Gasztro
Ízletes almás pitét sütöttek hazánk sztárjai! Ada, Iszak Eszti, Sarka Kata, Madár és Puskás Peti különös gondoskodással készítette a finom süteményt, a hírességek ugyanis egy jótékonysági akcióhoz csa...
- 2015-12-10 19:00
Mindenki igyekszik anyait-apait beleadni a karácsonyi vacsorába vagy az ünnepi ebédbe, amikor a családtagok és rokonok találkoznak, és együtt ünnepelnek. Az ünnepi étel ilyenkor fenséges, pompás és ga...
- 2015-12-10 13:30
Idén karácsonykor érdemes lesz ezeket a recepteket is kipróbálni, az elkészült ételek fejedelmi ebéd vagy vacsora részei lehetnek. Vegyük elő a fűszereket, melegítsük be a sütőt és láss neki! A család...
- 2015-12-09 22:21
hírdetés
Bizonyára mindenki ismeri ezt a nyelvtörőt, de a mai receptek nem a sós húsról fognak szólni, azaz csak részben. Figyelem, különleges ízek következnek.
- 2015-12-08 08:42
A rétegezett zöldségterrin nem egy nagy „was is das”, de minden bizonnyal le tudod majd nyűgözni vele a vendégeket. Karácsonyra is jó ötlet elkészíteni, de a legjobban szilveszterkor, egy svédasztalon...
- 2015-12-07 10:41
Az ünnepek mindenki számára fontosak és az érzelmi gazdagság mellett többnyire az asztalon is változatos a kínálat. Bárki szétnéz, csak finom falatokat lát és mindent meg akar kóstolni. Neked már vann...
- 2015-12-06 19:04
Vannak olyan különleges zöldségek és fűszernövények, amikkel ritkábban találkozunk, különösen ha megrögzöttek vagyunk és csakis a magyar konyha remekeit készítjük el a családban. Viszont ha nyitottak ...
- 2015-12-05 17:11
A spárga szára lehet nagyon vastag és durva, vagy vékony és zsenge. A csúcsán lévő rügyek számítanak a legértékesebb részének, és csak a keményebb szárvégeket kell lenyesni.
- 2015-12-04 20:03
Ha nagyon szereted a krumplit, akkor most, a téli időszakban gyakrabban készíthetsz burgonyás ételeket. Az az igazság, hogy a krumpli mindenhogy jó: fő ételként is, köretként is.
- 2015-12-02 12:45
Ha beköszönt a tél, akkor minden bizonnyal legnagyobb vágyunk az, hogy takaróba burkolózva a kandalló vagy kályha mellé, esetleg a tévé elé süppedjünk és nagyon finom, gőzölgő leveseket fogyasszunk.
- 2015-12-01 22:14
hírdetés
Édes bor kategóriájában csúcsbor minősítést kapott a mádi Holdvölgy borászat „Intuition No2” nevű, 2008-as évjáratú dűlőválogatott sárgamuskotálya szombaton a Debreceni Bormustra TOP 20 rendezvényén. ...
- 2015-12-01 15:15
Bonbont és más marcipános édességeket nem csak a szupermarketekben lehet szerezni, otthon is nyugodtan elkészíthetjük, jóval nagyobb mennyiségben. Ráadásul a házi desszertek mindig finomabbak, mert sa...
- 2015-11-29 20:52
Aki szeret főzni, az mahozzá is láthat egy rilette elkészítésének, és melléje bátran készíthet egy krémes burgonyapürét. Egyik sem könnyű feladat, de mi most megmutatjuk, hogyan készítsd el ezeket tök...
- 2015-11-28 15:15
Sokan csak a vöröshagymát használják sütés-főzéskor, holott a póréhagyma is nagyon jó erre a célra, sőt mi több, salátákba is kiváló, mert nem annyira intenzív az íze, mint a vöröshagymáé. Sokan nem h...
- 2015-11-27 22:43
Senki ne ijedjen meg, most nem a sajtóban használt „kacsa” szleng lesz a téma. Főzni és sütni fogunk, méghozzá kacsát!
- 2015-11-26 21:22
Ugye mindenkinek ismerős az a helyzet, amikor próbáljuk belepumpálni gyermekünkbe a sok vitamint és nyomelemet, ők meg csak a szájukat húzzák a zsírszegény, valamint a zöldségben gazdag ételek fölött.
- 2015-11-25 22:28
Sokan szeretik a különböző krumpli salátákat, mert egyszerű elkészíteni őket és finomak is, továbbá az sem baj, ha nem esszük meg mindet azonnal. Hoztunk nektek néhány változatot.
- 2015-11-24 07:24
A palacsinta mindig nyerő étel a gyerekek számára és a felnőttek számára is egyaránt. Hoztunk néhány tippet, hogy ne csak a megszokott palacsintával tudd megkínálni a családod, próbáld ki ezeket is.
- 2015-11-23 16:49
Ha egyaránt szeretjük a reform és a hagyományos konyhát, akkor most érdemes megnézni ezeket a recepteket.
- 2015-11-22 08:03
Kíváncsi vagy azízében magyar sajátosságot hordozó Budapest Cheesecake-re? Már nem kell tovább várnod! A Philadelphia átadta a múlt hónapban meghirdetett receptversenygyőztesének járó elismerést. A sz...
- 2015-11-21 11:54
Mindenki tudja, hogy mennyire fontosak a zöldségek, ezért is hoztunk nektek néhány előételt melyben megtalálhatóak a zöldségek és ízletesek is. Így meg lehet oldani a napi vitaminbevitelét az étkezése...
- 2015-11-21 08:09
Sokan szeretik a halat, mert nem zsírosak és nagyon finomak. Elkészítése sem vesz túl sok időt igénybe. Hoztunk nektek néhány ételt, amit muszáj kipróbálnotok, ha szeretitek a halat.
- 2015-11-20 07:33
A főzelékek néha megosztják a véleményt, vannak, akik nagyon szeretik és akadnak olyanok is, akik inkább mást kérnek főzelékek helyett. Hoztunk nektek néhány tippet, hogy milyen főzeléket csinálj legk...
- 2015-11-19 08:39
Sokszor nem tudják a háziasszonyok, hogy mit is főzzenek a családnak, most adunk pár ötletet, hogy milyen egyszerű, de laktató tésztaételekkel lephetik meg a családot. Kövessétek az elkészítési módot ...
- 2015-11-18 10:59
A párolás olyan egész húsokhoz vagy húsdarabokhoz alkalmas, amelyek gyorsan főzve megkeményednek. A húst párolhatjuk csonttal vagy a nélkül, töltve vagy töltelék nélkül, de mindig részben finom főzőfo...
- 2015-11-17 18:53
A reformkonyha ételeinek fogyasztásán, és a táplálék-feldolgozási fázisok figyelembevételén kívül a tartós egészség és a jó közérzet titka, hogy soha ne lakjunk jól, mindig legyen egy kis éhségérzetün...
- 2015-11-16 09:06
Ha valóban finom és változatos étrendet szeretnél, készítsd el ezeket a remek ételeket is. Ismerd meg a majonézes rizssaláta különleges ízvilágát, vagy engedd, hogy energiával töltsön fel a virslis rá...
- 2015-11-15 08:50
A pástétomot megsüthetjük tűzálló edényben, amit majd zselés alap lével zárunk le, hogy megakadályozzuk kiszáradását és tovább eltarthassuk, vagy szalonnával bélelt pástétomformában, ami szintén előse...
- 2015-11-13 22:03
A gombaleves sokunknak a kedvence. Készíts ma te is egy jó nagy fazékkal, a siker garantált lesz! Hasznos tanácsokkal és különleges variációval is ellátunk.
- 2015-11-13 08:32
A paprikát és paradicsomot megannyi módon felhasználja a magyar konyha, de nem mindegyik technikát ismerjük. Vagy ha ismerjük, akkor ritkán alkalmazzuk amiatt, hogy nem főzünk változatosan. Ennek megv...
- 2015-11-12 08:45