Hogy készül a klasszikus lebbencsleves?
hirdetés
Ismerjük a mondást, "ahány ház, annyi szokás", de nekünk ez a kedvenc verziónk! :)
Hozzávalók:
hirdetés
-
1 csokor petrezselyem
-
1 közepes db vöröshagyma
-
25 dkg burgonya
-
10 dkg füstölt szalonna
-
20 dkg csuszatészta
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
őrölt fűszerkömény ízlés szerint
-
babérlevél ízlés szerint
-
fűszerpaprika ízlés szerint
-
2 l víz (kb.)
Elkészítés:
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Paprikakrémleves egyszerűen!
Könnyű és puha túrógombóc
Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
Elindult az Országos Bortúra!
Édes Valentin-nap egészségesen





















