasságot, ha minél magasabbnak látszik. Ezért is húzzák ki magukat a férfiak mindig, amikor valakinek meg akarnak tetszeni, mutatják, hogy milyen jó állású emberek, büszkén kihúzza, magát ezzel akarja bizonyítani, hogy jó választás.

Ha a férfi mindent megtesz azért, hogy nevetésre bírjon, akkor tuti lehetsz benne, hogy meg akar szerezni téged. Nagyon fontos visszajelzés a számukra, ha nem vetsz a vicceiken, mert fontos, hogy a humorotok egy szinten legyen.

A mimikákra is érdemes odafigyelni, amennyiben a férfi amikor téged néz, aközben azt veszed észre, hogy a szája résnyire nyitva maradt akkor az biztos jel, hogy szívesen megcsókolna téged.

Köztudott, hogy a férfiak nem szeretnek csacsogni a női gondokról, azonban ha egy férfival meg tudod beszélni a gondjaid és úgy látod, hogy meghallgat és próbál segíteni akkor tuti, tetszel neki. A férfiak a kiszemelt nőért erre is képesek.

Amennyiben dicséri az illatod, akkor biztos sikered van. Kutatások is bebizonyították, hogy a férfiak és a nők esetében is elsősorban a szaglás alapján döntenek. A kutatás elsősorban a természetes testszagra irányult, de egy jó parfümmel könnyedén megfoghatod a férfit.

Gyakran megfigyelhető a tükörreflex testbeszéd is. A szimpátia biztos jeleként szolgál, ha a mozdulataid próbálja utánozni, ezzel is a testi hangsúlyt előidézve.

Amennyiben egy férfinak tetszik a nő, akkor mindent megpróbál megtenni azért, hogy megérintse, úgy, hogy ne legyen nagyon feltűnő. Ha nem tud feltűnés nélkül hozzád érni, akkor az is megnyugtató számára, hogy úgy ül hozzád képest, hogy a térde ’véletlenül’ hozzád érjen.

A mosolyt is érdemes megfigyelni a férfiaknál, ugyanis többfajta mosolyt tudnak mutatni. Amennyiben bejössz neki, akkor az a mosoly barátságos közvetlen nem erőltetett, őszinte.

A tárgyakkal való játszás, ami a keze ügyébe kerül, az is jelentheti, azt, hogy bizony tetszel neki. Ez a nőknél is a flört jele csakúgy, mint a férfiaknál.

Ezekből a jelekből nem biztos, hogy megfigyelhető mind, de ha már csak párat is észreveszel, miközben vele beszélgetsz, akkor bizony semmi kétsége annak, hogy tetszel neki.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 04.27.

Ma Zita napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés