Gasztro

Ha már meguntad a különféle bolti önteteket és mártásokat, akkor jobban jársz, ha te magad készíted el őket, otthon, a legfrissebb alapanyagokból, saját ízlésed szerint. Meglátod a családtagok is imád...
- 2015-09-21 10:54

Ez a technika, amelynél „alagút” szerűen kicsontozzuk a húst, nagyon hasznos sütőben sütésnél és párolásnál. Megkönnyíti a szeletelést, és egy üreget is kapunk, amelyet ízlés szerint megtölthetünk.
- 2015-09-20 15:59

Bizonyára te is egyike vagy azon embereknek, aki szereti a húst. Ha kimondottan azokat az ételeket szereted, ahol a hús egyenesen a sütőben landol, és a sütő teszi a dolgát, akkor most érdemes elolvas...
- 2015-09-19 11:20
hírdetés

Elhoztunk most nektek egy egész menü receptet, ami az egész családnak ízleni fog, a jó ebben a menüben, hogy amit nem fogyasztunk el az még másnap reggel is finom falatnak fog számítani.
- 2015-09-18 11:54

A mostani gasztro cikkünkbe hoztunk nektek néhány nagyon finom ételt, amit nem a legegyszerűbb megcsinálni, de a végeredményért megéri. Háziasszonyok figyelem így nyűgözzétek le a férjeteket!
- 2015-09-17 08:59

A gluténmentes étrend nem azt jelenti, hogy nem lehet finomakat enni, most be is bizonyítjuk milyen finom ételeket csinálhatsz amiben nincsen glutén.
- 2015-09-16 09:52

Almából nagyon sok mindent lehet csinálni. Tipikusan az a gyümölcs, amit bárhol bármikor megkaphatunk és felhasználása széles. Lássunk egy pár finomságokat.
- 2015-09-15 08:55

A tök is hétköznapi hozzávalónak számít. Tápértéke nem túl magas, ám rengeteg C és A vitamint tartalmaz, amire a szervezetnek szükséges van. És igen. Ebből is rengeteg ínyencséget lehet csinálni.
- 2015-09-14 09:02

Ősszel terem a szőlő, a gesztenye és még nagyon sok más finom gyümölcs és zöldség is amiből nagyon jó ételeket lehet összehozni, ezért összeirtunk nektek néhány receptet amivel átvehetitek az ősz hang...
- 2015-09-13 09:07

Mindössze 70 dkg megmosott rebarbaraszár kell hozzá. A gyökér felőli vastagabb végét metsszük be, vékonyan húzzuk le a héját, majd vastagságától függően vágjuk 1-2 centiméteres darabokra. Tegyük egy z...
- 2015-09-12 08:54
hírdetés

Most olyan finom krémlevesek receptjeit mutatjuk be, amiket többnyire ősszel készítenek el a serény konyhatündérek. Mindenképp azzal kezdjük a levesek összeállítását, hogy főzünk 2 liternyi hamis húsl...
- 2015-09-11 12:49

Néha elgondolkozom, hogy miért van az, hogy a nagy többség szereti a bográcsost. Pontosan azért, amiért olyan laktató is: mert sok minden van benne. Én nem tudom ki találta ki, de személy szerint én o...
- 2015-09-10 09:55

A krumpli olcsó, de jó. Egy olyan étel, ahol szinte bárhol megtalálható és kapható. Peru és Chile környékén már több mint 7000 éve fogyasztják és a tudosók szerint már 5000 éve termesztik. Európába so...
- 2015-09-09 10:55

A gyerekek nagyon szeretik a különböző ropogtatnivalókat, ezért is hoztunk most nektek néhány receptet amit a kicsik imádni fognak, sőt még a felnőttek körében is fogyni fog. Az a jó még ezekben, hogy...
- 2015-09-07 12:57

Ha az őszre gondolunk, akkor nem csak az iskolakezdés jut eszünkbe, hanem a rengeteg eltevés. Mi is gondoltunk ám erre, ezért megmutatjuk, hogyan is kell uborkát savanyítani. Annak, aki szereti a papr...
- 2015-09-06 17:56

Az egyetemi élet sok mindennel jár, arra is kell gondolni, hogy nem mindig a menzás kaja a jó döntés. Most gondoltunk azokra is akik az egyetemről olvasnak minket, ezért egy kis összeállítással készül...
- 2015-09-04 19:40

Nem feltétlenül kell sushi bárba, kínai kifőzdébe mennünk ahhoz, hogy valami keleties ízt csempésszünk be életünkbe. Ha van hozzá kedvünk, akkor már most hétvégén ázsiai hétvégét tarthatunk a családda...
- 2015-09-03 10:57

Ha betoppan az ősz a konyhába, akkor bizony a nyári salátáktól is búcsút kell vennünk – legalábbis egy időre. Mivel a paradicsom már nem olyan, mint nyáron, háttérbe szorulnak az olaszos, mediterrános...
- 2015-09-01 20:44

Ha hétvégenként vagy hétköznap esténként akad egy kis időnk arra, hogy valamilyen süteményt, kekszet vagy édességet készítsünk, akkor érdemes ezeket a recepteket is kipróbálni. Garantáltan mindenki na...
- 2015-08-31 12:55

Nem csak a ciderek és a koktélok hódíthatnak a nyár utolsó napjain. Érdemes kipróbálnod valami mást is, például megismerhetnéd a likőrök izgalmas világát. Ha saját magad készítenéd el őket, akkor ne i...
- 2015-08-30 13:42

Az almás pite sokak kedvence, de nem mindenki készíti el, mert bonyolultnak találja. Ha megvan a rutin, akkor viszont cseppet sem lesz az, sőt, valóban minden héten elfogyasztott finomsággá fog válni....
- 2015-08-29 11:01

Összegyűjtöttünk nektek néhány levesfajtát, melyet könnyedén és nagyon hamar elkészíthettek amennyiben már meguntátok a sok főzést, kivárni míg a hús megpuhul. A melegben igazán jól jönnek a könnyed h...
- 2015-08-28 09:52

Szinte minden ételhez amit a sütőben készítünk szükségünk van tejfelre, ez persze nem is baj. Egy jó tanácsot azonban fogadjanak el, most a nagy melegben vigyázzunk mit is készítünk és hogy jól tárolj...
- 2015-08-27 12:41

A nagy melegben mindenki vágyik valami után ami kellően lehűsíti a szervezetet. A citromos ételek és italok tökéletesen megfelelnek erre a célra. Ezért is most elhoztunk nektek néhány könnyed finomság...
- 2015-08-26 11:35

Sajtkedvelőknek nem kell mondani, hogy a sajtot bármikor lehet használni az ételek elkészítésénél mert mindig feldobja azt, főleg ha a sütőben valamilyen finomságot tervezünk akkor egy kis sajttal meg...
- 2015-08-25 14:45

Valamiért az a közhiedelem terjedt el a világunkba, hogy ha kevesebbet eszünk akkor az segíthet a kilók elvesztésében, amennyiben pedig többször akkor még jobban meghízunk. Ez alapjában véve egy nagy ...
- 2015-08-24 19:24

A nyár egyúttal a kikapcsolódás hónapjait is jelenti, itt az idő és az alkalom arra, hogy kicsit lazítsunk, kivegyük a szabadságot, élvezzük a nyarat, és a jó időt, a strandot.
- 2015-08-22 13:38

A töltött káposztát sokan szeretik. Igazán finom és ízletes étel.
- 2015-08-21 14:04