Füstölt paprikás lisztben sült halfalatkák
hirdetés
Ezekhez a finom és könnyed halfalatokhoz alig pár alapanyag és 15 perc szabad idő szükséges csak, így ideális választás, ha gyors ebédre vagy vacsira van szükségünk.
Hozzávalók:
hirdetés
- 40 dkg tőkehalfilé
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 ek finomliszt
- 1 ek füstölt pirospaprika
- 2 dl napraforgó olaj
Elkészítés:
- A halfilét ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, és besózzuk-borsozzuk.
- A fűszerpaprikát elkeverjük a liszttel, és beleforgatjuk a halszeleteket.
- Felforrósítjuk az olajat, és készre sütjük benne a halszeleteket. Konyhai törlőre rakva leitatjuk róla a felesleges olajat.
- Bulgurral tálalva könnyű és finom ebéd lehet belőle.
Forrás: Nosalty