hirdetés

Partnereink

Hazug vagy? Csillagjegyed elárulja!

hirdetés

Hazug vagy? Csillagjegyed elárulja!

Életünk során nagyon sok dolog megtörténhet velünk, akarva vagy esetleg akaratlanul is. Például egészen biztosan hazudtunk már valamikor vagy legalábbis megpróbáltunk füllenteni valamiről. Nyilván, nem vagyunk egyformák és vannak olyan emberek, akiknek ez jobban megy, viszont vannak olyanok is, akiknek kevésbé.

Ezt azonban könnyedén ki tudjuk deríteni, mégpedig a csillagjegyeink által. A továbbiakban felsoroljuk a csillagjegyeket és feltüntetjük azt is, hogy a hétköznapokban hány százalékuk hajlamos a füllentésre.

hirdetés

Kos: 5%

Gyakorlatilag a legrosszabb színész, mivel természetétől fakadóan őszinte és nyílt az emberekkel. Először kicsit komornak tűnhet, viszont valójában egy kedves személy, aki kerüli a fölösleges füllentéseket. Amennyiben mégis hazudni próbálna, akkor hamar lebukik.

Bika: 20%

Az őszinteség egy nagy erénye a bikának. Ennek következtében pedig nem igazán szeret szerepet játszani, nem az ő műfaja a képmutatás, sőt megveti azt. Erre csupán akkor képes, ha valamilyen nemes célt szolgál. Megtörténhet, hogy párszor nem fedi fel a lapjait, viszont ezt általában azért szokta tenni, hogy a másik ember megkímélje a fájdalomtól.

Ikrek: 80%

Tehetséges színész. Általában nehéz eldönteni, hogy mi is az igazi arca, hiszen egyszerre nagyon sok szerepet képes játszani. Ugyanakkor minden egyes szerepe tartalmazza a személyiségének egy részét is.

Rák: 95%

Zárkózott típus, már ami a saját érzelmeit illeti, ugyanis azokat nem szívesen mutatja ki. Ennek következtében hajlamos arra, hogy elhallgat dolgokat az érzelmeivel kapcsolatban. Mindezt önvédelemből teszi, hogy az igazi személye egy picit mindig is csak az övé maradhasson.

Oroszlán: 90%

Maga a képmutató. Szívesen játszik nagy és lényeges szerepeket is az életben, amelyeket általában hitelesen tud visszaadni. Az igazi arcát csak nagyon ritkán láthatjuk. Amennyiben érdeke úgy kívánja, akkor pillanatok alatt át tudja színezni a valóságot.

Szűz: 25%

Az álcázást, hazugságot, füllentést általában megveti és tiszteletlenségnek tartja. Mindig a természete szerint viselkedik, viszont nem igazán enged bepillantást a dolgaiba, de azért elvárja, hogy mások megértsék őt.

Mérleg: 100%

A hazugság nagymestere! Nemcsak ügyesen hazudik, hanem már mestere is annak. Gyakorlatilag mindig a kisujjából képes kirázni mindig a helyzetnek megfelelő szerepeket, amelyeket nagyon hitelesen ad elő, így szinte lehetetlen rajtakapni. Nem igazán lehet soha tudni, hogy hányadán is állunk ezzel a csillagjeggyel.

Skorpió: 65%

A lelki világa szent és sérthetetlen, ezért nem igazán enged betekintést másoknak. Ehhez azonban nem álcázást, hazugságot használ, hanem bezárkózik, így megközelíthetetlennek és titokzatosnak tűnik. Igazából nagyon nehéz, sőt már-már lehetetlen ezt a csillagjegyet igazán kiismerni.

Nyilas: 10%

Nagyon messze áll tőle a képmutatás. Mindig a saját lényét, a valódi személyiségét mutatja az embereknek is. Egyértelműen olyan típus, hogy ami a szívén, az a száján, illetve mindig úgy viselkedik, ahogyan az érzelmei diktálják neki. Ebből azonban sokszor gondja szokott származni.

Bak: 50%

Igazából nem jó színész, viszont ért annyira a képmutatáshoz, hogy mások számára kiismerhetetlenné váljon. Nem szeret félrevezetni sem, így, aki nyílt kérdést intéz hozzá, akkor egyenes választ fog adni.

Vízöntő: 75%

Az álarc viselése tőle nem idegen és egy kis bolondozás mögé bújva kőkeményen kimondja az igazságot. A szerepek játszása számára élvezet és hasznos is, hiszen szereti elrejteni, amit érez, amit gondol. Örömet okoz számára összezavarni az embereket, viszont mégis megbízható és tisztességes.

Halak: 85%

Jellemzően félénk, így nagyon vigyáz arra, hogy ne mutassa ki az igazi énjét. Ehhez eszköze a színészkedés, amelyet kitűnően művel. Általában örül, ha vele foglalkoznak, ezért folyamatosan megpróbálja magára irányítani a figyelmet.

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Divat

Névnap 03.19.

Ma József, Bánk napja van.

Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

Pillanatok alatt elkészíthető, energiadús fogás. Különösen ajánlott azoknak, akik imádják a keleties ízvilágú ételeket.

  • 2022-02-15 21:00
Egyedi rózsaszín kerül a híres kék festésbe

A BWT és az Alpine F1 Csapata stratégiai, hosszú távú partnerséget írt alá, amelynek értelmében az osztrák víztechnológia cég 2022-től az Alpine F1 Te...

  • 2022-02-15 18:02
Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk egyetlen autós szafariparkja

Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi ...

  • 2022-02-15 16:44
Ingyen osztogatja részvényeit a startupper

Már egy 20 ezer forintos diszkont funkciós kártya vásárlásával is a Benefit Barcode Inc. részvényesévé válhatnak az új csatlakozók a startup alapítójá...

  • 2022-02-15 15:10
Itt van a leggyorsabb hamis carbonara!

Lehet, hogy szentségtörésnek fogható fel a következő recept az eredeti carbonara-val szemben. Viszont ez egy sokkal olcsóbb és gyorsabb verziója az ig...

  • 2022-02-15 14:00

hirdetés

Jó hírekkel jelentkezett a SZIN

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a legnagyobb nyárzáró bulink, a Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti ...

  • 2022-02-15 12:30
Édesburgonya-krémleves kókusztejjel

Gyorsan összedobható, szuper krémes édesburgonya-krémleves receptet ajánlunk a figyelmetekbe, ami ráadásul teljesen tejmentes is. Egész évben elkészít...

  • 2022-02-14 12:00
A Kosnak szabadnapokra van szüksége

Lehet, hogy ma különösen kalandvágyónak érezheti magát. Ezért előfordulhat, hogy összeszedi a családját, bepattannak az autóba és elindulnak a hegyek ...

  • 2022-02-14 08:12
A jó főnök című film lett a Valenciában rendezett gála nagy nyertese

A jó főnök (El buen patrón) című film lett a nagy nyertes a legfontosabb spanyol filmes elismerés, a Goya-díj a vasárnap hajnalig tartó átadó ünnepség...

  • 2022-02-13 23:04
Tóth Evelin és Maria Mazzotta a Müpában

Két énekesnő lép színpadra a Müpa Dupla W című világzenei sorozatában február 18-án. Tóth Evelin Ewiwa! nevű formációjával zenél, mellette az olasz Ma...

  • 2022-02-13 21:48

Minden cikk

hirdetés

hirdetés