Dobd fel az együttlétet szexi nyalánkságokkal
hirdetés
Már sokszor hallottál róla, hogy az eper tejszínhabbal izgató és látványos nyalánkság szex előtt, után, vagy éppen közben? Egy egészen extrém, néha akár bizarr szexuális rítus.
A nyalakodásnak szex közben rendkívül fontos alapszabályai vannak! Ezek betartása kötelező, azért, hogy ne egy rémes élményt, hanem egy finom estét töltsetek együtt. Ha igazán ínyenckednél, a legjobb, ha egy gumilepedővel kezded a terítést, s erre egy "nem sajnálom" típusú pamutlepedőt helyezel. A kínálat állhat egy-két ételből, de lehet egy egész sor nyalánkság is. A lényeg, hogy nem itt fogtok jóllakni, így sokat nem kell készítened, s késre, villára sem lesz szükséged. Fontos segédeszköz lehet a koktélpálcika, és egy apró kiöntő, pl. egy kávéskészlet tejkiöntője.
hirdetés
Mi az, amit mindenképp hanyagolj? A hevesen és gyorsan hasmenést okozó ételeket, így a teljes keveréseket, pl. paradicsomszószos kagyló, joghurtos uborkasaláta, stb. Emellett a mézes dolgokat a hálószobában nem, csupán a fürdőben ajánljuk, mivel a kaland után több hetes renoválásra lehet szükséged, s az alvás nem éppen telik majd békében. Mi az, amit érdemes viszont kipróbálni?
- Kagyló és rák: Izgalmas, ízletes csemegék. De nem olajos öntetben, hanem lehetőleg natúr verzióban, esetleg fűszerekkel.
- Csokoládé: Minden mennyiségben, főként a különlegesebbeket lehet szirupban, malátával keverve, olvasztott, de már nem forró verzióban, mogyoró- vagy gyümölcsdarabokkal tálalni.
- Tejszínhab: Szinte mindenhez illik, önmagában is jól használható, eperre kenve vagy éppen a fagyikehely tetején.
- Fagylalt: Talán nem kell magyaráznunk: tökéletes, de ragadós élmény. Ha egyszer belefogtál, kend szét mindenhol, csak a falat kíméld.
- Gyümölcsök: Natúran vagy tejszínnel keverve, egészben vagy darabolva. Többnyire alkohollal is kiváló párosítás. Legjobb az eper, a meggy, cseresznye, banán, körte, szilva. Koktélpálcikán pedig, ha nem megenni szeretnéd, egyedi játékszer!
- Tofu és sajtok: Egyedi vegetáriánus kedvencek. Mert nem mindenki kedveli az édes élvezeteket. A még vágható krémsajtok, nemes penészes verziók, dióval, magokkal és gyümölcsökkel, a tofu füstölve, fűszerrel eszményi.
- Szusi: A szusihoz gyomor kell, de előre megrendelhető, gyorsan beszerezhető a megfelelő éttermekben, bárokban. Gusztusos tálalása révén izgató falatkákból áll, amelyekből elég néhány falat is egy kis hangulatemeléshez.
- Mascarpone: Külön kell vennünk, mert sózva és cukrozva is tökéletes. Házi készítésű tiramisuban, vagy banánokkal és tejszínnel sütve mesés eledel. Finom, tápláló, erőt adó, kehelyből elegánsan fogyasztható és kenhető. Szinte bárhonnan elfogyasztható, ha elég bevállalós és kreatív vagy!
- Kókusz: Önmagában, héjától megszabadítva, mennyei eledel. Apró darabokra vágd, tálalj hozzá csokifondüt, és mártogassátok együtt.
- Az italok: A tradicionális, eperrel is jól kombinálható pezsgő mellett mennyei lehet a cherry és meggykoktélok, a tojáslikőr, kávé és csokoládékrémek, valamint a gyümölcsborok. Amit nem ajánljunk: a tömény italok és a sör.
Készíts egyedi svédasztalos válogatást
Felemelő lehet, ha saját kezűleg készítesz kis falatokat, no nem kenyérre készített katonákra gondolunk, amelyeket anyáink raknak a szánkba, hanem tökéletes költeményekre. Kaviárt, passzírozott rákot tölthetsz salátalevélbe. Készíthetsz tojásból pici, fűszeres, tejszínes, tojáskrémes falatokat (a főtt fehérjébe, vagy réteslapba göngyölt gyümölcsöket is). Ha azonban csak egy kevés pálinkád van otthon, áztass szilvát és barackot egy bögrében a szeszbe, s bár a töményt nem kell felhajtani, a gyümölcsöket elnyalhatjátok apró tűkkel kiemelgetve.
Ha pedig úgy érzed, teljesen bátor, bevállalós kedvedben vagy, és extrém újdonságokra van szükséged, meditálj el a banán, az uborka és a tökfélék jótékony formáin, ne habozz a bio-kalandokon!