Címke: hús

Inno d’Or – Év Innovációja 2021 címet nyert el csomagolás főkategóriában a négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott bacon.
- 2021-04-16

A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A sonkát aprítóba tesszük és ledaráljuk. A vajat egy kisebb lábasban felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, és halvány színűre pirítjuk. Apránként ...
- 2021-04-10

Egy régi klasszikus, amit ideje újra felfedezni. Egy kis marhahús és gomba, és máris kész a sokak által kedvelt Stroganoff!
- 2021-04-07
hírdetés

A húsvét ikonikus étele a sonka, amit vagy kompromisszumokat kötve konyhakészen veszünk, vagy előkészítve, és az utolsó lépést, a főzést mi magunk tesszük meg. Ha ez utóbbi mellett döntünk, és nem jól...
- 2021-03-30

Leveses nemzet vagyunk, ha esik, ha fúj, ha szomorúak vagyunk vagy boldogok, a húsleves mindenre gyógyír, és mindenkor támasz. De hogyan készítik a profik? Pesti Istvánt, a tatai Platán Restaurant & C...
- 2021-03-17

Húsvét alkalmával a tojásnak a szokásosnál nagyobb szerep jut, de nem csak az ételek között. A tojásfestésnek a pandémia időszaka alatt még nagyobb hangot kell adni, ugyanis amellett, hogy összehozza ...
- 2021-03-17

Omlós mustáros tarja sok-sok zöldséggel, mindez egy tepsiben összesütve. Pont annyira finom, mint amennyire egyszerű!
- 2021-03-11

A járványhelyzet ellenére az áprilisi ünnep idején jelentős forgalombővüléssel kalkulál az áruházlánc. A vevők a pandémia kialakulása óta kevesebbszer, de alkalmanként jóval többet vásárolnak, az idei...
- 2021-03-11

A sok olyan étel között, amik annyira népszerűek, hogy annyiféle változatuk létezik, ahány háztartásban készülnek, a brassói előkelő helyet foglal el. Egyeseknél jó bő lével készül, másoknál szárazon,...
- 2021-02-28

Talán az egyik legegyszerűbb joghurtos pác a következő, amit most csirkemellel készítettünk el, és fantasztikus lett!
- 2021-02-15