Zsenge borsófőzelék
hirdetés
Feltét nélkül vagy szinte bármilyen feltéttel kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok!
Hozzávalók:
hirdetés
- 50 dkg zöldborsó (kifejtett)
- 0.5 ek sertészsír
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál finomliszt
- 0.5 csokor petrezselyem
- 3 dl tej (szükség szerint)
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint (őrölt)
Elkészítés:
- A zsírt felolvasztjuk, beletesszük a kifejtett borsót, sót, őrölt borsot, az apróra vágott fokhagymát, petrezselyem zöldet, összekeverjük.
- Fedő alatt puhára pároljuk.
- Megszórjuk liszttel, megkeverjük, felöntjük tejjel, hogy ellepje, összefőzzük.
Forrás: Nosalty