Parmezános-tormás sonkatekercsek
hirdetés
A sonkatekercs az egyik legnépszerűbb hidegtálszereplő, és egyébként nem csak húsvétkor érdemes készíteni. Most egy besameles-parmezános-tormás verziót mutatunk nektek!
Hozzávalók:
hirdetés
Besamelmártás
-
2 ek vaj
-
2 púpozott ek finomliszt
-
3 dl tej
-
szerecsendió ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
50 g parmezán sajt (opciónális)
Töltelék,tálalás
-
100 g ecetes torma (reszelt csemege, enyhén csípős)
-
5 db csemegeuborka
-
2 ek majonéz
-
50 g krémsajt
-
2 ek tejföl
-
só ízlés szerint
-
5 g zselatin (+ 3 ek víz)
-
0.5 dl habtejszín
-
70 g parmezán sajt
-
400 g sonka
Elkészítés:
Besamelmártás