hirdetés

Partnereink

Helló Buda! A Stand 25 megérkezett

hirdetés

Helló Buda! A Stand 25 megérkezett

Széll Tamásék bisztró stílusú étterme, a Stand25 megnyitott új, budai helyszínén és várja vendégeit. A gulyás és a rakottkrumpli után a halászlé, a beregi bébi töltött csirke és a palacsinta lehet az új kedvenc.

Budán kevés az olyan hely, ahol minőségi, magyar alapanyagokból, hagyományos magyar ételeket magas színvonalon készítenek el, mindezt pedig egy elérhető, jó árfekvésben. A Stand25 csapata, Széll Tamás, Szulló Szabina, Hamvas Zoltán és Csahók Ibolya azt ígérik, ezt az űrt is hivatott betölteni az új, budai helyszínen megnyíló éttermük sétatávolságban a Váralagúttól.

hirdetés

„Végre lehet nálunk stabilan vacsorázni. Ezt már nagyon vártuk.” – mesél Hamvas Zoltán, a Stand 25 egyik tulajdonosa az újdonságokról. „A magasabb komfortfokozat nagyon fontos volt számunkra, a piaci körülményeket mostanra már kinőtte a Stand25 is.”

„Egy korábban is étteremként üzemelő helyiséget alakítottunk át. A térnek jó adottságai voltak, mi még azt szerettük volna elérni az átalakításkor, hogy lehetőségünk legyen nagyobb asztaltársaságok, csoportok számára is szeparált kiszolgálást lehetővé tenni. Tíz és hatvan fő között tudjuk vállalni a fogadásukat. Év végén valószínűleg egy-egy cég karácsonyi ebédje, vacsorája is megtalál bennünket. Öröm, hogy a tér alkalmas rá, hogy befogadhatjuk őket.” – mondja az étteremvezető, Csahók Ibolya.

Klasszikus és új kedvencek a menün, valamint állandóan változó táblás kínálat

Miután esténként is nyitva lesznek, sőt a vendégtér nagysága is nőtt, a Stand25 megduplázta a kínálatot is mind az ételeket, mind az italokat illetően. A bor, a kávé, és a koktél / rövidital választék is szélesebb.

A tervek szerint a táblás kínálat sűrűn változik majd az adott szezonnak megfelelően. Az ősz a tök, a kacsa és a szarvas jegyében telik majd. „A magyar alapanyagokból világszínvonalú ételeket lehet alkotni. Ebben mi biztosak vagyunk. Emellett azonban egy jó steaket sem vetünk meg.” – vetíti előre a kínálattal kapcsolatban Hamvas Zoltán, a Stand25 tulajdonosa elképzeléseiket. A Stand25 klasszikus ételei elmondása szerint egy külön menüre kerülnek, ezek az „Új kedvencek” elnevezésű kínálattal egészülnek majd ki. Eddig nem volt mindig elérhető, most azonban már állandó szereplője lesz az étlapnak a halászlé, főételként pedig olyan gyerekkori ízeket idéz majd fel a Stand25, mint a beregi töltött csirke, amit természetesen almakompóttal és krumplipürével kóstolhatunk majd. Több lesz a könnyebb, akár salátaszerű étel, emellett Széll Tamás és csapata a tervek szerint azt is bebizonyítja majd, hogy a klasszikus palacsinta is lehet finom, saját főzésű sárgabarack lekvárral és mogyorókrémmel.

Forrás: Arterego

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Egészség

Névnap 07.13.

Ma Jenő napja van.

Ezekbe nyaralókba menekülnének a vevők az esetleges második hullám elől

Egyre nagyobb az érdeklődés a Tisza-tónál lévő nyaralók iránt, ami nem csoda, mert viszonylag olcsón megszerezhetőek. Az abádszalóki nyaralók négyzetm...

  • 2020-07-10 12:10
Ma lenne 40 éves Fábián Juli

Az M2 Petőfi TV ma este 22 óra 10 perctől a Like a child című dokumentumfilmmel emlékezik az aranytorkú énekesnőre, Fábián Julira, aki a mai napon len...

  • 2020-07-10 08:47
Jön a sikersorozat negyedik évada az M2 Gyerekcsatornára

Az Alvin és a mókusok legújabb, negyedik évada július 10-én kezdődik a közmédia gyerekcsatornáján. A különös hangú mókusok története az 1950-es évekre...

  • 2020-07-10 07:34
Komárnoban folytatódik a FEBO Fesztivál!

Fesztivál határok nélkül szlogennel tavasszal útjára indult ingyenes eseménysorozat a kényszerpihenőt követően július 9-én a szlovákiai Komárnoban fol...

  • 2020-07-07 12:08
A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást

A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást: 1000 forintos kuponnal kárpótolja vásárlóit, ha mégis későn érkezne meg a rendelés.

  • 2020-07-07 08:54

hirdetés

Grillezett pizza? Fördős Zé gasztrotippjei a tuti kerti partyhoz

A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés. Most, hogy végre kiszabadultunk a négy fal közül, t...

  • 2020-07-07 07:34
Évente több mint 2500 csecsemőt hordanak ki külföldi szülők számára az ukrán béranyák

Több száz csecsemő várakozik külföldi szüleire Ukrajnában. A babákat béranyák hozták világra, és a járvány miatt korlátozások következtében egyelőre ő...

  • 2020-07-05 18:02
Magyarország lélegeztetőgép-nagyhatalom

Huszonkét vizsgált, eltérő fejlettségű ország átlagában 26 lélegeztetőgép jut 100 ezer lakosra. A legtöbb az Egyesült Államokban: 54. De csak majdnem ...

  • 2020-07-05 15:25
Tarol a paradicsom és az eper

A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a...

  • 2020-07-05 14:17
Így lehetünk sikeresek a koronavírus után a munkaerőpiacon

Alkalmazkodóképesség, nyitottság az új ismeretek és kiemelten a technológia világa iránt – a magyar top vállalatok 90%-a számára informatikai eszközök...

  • 2020-07-05 12:33

Minden cikk

hirdetés

hirdetés