Partnereink

Ilyenek a kosok!

Ilyenek a kosok!

Tüzes, pozitív, férfias, aktív, tettvágy, aktivitás, életerő, akaraterő, kezdeményezés, döntési képesség, versengés, rivalizálás, egyenesség, közvetlenség, becsületesség, lelkesedés, bátorság, harckészség, bajtársiasság, spontán cselekvés mind tulajdonságai közt vannak.

Motivációja: A meghódítás, a konkurencia, a versengés, önmegvalósítás akarata. A világban való megjelenést jelenti, az emberiség fejlődésében a vadász-nomád korszakot, ahol mindig meg kellett hódítani a természetet, örökös túlélési harc volt a feladat. Az első jegy a zodiákuson. A tavasz, az élet kezdete, ami a mindent elsöprő, teremtő életenergiát jelenti. Azokat az energiákat, melyek az érvényesülési képességet mutatja, melyek kifelé irányulnak a világba. Az azonnali cselekvéshez szükséges energiahalmazt, az erőt jelenti.

Itt jelentkezik az ösztönös önvédelem, az énközpontúság, az egoizmus. Teljesen biztos önmagában és erejében. Nem tudja, nem is akarja elismerni, hogy saját akaratán kívül más is létezik, illetve azt sem, hogy ne sikerüljenek elképzelései.

Uralkodó bolygója a Mars, ami az erő, az energia, az aktivitás, az akarat, a férfiasság, az ösztön. Akiből ez hiányzik, abból hiányzik az ösztönösség.

A Kos világa ott van, ahol mindig történik valami, ahol megmutathatja erejét. Belevág mindenbe, sorra veszi az akadályokat. Erőssége a spontaneitás, a nagy akaraterő és a vakmerőség. Örökké keresi a kihívásokat, az újdonságokat, a kalandokat. Győzni akarása készteti cselekvésre. Óriási ambíciót és figyelemre méltó fizikai erőt fordít a célok elérésére. Nagy benne a kitűnni vágyás. Megszerezni, meghódítani mindent, ez az életcél.

Számára nincs lehetetlen, és képes a legnehezebb dolognak is gondolkodás nélkül nekilátni. Ahol mások számára lehetetlennek tűnik a megoldás, ő ott magányos harcosként előretör. Belevág mindenbe, érdekli minden, ami új, izgalmas, spontán, minden aggályoskodás nélkül képes előrehaladni, küzdeni. Minél nagyobb a kihívás, annál nagyobb lelkesedéssel vág bele a dolgokba. Nem bírja a tétlenséget, körülötte minden izzik, nem tűri a korlátozást, a szabadság és a jövő az élete, nem néz hátra, csak előre. Ösztönös megnyilvánulások a jellemzői. Jelmondata: „Két pont között a legrövidebb út az egyenes"

Mindig a vezetők között van, akinek a dolgok lényege a fontos. Számára a cél és annak gyors, határozott végrehajtása a lényeg. A dolgok apró részleteit másra bízza. A Kos azért a legjobb szervező, a legjobb irányító, mert célja a másokért való harc. A kitartást és a következetességet viszont nem lehet jó tulajdonságai közé sorolni. Általában nincsenek hosszú távú tervei. Hirtelen fellelkesedik, és ugyanolyan hirtelen fel is adja, ha rájön, hogy puszta erejével nem tudja elérni a célt, csak aprólékos, kitartó munkával.

A türelem és a visszafogottság sincs a szótárában. Ha nem úgy sikerülnek dolgai, ahogy eltervezte, dühkitörésekkel, szertelen módon nyilvánítja ki érzelmeit. A környezete számára fárasztó, irritáló a hirtelen hangulatváltozása, mely teljesen váratlanul éri őket, de ha vége a zűrös időszaknak, hamar jobb kedvre derül. Nem haragtartó, később sem hánytorgat fel semmit. Hamar elfelejti a régi sérelmeket, így soha nem is okul a múltból, de szinte kelj feljancsiként talpra tud állni minden helyzetből, olyan hatalmas életenergiával rendelkezik.

Amit meg kell tanulnia: Nem lehet egyedül, ezért alkalmazkodnia kell a környezetéhez, őrizze meg nyugalmát, ha egy mód van rá, mérlegelje elképzeléseit, vegye számba a lehetőségeket. Nehéz feladat számára egy kis türelem, illetve mértékletesség megtanulása. Hogy ráeszméljen, szüksége lehet más emberek segítségére, tanácsaira, meg kell tapasztalnia, hogy együttműködési készségét kifejlesztve jobb és eredményesebb lesz tevékenysége. Tisztában van vezetői képességével és önmaga erejével, szükségét érzi annak, hogy állandóan fejlődjön. Ennek érdekében tudja, hogy egyéni életét Össze kell egyeztetni a köz érdekével.

Negatívuma: Hajlamos úgy cselekedni, hogy nem méri fel tettei következményeit. Nagyon konok, ezért kompromisszumra és együttműködésre nehezen lehet őt rávenni. A vitatkozó: mindenkiben a konkurenciát látja. Az ismert közmondás is ezt fejezi ki: „Legjobb védekezés a támadás!" A kivetítés, a vádaskodás igazi bajnoka. Valahogyan mindig a másik a hibás a dolgok kimeneteléért.

Külsőségei, testalkat és megjelenés: Testalkata közepes magasságú, vékony, de csontos, izmos, kidolgozott, sportos, amivel jelzi, hogy nagy erőkifejtésre képes. Hosszúkás, előreugró, energikus arc, szúrós tekintet, széles homlok. A szemöldök dús, sűrű haj, esetenként vörös. Hajviselete a határozott, rövid, egyenes fazon. Katonás járás, erőpazarló, lendületes mozgás jellemzi. Erős hangjával is fel tudja magára hívni a figyelmet. Fellépése határozott, büszke.

Általában nem ínyenc, a gyorsan elkészíthető ételeket kedveli. Életritmusából adódóan nem hajlamos a hízásra. Nem koncentrál az evésre, mindig a következő tennivalón jár az esze. Sietve eszik, legtöbbször a gyorsbüfék a kedvenc helyei. Hajlamos viszont a túlzottan fűszeres, csípős ételek fogyasztására.

Megjelenése, stílusa: Ő az új ötletek mestere, akit az örökös mozgás tart életben. Dinamikus, mozgékony személyiségét a laza, divatos, sportos farmer, póló, sportcipő tükrözi. Szenvedélyessége és kalandvágya is megtalálható ruhatárában: hölgyek esetében a miniszoknya és a rövidnadrág, a pici topok a kedvencek, melyek kiválóan megmutatják teste feszességét és izomerejét.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 11.25.

Ma Katalin napja van.

Feldebrőn felépült az Egri borvidék legnagyobb pincészete

Átadták a Varga Pincészet új borászatát az Egri borvidéken lévő Feldebrőn. A fejlesztéssel 8,1 millió literre nőtt a borászat tárolókapacitása, amelyb...

  • 2017-11-23 18:51
7000 nő vallomása a szépségről

A magyar nők egyáltalán nem sajnálják rá az időt, hogy törődjenek magukkal – a JOY Prix de Beauté kutatásából kiderült, hogy például évente átlagosan ...

  • 2017-11-23 17:41
Jótékonysági akció a Fény Utcai Piacon

A Fény Utcai Piac jótékonysági akciót indít, amellyel a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára gyűjt élelmiszert, ruhát, játékot.

  • 2017-11-21 20:00
Újabb hazai hírességek vallanak titkaikról

Új évaddal indul az internetről a televízió képernyőjére költöző Lakástalkshow december 4-én a VIASAT3-on. A beszélgetős műsorban a sztárokat Lovász L...

  • 2017-11-21 18:22
Minden harmadik tizenéves abbahagyja a rendszeres sportolást

Stressz, a remélt siker elmaradása, korosztályváltás, a tanulás és a sport összeegyeztethetőségének problémája, szülői nyomás, kiégés. Ezek a főbb pro...

  • 2017-11-21 17:14

hirdetés

5 dolog, amit nem tudtál Hugh Hefnerről

Hugh Hefner korszakalkotó tevékenysége nagy hatást gyakorolt az egész világra. Rengeteget tett hozzá, hogy megdőljenek a szexualitást övező tabuk, kiá...

  • 2017-11-17 08:30
X-Faktor: olasz nyertese lehet az idei évadnak?

A döntőhöz közeledve Ricco és Claudia duettjének sikerült a héten a legtöbb rajongót szereznie a Facebookon, ám továbbra is Serena Rigacci áll az élen...

  • 2017-11-16 21:25
Nyereményautója motiválta a Miss Balaton győztesét

Rákos Lili fejére még augusztusban került fel a Miss Balaton koronája. A fiatal királynő most nyereményautóját is átvehette, ugyanis megszerezte a jog...

  • 2017-11-16 19:22
Kiderült, kinek a bőrébe bújna Oláh Gergő

A hétfő reggeli Morning Show adásának vendége ezúttal Oláh Gergő volt, aki többek között arról mesélt a Class FM műsorvezetőinek, Pataki Zitának, Stoh...

  • 2017-11-16 17:24
Toy Story filmek a Disney Csatornán

A Toy Story a megelevenedett játékok világába kalauzolja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A szívmelengető történet két részét is a műsorára tűzi a D...

  • 2017-11-14 21:03

Minden cikk

hirdetés

Likeolj minket

hirdetés