Klasszikus madártej- akár vacsorára is!
hirdetés
Tojás, tej, cukor, vanília – gyakorlatilag ennyiből áll a madártej. Nem kell bele se keményítő, se liszt, se pudingpor, így is szép sűrű, na meg eszméletlen finom krémet kapunk, ha kihűlt.
Hozzávalók:
hirdetés
-
4 db tojásfehérje
-
1 csipet só
-
2 ek porcukor
-
800 ml tej
-
1 db vanília
-
4 db tojássárgája
-
70 g cukor
-
1 csipet só
Elkészítés:
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Paprikakrémleves egyszerűen!
Könnyű és puha túrógombóc
Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
Elindult az Országos Bortúra!
Édes Valentin-nap egészségesen





















