Egyedényes zöldséges spagetti
hirdetés
Ez egy eszméletlenül jó kis recept hétköznapokra, húsz perc alatt elkészül, és csak egy edényt kell elmosogatnunk utána! A zöldségek évszaktól és kedvtől függően cserélhetőek.
Ha olyan alapanyagot választunk, amelyiknek kissé hosszabb a főzési ideje, akkor azt korábban tegyük fel főni, és csak utána jöjjön a tészta. Itt nézhetitek meg az eredeti receptet.
hirdetés
Hozzávalók:
-
50 dkg spagetti tészta
-
2 kis db cukkini
-
8 közepes db gomba
-
20 dkg zöldborsó
-
1 közepes db fehér hagyma (vagy salotta)
-
100 ml habtejszín
-
10 dkg parmezán sajt
-
12 dl víz
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
2 szál oregánó (vagy kakukkfű)
Elkészítés: