Sültpaprika-krémleves
hirdetés
Éttermekben többször választottam első fogásként, többnyire joghurtosan készítik, nekem viszont valahogy a tejföl jobban kívánkozott bele.
Hozzávalók:
hirdetés
-
0.5 kg kápia paprika
-
3 dl csirke alaplé
-
1 db salottahagyma
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 dl tejföl
-
1 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
fekete bors ízlés szerint(frissen őrölt)
Elkészítés:
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Paprikakrémleves egyszerűen!
Könnyű és puha túrógombóc
Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
Elindult az Országos Bortúra!
Édes Valentin-nap egészségesen





















