hirdetés

Partnereink

Meglepő hajfonatok

hirdetés

Meglepő hajfonatok

Két tuti frizura elkészítési módját írjuk le neked, bármelyiket is választod tuti jól fog állni. Mint már megszokhattad lépésről lépésre leírjuk neked az elkészítési módod, neked nincs egyébb dolgod mint követni az útmutatást!

Klassz hajfonat

hirdetés

Fogjuk össze a hajat a bal váll fölött, hogy laza, mégis rendezett hatást kapjunk, Válasszunk egy mutatós hajdíszt, ami illik a megjelenésünkhöz.

1. Dörzsöljünk erős hajformázó habot a hajunkba, majd tekerjük fel hajcsavarókra.
2. Szárítsuk meg a hajat, utána távolítsuk el a hajcsavarókat. Minden egyes loknit osszunk három részre.
3. Jelöljünk ki egy U alakú részt az egyik szemöldöktől a fejtetőn át a másikig. A vonal előtti részen fogjuk Össze a hajat egy haj csipesszel. A vonal mögötti részről húzzuk a hajat balra.
4. Válasszunk a haj színével megegyező gyöngyös vagy gyöngy nélküli hajhálót.
5. Húzzuk a hálót a haj aljára.
6. Rögzítsük a hálót hajtűvel a bal fül mellett.
7. Vegyük ki a hajból a hajcsipeszt, majd fújjuk be hajrögzítővel.
8. Fésüljük ki a hajat az ujjunkkal.
9. Húzzuk a hajat hátul körbe a jobb oldal felé. Hagyjunk néhány tincset a homloknál szabadon.
10. Húzzuk át a hajat a hajháló fölött.
11. Tűrjük be a hajat a hajháló jobb oldala mentén, majd tűzzük le hajcsattal.
12. Igazítsuk el a homlokba omló tincseket.

Fonott létra

Ennél a frizuránál vízszintes fonások láthatók kétoldalt a fejen. Gondoskodjunk arról, hogy a létrahatás kedvéért egyenlő távolságra legyenek egymástól a választékok.

1. Mossuk meg és szántsuk egyenesre a hajat. Húzzunk a fejtetőn találkozó, jobb és bal oldali választékot. Fogjuk össze a hajat a két választék között egy haj csipesszel. Húzzunk egy függőleges vonafat a jobb oldalon, majd osszuk a hajat ezen a részen három tincsre. Fújjuk be haj rögzítővel, majd fonjuk be kb. 5 cm hosszúságban.
2. Húzzunk egy újabb függőleges vonalat a fonás mögött, majd osszuk a -aat felső és alsó részre. Helyezzük a fonást a két rész közé.
3. Készítsünk egy újabb fonást a két hajtincsből és a fonott hajból.
4. Rögzítsük a fonást ideiglenesen egy haj csipesszel Húzzunk egy függőleges vonalat a fonott rész mögött, majd osszuk a hajat alsó és felső részre. Helyezzük a fonott tincset a két rész közé.
5. Fonjuk be a hajat a két tincs és a fonott haj felhasználásával.
6. Folytassuk a műveletet, és készítsünk egy vízszintes ha jfo-naíot, amely magában foglal öt haj részt, A haj végét szabadon hagyva, fogjuk össze a fonást a haj tövénél egy hajgumival.
7. Fogjuk össze a hajat a fonott rész és a nyak közötti területről, a fül mögül. Osszuk a hajat három részre, majd a végét szabadon hagyva, fonjuk be.
8. Húzzunk egy függőleges vonalat a fonás mögött, és osszuk a hajat alsó és felső részre. Helyezzük a fonást a két rész közé, majd készítsünk egy újabb fonást. Három kijelölt területen át folytassuk a vízszintes hajfonat elkészítését. A befont haj végét szabadon hagyva, rögzítsük a fonást közel a haj tövéhez hajgumival. Ismételjük meg ugyanezt a műveletsort a jobb oldalon is.
9. Vegyük ki a hajcsipeszt a fejtetőről, majd tupírozzuk fel a hajat.
10. Fújjunk rá haj rögzítőt, majd fésüljük hátra.
11. Tűzzük le egy sor hajcsattal a fejtetőn úgy, hogy a csatok egy vonalba kerüljenek a vízszintes hajfonatok végével,
12. Osszuk kétfelé a jobb oldali, felső hajfonat szabad végét. Az egyik részt húzzuk hátra, hogy eltakarjuk vele a hajcsatsort. Bal oldalon tűzzük le egy hajcsattal.
13. Ismételjük meg ezt a bal oldalon is, kettéválasztva a laza végeket a fej tetején lévő fonat alatt. Az alsó tincset húzzuk át a fej alsó részén. Rögzítsük hajcsattal a fej jobb oldalára.
14. Rendezzük el a hajfonat szabad végeit úgy, hogy szimmetrikus legyen és szépen álljon.

Forrás

Kép, szöveg: bien.hu

 

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 07.09.

Ma Lukrécia napja van.

Komárnoban folytatódik a FEBO Fesztivál!

Fesztivál határok nélkül szlogennel tavasszal útjára indult ingyenes eseménysorozat a kényszerpihenőt követően július 9-én a szlovákiai Komárnoban fol...

  • 2020-07-07 12:08
A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást

A SPAR online shopja garantálja a pontos kiszállítást: 1000 forintos kuponnal kárpótolja vásárlóit, ha mégis későn érkezne meg a rendelés.

  • 2020-07-07 08:54
Grillezett pizza? Fördős Zé gasztrotippjei a tuti kerti partyhoz

A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés. Most, hogy végre kiszabadultunk a négy fal közül, t...

  • 2020-07-07 07:34
Évente több mint 2500 csecsemőt hordanak ki külföldi szülők számára az ukrán béranyák

Több száz csecsemő várakozik külföldi szüleire Ukrajnában. A babákat béranyák hozták világra, és a járvány miatt korlátozások következtében egyelőre ő...

  • 2020-07-05 18:02
Magyarország lélegeztetőgép-nagyhatalom

Huszonkét vizsgált, eltérő fejlettségű ország átlagában 26 lélegeztetőgép jut 100 ezer lakosra. A legtöbb az Egyesült Államokban: 54. De csak majdnem ...

  • 2020-07-05 15:25

hirdetés

Tarol a paradicsom és az eper

A fiatalabbak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztanak, a paradicsom és az eper a kedvenc, tarol a csirkehús, növekszik a halfogyasztás – derült ki a...

  • 2020-07-05 14:17
Így lehetünk sikeresek a koronavírus után a munkaerőpiacon

Alkalmazkodóképesség, nyitottság az új ismeretek és kiemelten a technológia világa iránt – a magyar top vállalatok 90%-a számára informatikai eszközök...

  • 2020-07-05 12:33
Fokozatosan újranyitja ügyfélszolgálati irodáit az E.ON

Július 6-ától a megfelelő biztonsági óvintézkedések mellett újranyitnak az E.ON központi személyes ügyfélszolgálati irodái.

  • 2020-07-05 10:57
A vevők és eladók közti növekvő szakadék miatt csökkenhetnek a lakásárak

A vásárlási szándék látványos erősödése ellenére nem születik több adásvétel, mert az eladók nem alkalmazkodtak a piaci trendhez, azaz a vásárlóerőhöz...

  • 2020-07-05 09:48
A L’Oréal bemutatja fenntarthatósági céljainak új generációját

A L'Oréal elindítja új fenntarthatósági programját „L'Oréal a jövőért” néven, amely a Csoport legújabb céljait határozza meg 2030-ig. Tekintettel a nö...

  • 2020-06-30 18:23

Minden cikk

hirdetés

hirdetés