hirdetés

Partnereink

Fogj férjet a feng shui segítségével!

hirdetés

Fogj férjet a feng shui segítségével!

A térrendezés, vagyis a feng shui segítségével magadhoz vonzhatod az „igazit” és a boldogságot. Rendezd be otthonod úgy, hogy otthonos, kényelmes, meleg legyen, így ha egy férfi oda betoppan, egyből megérzi a lakás energiáit. Ha első perctől kezdve otthonosan mozog nálad, akkor ott már valami van…

Nemcsak az embereknek, a házaknak is van aurája. Energiaburka, amely információkat őriz és közvetít. Amikor valaki belép egy lakásba, ösztönösen ráérez a hely pozitív vagy negatív energiáira. Szívesen időz ott - vagy menekül.

hirdetés

A múlt eseményei ugyanis átjárják a falakat, a mennyezetet, az egész házat. Az események nyomot hagynak a környezetben, a bútorokon, a levegőben. Ha tehát nem új épületbe költözöl, érdemes megtisztítani a teret a kedvezőtlen energiáktól: újítsd fel a lakást, fesd át a falakat, takaríts ki alaposan, és cseréld ki a fogantyúkat, kilincseket, régi textíliákat.

Gyertyával, füstölővel tedd illatossá a lakást, hogy kialakuljon új, egyéni illata. Egy-egy fehér gyertya égetése is segíthet a lakás aurájának megtisztításában: a láng elégeti a negatív energiákat. A hatás akkor tökéletes, ha a gyertya csonkig ég.

 

Szemétbe a múlttal!

A rendrakás fontos. Aki egyensúlyt teremt környezetében, energiát nyer. Ez pedig hozzásegít, hogy elérd mindazt, amit célul tűztél maga elé. Akit rendetlenség vesz körül, az hátráltatja a pozitív erők áramlását, megnehezíti saját boldogulását.

A keleti filozófusok szerint az emlékek, emléktárgyak gyűjtögetői nem képesek megszabadulni múltjuktól. Rendszerint állandó fáradtságról, gyengeségről panaszkodnak - fogalmuk sincs róla, hogy a fölöslegesen fölhalmozott tárgyakkal zárják ki az éltető energiát.

Ősi kínai mondás, hogy amire három évig nem volt szükség, arra már nem is lesz soha. Ha a múlt jó volt, visszasírjuk, belekapaszkodunk, nem engedjük magunkhoz a jelent és a jövőt. Minél előbb megválsz a hátráltató emlékektől, vagyis minél előbb lezárod a múltat, annál hamarabb tudsz továbblépni. A régi kapcsolatokból származó tárgyakat tehát szanálni kell! A régi leveleket, bútorokat, ékszereket, ajándékokat, szárított virágokat – mindent, ami az egykori kapcsolat emlékét idézi, el kell távolítani a hálószobából, illetve a ház „szerelmi sarkából”.

A fényképek kiválogatása kényes dolog. Mégis szükség van rá. Azokat semmiképp ne őrizgesd, amelyek kellemetlen élményeket örökítettek meg. Tudat alatt akkor is negatívan hatnak, ha elő sem veszed az ezeket rejtő albumot.

Azoktól a tárgyaktól is meg kell szabadulni, amelyek elvált társunktól maradtak ránk, ugyanis magukban hordozzák a múltat, és összekötik a jelennel. Különösen azokat ajándékozd el, amelyek láttán nyomasztó érzésed támad.

 

El a kaktusszal!

Vigyázz, hogy a hálószoba ne váljon a használaton kívüli tárgyak gyűjtőhelyévé! Az ágy alatt ne legyen semmi. Ha van ágynemű tartó, abban csak tiszta, átszellőztetett ágyneműt szabad tartani.

Ha új kapcsolatot szeretnél létesíteni, ne tarts az otthonodban kaktuszt, főleg ne a hálószobában vagy a szerelem sarokban, mert az megközelíthetetlenné tesz. Ha szereted ezt a szúrós, igénytelen növényt, legyen inkább a lépcsőházban, a bejárathoz közel, hogy távol tartsa a betolakodókat.

Arra is ügyelj, hogy ne mutasson éles-hegyes tárgy (díszkard, hegyes sarkú bútor) a hálószoba felé, mert az is távol tartja a meghitt érzelmeket. Legalább ideiglenesen távolítsd el otthonodból azokat a képeket, amelyek egyedülálló nőt ábrázolnak.

 

Párosan szép az élet! Mindenből kettőt

Ha „egy személyesre” rendezed be a hálószobát, azaz egyetlen éjjeli lámpa van az ágy mellett, azzal azt sugallod, hogy elégedett vagy az egyedülálló életvitellel. És nemcsak egy férfi számára ijesztő a túl sok parfümös üveg, csipke, csecsebecse, hanem a pozitív energiát is elnyeli a sok fölösleges kacat.

Teremts szabad utat a szerelmi energiának azzal, hogy felére csökkented a gyógyszeres szekrényt, a ruhás szekrényt, a fiókokat. Ha túl kicsi a helyiség, tükörrel is pótolhatod a hiányzó területet. Csak élő, egészséges növény legyen a szerelem helyiségében, a hervadó virágok negatív energiát sugároznak.

Cseréld le a magányos, egyke tárgyakat párosra: a hálószobában legyen két gyertyatartó, két éjjeli lámpa, két díszpárna. A gyertyák, a masszírozó olajok, a szép ágynemű, a köntös fontos kellékei a hálószobának. A hálószoba bútorai fából készüljenek, legyenek ívesek, utánozzák az emberi testet.

Csak minimális fémet tarts ezen a helyen, mert a fém "elvágja" a szálakat. S mindenképpen legyen a hálószobában egy tárgy rózsakvarcból. A rózsaszín a feng shuiban a szerelem színe, segíti a szerelmi energia megtartását.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 03.01.

Ma Aladár, Álmos napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés