Vörösboros csirkeszárny
hirdetés
Nagyon szeretem a csirkeszárnyat, főleg a sült bőrét! Próbáljátok ki a vörösboros változatát!
Hozzávalók:
hirdetés
- 1kg csirkeszárny
- 2dl vörösbor
- 1 fej vöröshagyma
- ételizesítő
- bors
- olaj
- 1dl víz
Elkészítés:
- Vágjuk apróra és pirítsuk meg olajon a hagymát!
- Ezután engedjük fel a borral és a vízzel!
- Tegyük bele a szárnyakat és a fűszereket!
- Fedő alatt főzzük puhára azokat!
- Ha megpuhultak a szárnyak, fedő nélkül süssük pirosra azokat!
A vörösboros csirkeszárnyak kiválóan kiegészülhetnek a sütőben elkészített rizzsel, vagy pedig csípős paprikával vegyített egyéb zöldségekkel tálalva! Ezt mindenki maga döntse el!