hirdetés

Partnereink

Iránytű a lelki társ megtalálásához

hirdetés

Iránytű a lelki társ megtalálásához

Sokan - egy életen át - keresik az lélektársukat. Olykor azt hiszik, megtalálták, de idővel rájön­nek, hogy tévedtek, a szerelem múlik, és a sze­relmesek útjai elválnak. Vajon léteznek-e olyan jelek, amelyekből arra lehet következtetni, hogy valóban a lélektársunkkal hozott össze bennün­ket a sors?

Aki az öt kérdésre igennel válaszolt, bizonyosan jó úton jár:

hirdetés

1 - Az első perctől kezdve olyan biztonságban érzik-e magukat szívük választottjával, mint­ha régóta ismernék egymást?

Ezoterikus értelemben a lélektársak már találkoz­tak előző életükben. Ha mindketten elementáris kötődést és vonzalmat, alapvető összetartozást és összecsengő energiaáramlást tapasztalnak az el­ső randevútól kezdve, nagy az esély, hogy az iga­zival hozta össze őket a sors.

2 - Egyáltalán nem érzik fontosnak a szoká­sos ismerkedési etikettet?

A lélektársak nem várnak három napol az első talál­kozás után, nem játsszák el a hagyományos társke­reső szerepeket. Nem félnek a visszautasítástól, azonnal a tettek mezejére lépnek, hiszen már isme­rős terepen járnak.

3 - Érzelmeik mélyek, önzetlenek és határta­lanok-e?

Az összetartozás energiaszintje hamar világossá válik a lélektársak számára. Mintha a másik a sajátrészük - nem birtokuk - válna, személyiségük ki­egészíti és színesíti egymást, minden egyes pilla­natot szeretnének megosztani a másikkal.

4 - Megegyezik-e az értékrendjük?

A lélektársak az élet kardinális kérdéseiben egye­tértenek, azonos álláspontot képviselnek. Kisebb dolgokban eltérhet az ízlésük, véleménykülönbözőségük azonban kapcsolatuk építőkövei, közös fejlődésük mozgatórugói közé tartozik.

5 - Ellenállhatatlanul igénylik-e a testi közel­séget?

A szeretkezés mélyen érzéki, szenvedélyes és kielégítő. A lélektársak között a szerelem fizikai megtestesülése éppolyan intenzív, mint érzelmi és spirituális kötődésük.

Lássuk a szerelem hét állomását

Amikor a szerelemben a testiség talál­kozik a misztikummal, sokakat ez az ér­zés megajándékoz a spiritualitás megta­pasztalásával, még ha ennek nincsenek is a tudatában. Deepak Chopra, a világ­hírű, indiai származású amerikai guru szerint a szeretet 7 spirituális törvényen át alakul, fejlődik.

Az első szint: a vonzódás

A vonzás törvénye kimondja: ahhoz, hogy vonzóak legyünk, hitelessé kell válnunk. A hagyományok bölcsessége szerint semmi sem szebb és vonzóbb a természetességnél.

A második szint: a rajongás

A rajongás törvénye megnyitja a mé­lyebb, a transzcendens világ kapuját két ember között, akkor jön tétre rajon­gás, ha vonzódásuk annyira intenzív, hogy átrepíti őket a közönséges észlelé­sen túlra, ahonnan a hétköznapi világ is varázslatosnak tűnik.

A harmadik szint: a lelki közösség

A lelki közösség a lélek telekkel való kapcsolódása- Ez a szint jelenti a biza­lom alapkövét ahol a szerelmesek az ismeretlen területére lépve elfogadják egymástól azt, aminek korábban, egyedül nem voltak a birtokában.

A negyedik szint: az intimitás

Az intimitás törvénye az igazi meghittség, a hűs és hús. a szellem és szellem egyesülése. Az intimitásban a szexuális és a spirituális energia egyként szerepei. A szexuális energia az univerzum kreatív energiája.

Az ötödik szint: az odaadás

Az odaadás törvénye szerint a legtökéletesebb út valódi Önmagunkhoz a másikban történő feloldódásunkon keresztül vezet. Az odaadásban az ego lemond szeparációs követeléseiről. A nem alárendelt odaadás a természetfelettire nyit ajtót, hiszen az igazi csoda az „én", az „engem" és az „enyém" birodalmán túl létezik.

A hatodik színt: a szenvedély

A szenvedély törvénye a férfi és a nő olyan egyesülése, amely teret enged a magasabb valóság megtapasztalásának. Az életszenvedély és a szerelemi hév egyazon dolog, mivel az élet is a lényegét tekintve maga a szerelem.

A hetedik szint: az eksztázis

Az eksztázis törvénye szerint az eksztázis az eredendő állapotunk. Innen, az Édenkertből. a kegyelmi állapotból érkezünk, ahova egy nap vissza kéne térnünk. Az eksztázis az intimitás végső állomása.

Forrás: Szabadon Ébredők

Kép: taborozok.network.hu

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 03.28.

Ma Gedeon, Johanna napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés