Füstölt paprikás lisztben sült halfalatkák
hirdetés
 
            Ezekhez a finom és könnyed halfalatokhoz alig pár alapanyag és 15 perc szabad idő szükséges csak, így ideális választás, ha gyors ebédre vagy vacsira van szükségünk.
Hozzávalók:
hirdetés
- 40 dkg tőkehalfilé
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 ek finomliszt
- 1 ek füstölt pirospaprika
- 2 dl napraforgó olaj
Elkészítés:
- A halfilét ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és besózzuk-borsozzuk.
- A fűszerpaprikát elkeverjük a liszttel, és beleforgatjuk a halszeleteket.
- Felforrósítjuk az olajat, és készre sütjük benne a halszeleteket. Konyhai törlőre rakva leitatjuk róla a felesleges olajat.
- Bulgurral tálalva könnyű és finom ebéd lehet belőle.
Forrás: Nosalty
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
 Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
                    Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
                
                            
                     Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
                    Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
                
                            
                     Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
                    Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
                
                            
                     Paprikakrémleves egyszerűen!
                    Paprikakrémleves egyszerűen!
                
                            
                     Könnyű és puha túrógombóc
                    Könnyű és puha túrógombóc
                
                            
                     Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
                    Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
                
                            
                     Elindult az Országos Bortúra!
                    Elindult az Országos Bortúra!
                
                            
                     Édes Valentin-nap egészségesen
                    Édes Valentin-nap egészségesen
                
                     
     
            

 
         
         
         
        


















