Tavaszi finomság: vegyes zöldségleves
hirdetés
Utolérhetetlen a tavaszi, első zöldséglevesek íze. Bárhogy készítjük az év későbbi folyamán, sosem lesz olyan. Így ha lehet, ilyenkor gyakran főzzünk zöldséglevest, ebben a legegyszerűbb formában, hogy csak az üde, friss zöldségízeket érezzük!
Nem kell bele levestészta, galuska sem, pont ezért! Fontos, hogy ne főzzük sokáig, figyeljünk, ha már épp kezdenek puhulni a zöldségek, már zárjuk is le alatta a hőforrást!
hirdetés
Hozzávalók:
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Paprikakrémleves egyszerűen!
Könnyű és puha túrógombóc
Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
Elindult az Országos Bortúra!
Édes Valentin-nap egészségesen





















