Tejfölös gombapaprikás
hirdetés
Minél több fajta gombát használunk készítéséhez, annál finomabb a végeredmény. Az ízfokozás kedvéért, mintegy fűszerként kerültek bele a szárított gombák is.
Hozzávalók:
hirdetés
-
200 g csiperkegomba (barna csiperkével vegyesen)
-
200 g laskagomba
-
3 dkg szárított gomba
-
1 közepes fej vöröshagyma
-
3 ek napraforgó olaj
-
2 kk fűszerpaprika
-
80 g tejföl
-
1 kk só
Elkészítés:
Hozzászólások
hírdetés
Kapcsolódó cikkek
Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel
Paprikakrémleves egyszerűen!
Könnyű és puha túrógombóc
Szójás-mázas kacsamell csíkok, pirított tésztával
Elindult az Országos Bortúra!
Édes Valentin-nap egészségesen





















