hirdetés

Partnereink

Új módszerrel értékelhetjük a vendéglátóhelyeket

hirdetés

Új módszerrel értékelhetjük a vendéglátóhelyeket

A szolgáltató szektorban a versenyképesség egyik kulcsa az ügyfelek, vendégek minél teljesebb, az ő igényeiknek leginkább megfelelő kiszolgálása. Külföldön nagy sikernek örvend a FastReview kártya alkalmazása, amelynek segítségével távozás előtt pillanatok alatt értékelést adhatnak az igénybe vett szolgáltatásról a vendégek. Magyarországon néhány hónapja indult hódító útjára, elsők között kezdte használni Budapest két nívós bárja, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food.

Manapság megszokott gyakorlat, hogy az olyan helyekről, ahol nem jártunk még, az interneten keresünk minél több információt, véleményt, amelyek alapján döntést hozunk. A sok pozitív értékelés tükrözi a szolgáltatás színvonalát, ami által erőteljes csábító hatást képes kifejteni. „Tulajdonosként nagyon fontos számunkra a visszajelzés azzal kapcsolatban, hogy amit csinálunk, azt megfelelően tesszük-e, jó-e az út, amin haladunk vagy van-e esetleg olyan pontja a működésünknek, amin javíthatnánk” – avatott be Harsányi Gábor, a Spritz Bar Gozsdu és a Kispipa Bar&Food egyik tulajdonosa.

hirdetés

Értékelés a lehető legegyszerűbb módon

Többek között vendéglátóhelyek számára is nagy segítséget jelent az értékelések megszerzésében a FastReview megoldása, hiszen a vendégeket egyetlen mozdulattal tudják az értékelő felületeikre irányítani, illetve személyesen ösztönözni arra, hogy adjanak le értékelést. „Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarországon elsőként csatlakozhattunk ehhez a rendszerhez, amit az eddigi tapasztalataink szerint a vendégeink nagyon megszerettek és szívesen használnak. Távozásuk előtt mindössze annyi a dolguk, hogy hozzáérintsék az NFC képes mobiltelefonjukat egy NFC chippel és QR kóddal ellátott kártyához, ami olyan platformra irányítja őket, ahol pillanatok alatt el tudják készíteni az értékelésüket” – ismertette Harsányi Gábor a FastReview kártya működését.

A gyorsaság mellett a módszer nagy előnye, hogy a helyszínen tartózkodva motiváltabb a fogyasztó az értékelés adásában, mintegy plusz kalandként, élményként tekint rá, míg távozása után sokkal kisebb eséllyel szánna időt arra, hogy ezt megtegye.

Veterán furgonból a Gozsdu Udvarba

Bizonyára sokan találkoztak már fesztiválokon és különféle rendezvényeken az Aperol Spritz jellegzetes narancssárga veterán Citroen furgonjaival, amelyek 2016 óta gördülnek be a legtöbb bulihelyszínre minőségi ital kínálatukkal. „Az Aperol Spritz szeretete, illetve széles körű népszerűsége vitt minket arra a döntésre, hogy építsünk erre a márkára. A koncepciónk olyannyira bevált, hogy 2017 őszén a Campari Csoport támogatásával megnyitottuk a Spritz Bar Gozsdut Budapest szívében, a Gozsdu Udvarban” – emlékezett vissza Harsányi Gábor.

Amellett, hogy a nyári szezonban a furgonokkal továbbra is járják az országot, a fix hely az egészéves működést és az Aperol köré szervezett rendszeres rendezvényeket is lehetővé tette. Magyarország egyetlen aperol bárjában igazi bárhangulattal és bár kultúrával találkozhat a betérő, ami a kínálatban is visszaköszön. Az Aperol Spritz mellett minőségi italok széles választéka várja a vendégeket, valamint a prémium csapolt sörök és koktélok kedvelői is megtalálják itt a kedvenceiket. A hangulatos kortyolgatásokhoz és beszélgetésekhez a dekoratív és ízletes antipasti összeállítások is hozzájárulnak.

A legendás múlt és a legmodernebb jelen találkozása

A Kispipa étterem története 1954-ig nyúlik vissza. 1958 és 1968 között minden este itt zongorázott Seress Rezső, akinek nevéhez a híres Szomorú vasárnap című dal fűződik, majd 1979-től a neves vendéglős, Aubel Ervin irányításával, Rosenstein Tibor konyhájával vált nemzetközi hírűvé. „Elsősorban a hely történelme volt az, ami megfogott bennünket, amikor 2019 végén lehetőségünk nyílt megvásárolni a Kispipát. Teljes átalakításba és arculatváltásba fogtunk, hiszen a korábbi éttermet mi koktélbárként terveztük működtetni. A munkálatokkal 2020 tavaszára végeztünk, amikor viszont a pandémia miatt nem tudtunk megnyitni. Bár tavaly ősszel két hónapig fogadhattuk a vendégeket, a tényleges megnyitást 2021 szeptemberére datáljuk” – tudtuk meg Harsányi Gábortól.

A teljesen modern környezetben a múlt hangulata is megérint, Seress Rezső emléke belengi a mai Kispipát. Annak idején számos híresség látogatott ide, hogy hallhassa a művész zongorajátékát és természetesen a Szomorú vasárnapot. Az ő képeik ma a falakat díszítik, emléket emelve a régi kornak, illetve a minden este megszólaló élőzene – ami a pesti éjszakában kuriózumnak számít – szintén visszarepít az időben. „A nosztalgikus hangulat mellett éppolyan erőteljes a mai kor atmoszférája is, amelyet az abszolút trendi koktélok és barfood, valamint streetfood stílusú ételek is biztosítanak” – mondta a tulajdonos.

Forrás: akoczka.com, Fotó: Spritz Bar Gozsdu és Kispipa Bar&Food

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Szépség

Névnap 12.13.

Ma Luca, Otília napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés