hirdetés

Partnereink

Élményalbummal ünnepli 20. születésnapját a Világjáró Magazin

hirdetés

Élményalbummal ünnepli 20. születésnapját a Világjáró Magazin

Az első Világjáró élménybeszámoló kötet Élmények, kalandok – 20 éve a világ körül címmel kerül az utazás iránt rajongók könyvespolcára.

A népszerű magyar utazási magazin élmény alapú cikkeit több tízezer utazni szerető olvasó kíséri figyelemmel immár két évtizede. Az egyedi hangvételű, gyönyörű képanyaggal megjelenő Világjáró magazinok alkotógárdája a jubileumi 20. évfordulóra egy páratlanul sokszínű, élvezetes és sokoldalú gyűjteményt ad át a közönségnek, egyetlen könyvben összegyűjtve. Bízva abban, hogy e személyes tapasztalatokból, egyéni élményekből táplálkozó, igazi kalandokat, elképesztő utazásokat és persze jónéhány könnyebben elérhető utazás ötletét nyújtó kötet örömet okoz régi és az új olvasóinak egyaránt. Legalább akkora örömet, mint amilyen lelkesedéssel a Világjáró fáradhatatlan csapata járja a világot, keresi a kalandokat, meséli lenyűgöző utazási élményeit – immár 20. éve.

hirdetés

A kiadó újdonsága

A Világjáró Utazási Magazin Magyarországon 2001. októberétől megjelenő folyóirat. A magyar tulajdonú kiadó a hazai lapkiadás 20 éves szereplője, elsősorban olyan saját alapítású, turisztikai témájú lapokat segít világra, mint a Világjáró, az UtazásInfó, vagy a First Class magazin.

Alapítóinak szándéka szerint a Világjáró lapcsalád magazinjai a magas nyomdai minőségű, igényes szórakoztatás és ismeretterjesztés szándékával megjelenő kiadványok. A sokéves magazinkiadói tevékenység 2021 őszén kiegészült a Világjáró Könyvek kiadásával, mellyel új, hiánypótló, szakmailag ellenőrzött útibeszámoló kötetek megjelenése indul útjára.

A Világjáró Könyvek első kötete az „Élmények, kalandok – 20 éve a világ körül” címmel kerül az utazásért rajongó olvasóközönség kezébe.

Világjáró 20 – Könyvvel ünnepelt jubileum

A Világjáró Utazási Magazin első lapszáma 2001. októberében jelent meg. Magyarország piacvezető utazási magazinja 20 éves jubileuma alkalmából egy színes, keménytáblás, gyönyörű nyomdai kivitelű élményalbummal lepte meg olvasóközönségét. A Világjáró Könyvek első része után a kiadó 2022-ben további könyvek kiadását tervezi, reményei szerint folyamatosan megjelenő sorozatként.

A Világjáró Élmények és Kalandok egy egészen egyedi szerkesztésű, valódi utazások személyes élménybeszámolóira épülő album, melynek oldalain keresztül mi is elutazhatunk Amerika kísértetiesen változékony kanyonjainak mélyére, Toszkána napsütötte vidékeire, vagy Tajvan zöld teaföldjeire.

A több mint 330 oldalas könyv 20 bemutatott helyszíne: Mexikó, Indonézia, Alaszka, Jamaica, Japán, Ruanda és Burundi, Svájc, Erdély, Mauritius, Görögország, India, Spanyolország, Brazília, Németország, Izland, Karintia, Egyesült Államok, Toszkána, Tajvan, Magyarország.

A könyv megrendelhető a kiadó webáruházában: www.vjmshop.hu, Ára: 7990 ft

Forrás: akoczka.com

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szabadidő

Névnap 01.20.

Ma Fábián, Sebestyén napja van.

Kiemelkedő árbevételre számít az Accent Hotels egyes szállodáiban az idén

Az Accent Hotels szállodaüzemeltető várakozásai szerint 2022-ben hotelei egy részében a foglaltság éves átlagában már elérheti, a bevétel pedig jócská...

  • 2022-01-19 22:00
Ártalmas mennyiségű alkoholt iszik otthon több millió brit

Angliában nyolcmillió ember olyan sok bort, sört vagy röviditalt fogyaszt otthon, amely már káros az egészségére.

  • 2022-01-19 20:00
Jason Momoa újra szingli! Bejelentette, válik feleségétől

A két híresség közös nyilatkozatban írt arról, hogy mostantól külön folytatják.

  • 2022-01-19 17:48
Közönségkedvenc dallal és videoklippel indította az évet Adele

Vadonatúj videoklippel indította az évet Adele. Az Oh My God dala a közönségének egyik kedvence volt a 30 c. lemezéről.

  • 2022-01-19 16:23
Perrie Edwards készül a szólókarrierjére

Eminem csapatával készül a szólókarrierjének beindítására a Little Mix énekesnője, Perrie Edwards.

  • 2022-01-19 14:40

hirdetés

Február 3, Pesti Vigadó: Fölszállott a páva

A Modern Art Orchestra 2005-ös alapítása óta a műfaji határok átértékelésének szenteli figyelmét, missziójának tekintve a magyar zenei hagyomány értő ...

  • 2022-01-19 13:00
Úgy célozhatók a hirdetések, mintha az adott személyhez beszélnénk

Három meghatározó trend alakíthatja az idei évben az online marketinget: a videók előtérbe kerülése mellett az arc felvállalása és a 360 fokos marketi...

  • 2022-01-19 11:39
Kinyílt a szigetszentmiklósi csokimennyország ajtaja

Kevesen tudják, de hazánkban nemzetközi hírű csokimanufaktúrák is működnek. Ilyen például a Sweetic, amely számos díjat bezsebelt a legrangosabb verse...

  • 2022-01-19 09:54
Kemény munkával arat babérokat a Skorpió

Az Ön igényeit mások kérdés nélkül kielégítik. Versengenek a kegyeiért, szolgálatára állnak, ha bármikor szüksége van rá. Ennek a hirtelen kedvességne...

  • 2022-01-19 08:00
Itt az igazi francia sajtkrémleves receptje!

Nagyon finom, különleges ízvilágú, elegáns leves. Akár az ünnepi asztalon is megállja a helyét!

  • 2022-01-19 06:14

Minden cikk

hirdetés

hirdetés