Gasztro
3 séftől 13 új étel lesz elérhető a Kifli Bisztró kínálatában, amelyben a nemzetközi konyha színe-java képviselteti magát: olasz, indiai, francia és mexikói ízek egyaránt rendelhetők mostantól, amelye...
- 2021-04-24 09:22
Lehet zöld, fehér vagy lila, a spárgának csak néhány hónapig tart a szezonja, úgyhogy érdemes annyiszor lecsapni rá, ahányszor csak lehet.
- 2021-04-23 08:08
A káposztás cvekedli avagy kocka, magában is megállja a helyét, de köretként is kínálhatjuk. Próbáljátok ki ezzel a recepttel!
- 2021-04-23 06:43
hírdetés
Amíg be nem indul a gyümölcsszezon, a befőttek tökéletes forrásai lehetnek a vitaminoknak és a tápanyagoknak. Az új technológiáknak hála nem csupán az ízük és az aromájuk marad intenzívebb, de akár cu...
- 2021-04-22 17:08
Ismerjük a mondást, "ahány ház, annyi szokás", de nekünk ez a kedvenc verziónk! :)
- 2021-04-16 19:16
Inno d’Or – Év Innovációja 2021 címet nyert el csomagolás főkategóriában a négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott bacon.
- 2021-04-16 08:09
A gazpacho a spanyol szerelmem, a fehér gazpacho, ráadásul karfiollal pedig hab a tortán. Hűsítő nyári leves, és még a tűzhely mellett se kell órákat állni.
- 2021-04-14 19:28
Igazi puha, békebeli nagymamás sütemény - természetesen más gyümölccsel is elkészíthető!
- 2021-04-13 09:00
Az amerikaiak néha tényleg képesek olyasmit tenni az európai receptekkel, amitől kicsit megborzongunk: vagy teljesen leírjuk specialitásaikat, vagy imádjuk. Mi természetesen utóbbit éltük ár a rántott...
- 2021-04-12 22:02
Nagyon könnyű összerakni ezt a tortát, a végeredmény pedig egy könnyű és eszméletlenül habos, sütés nélküli finomság!
- 2021-04-11 15:10
hírdetés
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A sonkát aprítóba tesszük és ledaráljuk. A vajat egy kisebb lábasban felmelegítjük, hozzáadjuk a lisztet, és halvány színűre pirítjuk. Apránként ...
- 2021-04-10 18:09
Egy régi klasszikus, amit ideje újra felfedezni. Egy kis marhahús és gomba, és máris kész a sokak által kedvelt Stroganoff!
- 2021-04-07 06:20
Thummerer Vilmos 2019-es évjáratú Egri Chardonnay Battonage-a a legfényesebben csillogó aranyérmet hozta haza a Chardonnay világbajnokságról, Franciaországból.
- 2021-04-05 13:32
Napjainkban egyre többen keresik azokat az élelmiszereket, amelyek nem csak ízletesek, tápanyagban és vitaminokban gazdagok, hanem megvásárlásukkal a környezet védelméhez is hozzájárulnak.
- 2021-03-31 10:00
Egy tányérral úgysem elég belőle, úgyhogy akár nem is kell második fogással készülni.
- 2021-03-31 09:27
A sonkatekercs az egyik legnépszerűbb hidegtálszereplő, és egyébként nem csak húsvétkor érdemes készíteni. Most egy besameles-parmezános-tormás verziót mutatunk nektek!
- 2021-03-30 22:42
Sós karamell és kókusztej, végeredmény egy nagyon finom desszert.
- 2021-03-30 12:50
A koronavírus járvány harmadik hulláma miatt jelenleg az otthonmaradással lehet leginkább csökkenteni a fertőzésveszélyt. A fenséges illatokról és az ínycsiklandó ízekről így sem kell lemondani, hisze...
- 2021-03-28 20:19
Utolérhetetlen a tavaszi, első zöldséglevesek íze. Bárhogy készítjük az év későbbi folyamán, sosem lesz olyan. Így ha lehet, ilyenkor gyakran főzzünk zöldséglevest, ebben a legegyszerűbb formában, hog...
- 2021-03-28 09:27
Villámgyors és látványos! Kávés-diós kuglóf, egyszerűen! Ideális lehet desszertnek otthon, vagy nasinak a munkahelyen, iskolában.
- 2021-03-27 11:43
A 2021-es World Food Innovation Awards – Nemzetközi Élelmiszer Innovációs Díj “Legjobb egészségmegőrzést támogató ital” kategóriájában a magyar start-up cég által kifejlesztett és forgalmazott activé ...
- 2021-03-26 17:40
Tejföllel vagy nélküle, csurgatott tojással vagy egészben, a lényeg, hogy egyszerű, olcsó, laktató. Ez a mi tojáslevesünk!
- 2021-03-26 09:46
Amikor nincs "kéznél" a Nagyi, de szeretnénk egy finom, ragacsos, diós, lekváros, csokis sütit enni, mindenféle méricskélés és bonyodalom nélkül, akkor fog nagyon jól jönni ez a recept! Akár az ünnepi...
- 2021-03-23 18:06
A Mastercard tizenkilenc európai országban kétezer embert kérdezett arról, hogy milyen változásokat tapasztaltak az otthoni gasztronómia területén a lezárások kapcsán. A kutatás szerint egy átlagos ma...
- 2021-03-23 14:08
Ez egy eszméletlenül jó kis recept hétköznapokra, húsz perc alatt elkészül, és csak egy edényt kell elmosogatnunk utána! A zöldségek évszaktól és kedvtől függően cserélhetőek. Ha olyan alapanyagot vál...
- 2021-03-18 15:15
Leveses nemzet vagyunk, ha esik, ha fúj, ha szomorúak vagyunk vagy boldogok, a húsleves mindenre gyógyír, és mindenkor támasz. De hogyan készítik a profik? Pesti Istvánt, a tatai Platán Restaurant & C...
- 2021-03-18 11:17
20 perc, 5+1 hozzávaló, 1 serpenyő. Szaftos csirkemell, ropogós brokkolini, egy frissítő szezámos-gyömbéres szószban. Kell ennél jobb vacsoraötlet a hétköznapokra? :)
- 2021-03-17 22:22
Nagyon csokis, nagyon kávés, kívül ropogós, belül puha. Kávés keksz barnított vajjal, ez az új kedvencünk!
- 2021-03-14 20:21
Minél több fajta gombát használunk készítéséhez, annál finomabb a végeredmény. Az ízfokozás kedvéért, mintegy fűszerként kerültek bele a szárított gombák is.
- 2021-03-14 11:51
A legenda szerint, amikor Mikszáth Kálmán először kóstolta a palóclevest, annyira ízlett neki, hogy azonnal két tányérral is szedett belőle. A történet több mint 100 éves, ahogy ez a recept is.
- 2021-03-13 16:30