hirdetés

Partnereink

Wossala Rozinával indítja a grillszezont a SPAR

hirdetés

Wossala Rozinával indítja a grillszezont a SPAR

Elindult a SPAR idei grillkampánya, amelynek háziasszonya a népszerű chef-műsorvezető, Wossala Rozina lett. A vállalat a tavasztól kora őszig tartó szezonra új grilltermékekkel és bővebb választékban elérhető, minőségi grilleszközökkel készül a szabadtéri sütések kedvelői számára.

Idén nyáron Wossala Rozina és a SPAR közös receptfüzete, illetve a népszerű műsorvezető főszereplésével készített videók segítik a grillezés iránt rajongó vásárlókat.

hirdetés

„A grillezés a szabadtéri ételkészítés magasiskolája, hiszen a legegyszerűbb ételek mellett igazi ínyenc fogásokat is el lehet készíteni játszi könnyedséggel. Nagy örömmel vállaltam a SPAR felkérését, hiszen magam is gyakran szabadtéren készítem el az ételeket. A grillezés és a BBQ számomra a vidámságot, a családdal, barátokkal eltöltött tartalmas időt és nyári élményeket jelenti. Ehhez reményeim szerint most mi is hozzájárulhatunk olyan fortélyokkal, amelyek magasabb szintre emelhetik az otthoni ételkészítés örömeit, sikereit" – mesélte Rozina.

Az ínycsiklandó trendi hamburger, pulled pork szendvics mellett a klasszikus saslik, és lazac elkészítését Rozina saját maga mutatja be, ezen kívül hasznos tanácsokat is ad a még tökéletesebb sütés érdekében.

„A SPAR áruházaiban évek óta egyre nagyobb a kereslet a szezonális grilltermékek iránt, ezért folyamatosan bővítjük az üzletek választékát. Az idei, negyven tételből álló grilláru készletünkben a kedvező árfekvésű termékek mellett növekszik a prémiumkategóriás kínálat is. Kapható lesz fűszerezett bárány- és borjúhús Regnum marhából, Angus érlelt marha steak, illetve érlelt Angus sous-vide marhacomb steak. Egyre többen vásárolnak grillsajtokat, így idén már háromféle – sütéshez ideális – halloumi típusú, scamorza és camembert sajtot kínálunk. Ezen kívül gazdag kínálattal jelentkezünk szószok, fűszerek és salátaöntetek tekintetében is" – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A grillezés fontos összetevői a minőségi alapanyagok mellett a megfelelő grilleszközök használta. E tekintetben az idei év újdonságaként a hagyományos termékek – grillsütő, csipesz, faszén és egyéb gyújtóeszközök – mellett megjelent olyan klasszikus BBQ eszköz is, mint a töltényszmóker, amely lehetővé teszi, hogy órákon keresztül alacsony hőmérsékleten sülhessenek a finomságok. Ezeken kívül olyan különlegességek is helyet kaptak a kínálatban, mint a pizzakő, amellyel egyszerűen varázsolhatunk igazi olasz pizzát az asztalra.

Szüveg, fotó: KRQ, SPAR Magyarország

Hozzászólások

hírdetés

Kapcsolódó cikkek

Egészség

Névnap 06.26.

Ma János, Pál napja van.

A Naptól is óvja gyermekeit Lilu

Fejest ugrottunk a nyárba, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szikrázó napsütés komoly veszélyeket hordoz magában. A RossmanNő soron következő ...

  • 2019-06-25 13:16
Bátrabb nyelvtudásra volna szükség

Május 22-én írták az általános iskolák 6. és 8. osztályai a nyelvi kompetenciamérés feladatait. Évek óta látható tendencia, hogy sokkal jobb eredménye...

  • 2019-06-25 11:04
Aminosavak: tested építőköveiről közérthetően

A testépítés mellett szinte minden sportágban kulcskérdés az izmok építése illetve megtartása, amely a megfelelő tápanyagok folyamatos bevitelével érh...

  • 2019-06-24 22:07
Pécset is meghódítják a blinkee.city elektromos robogói

20 robogóval indult el az E.ON és a blinkee.city együttműködése Pécsen. A főváros után elsőként az egyetemi városban élvezhetik a hazai használók a 10...

  • 2019-06-24 19:23
Kollagén: az ízületeid védőbástyája

Ha keményen edzel, akkor bizony előfordulhat, hogy a tested ízületei is extrém terhelést kapnak, rosszabb esetben károsodhatnak is.

  • 2019-06-24 16:39

hirdetés

Egy karóra, amit a nőiesség szimbóluma ihletett

A Szingapúr égboltja felé nyíló szirmokkal az ArtScience Múzeum olyan hatást kelt, mintha lebegne a víz felett. A modern épület tökéletesen mintázza m...

  • 2019-06-24 15:01
Fekete berkenye lett az év pálinkája

Az 1Csepp Pálinka fekete berkenyéje lett 2019-ben az ország legjobb pálinkája. Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny díjait július 20-án adtá...

  • 2019-06-24 13:51
Pulykát a piknikkosárba!

Itt a nyár, ilyenkor még a megrögzött otthonülők is a szabadba kívánkoznak. Kirándulás helyett vagy mellett élvezhetjük a szabadtéri étkezés örömeit.

  • 2019-06-24 10:29
A nyár slágere: rosé és fröccs a teraszokon

A nyári időszakban legszívesebben hangulatos teraszon rosét isznak a közösségi média használók, ilyenkor inkább édes vagy félszáraz ízt választanak, é...

  • 2019-06-24 08:43
Magyarország látványosságait fedezhetik fel a gyerekek a SPAR-ral

A SPAR csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség kezdeményezéséhez, és a nyári vakációban egy egyedi matricagyűjtő akciót indít a gyermekek számára.

  • 2019-06-20 18:37

Minden cikk

hirdetés

hirdetés