Partnereink

Gasztro

Gluténmentes különlegességek

Az egészséges táplálkozás manapság már nagyon fontos, mégpedig első sorban az életvitelünk miatt. Az ember ugye mozgásra van tervezve, napjainkban pedig jóformán csak az íróasztal mögött ülünk. Ezért ...

  • 2016-03-15 11:25
Meleg vendégváró falatok sonka- és káposztakedvelőknek

Ha vendég érkezik hozzánk, akkor mindig igyekszünk meglepni és vendégül látni valami igazán egyedi finomsággal.

  • 2016-03-14 20:31
Így készítsd el a marhaszeletet!

Ha szeretnénk valami látvány, gazdag ételt tenni az asztalra, akkor készítsünk gombás raguval kísért főtt marhaszeleteket. Bónuszként eláruljuk azt is, hogy mi a vörösboros marhapörkölt titka.

  • 2016-03-13 09:05
Roppant egészséges menü mára

Férfiként és nőként is fontos, hogy ne legyünk fakezűek a konyhában. Ha szeretnénk valami különleges menüt összeállítani, akkor most itt a nagy alkalom. Nem mindennapi ételeket szeretnék veletek megos...

  • 2016-03-12 10:50
Kaviáros piskóta és más csemegék

Cikkünkből megtudhatod a kaviáros piskóta pontos receptjét és annak elkészítési módját is pontosan leírjuk. Ha van kedved még a másik két remek receptünket is próbára teheted!

  • 2016-03-11 09:58
Tedd változatossá a zöldséglevest!

A zöldségleves lehet gazdag, lehet különleges vagy épp hagyományos. Mindig megújul attól függően, hogy mivel színesítjük a tartalmát, valamint hogy milyen levesbetéttel tálaljuk. Készülhet habarással,...

  • 2016-03-10 10:00
Tejfölös csirke és lecsó nokedlivel

A nokedli régóta kedvelt köret a magyar konyhában. Hasonlóképpen készül, mint a galuska és nagyon finom kíséret a szaftos ételekhez. Aki még nem evett tejfölös csirkét vagy lecsót nokedlivel, annak mo...

  • 2016-03-09 21:50
Levesgyártás gőzerővel! (2. rész)

Egy jól elkészített leves könnyedén megfelel az egészséges táplálkozás kívánalmainak: laktat, elegendő energiát és tápanyagot szolgáltat, segíti a szervezet folyadékigényének kielégítését, könnyen emé...

  • 2016-03-08 08:54
A puding nem csak magában finom

Nagyanyáink a pudingot maguk főzték, liszt, tojás, tej, gyümölcsök, csoki vagy vanília keverékéből. Anyáink inkább már zacskós porral dolgoztak, ami máig megmaradt, bár masszívan felsorakozott melléjü...

  • 2016-03-07 08:03
Levesgyártás gőzerővel! (1. rész)

A leves története valószínűleg egyidős az ételkészítéssel, és minden nemzet konyhájának elmaradhatatlan része. A leves-skála a sűrű, sokféle hozzávalót tartalmazó, főétkezéssel is felérő fajtáktól a c...

  • 2016-03-06 13:27
A legfinomabb marhahúsos fogások

A marhahúsnak vannak nagyon egészséges tulajdonságai, és ha megfelelő húst veszünk, és megfelelő módon készítjük el, még akár egy hatékony fogyókúra része is lehet.

  • 2016-03-05 09:54
A házi készítésű likőrök a legtutibbak!

Ha végignézünk egy szupermarketben az italos polcokon, minden bizonyára hatalmas italkínálattal találkozunk. A női italok közül a legkedveltebb fajta a likőr, de ebből is annyi variáns létezik már, ho...

  • 2016-03-04 20:40
7 konyhai gép, ami segít, hogy egészségesen étkezz

Élőben mérhetjük fel az aktuális konyhai és gasztronómiai trendeket és testközelből ismerhetjük meg a legizgalmasabb újításokat és egészségtudatos konyhai eszközöket a most hétvégi Budapest Sportaréná...

  • 2016-03-04 16:45
A legédesebb kávés finomságok

A kávét világszerte nagyon sokan szeretik, élénkítő hatása régóta ismert. Egyesek kimondottan különleges aromája miatt szeretik a „fekete aranyt”, amit a különféle pörkölésnek köszönhetünk. Azonban a ...

  • 2016-03-03 21:09
Idén is az Onyx nyerte az Év Étterme díjat a Dining Guide értékelése szerint

Február 29-én, hétfőn este átadták a díjakat Magyarország kiemelkedő éttermeinek, séfjeinek, a Dining Guide idei, a Larus Étterem és Rendezvényközpontban megrendezett nagyszabású gáláján. A Volkswagen...

  • 2016-03-02 16:17
Tonhaltorta ínyenceknek

Most is a legtutibb recepteket olvashatod nálunk, e cikkből megtudhatod a legjobb tonhaltorta receptjét, és még egy plusz recepttel is meglepünk!

  • 2016-03-01 20:00
5 remek és könnyű recept a tél zárásához

Búcsúztasd el te is a telet a télre jellemző ízekkel, és mostantól már bátran jöhetnek a tavaszváró, friss alapanyagok, ízek!

  • 2016-02-29 17:50
A márványsajtos karfiolleves és a mustáros harcsa titka

Remek lehetőség van arra, hogy kicsit különlegessé tegyük a szökőév adta +1 napot. Hiszen csak négyévente van februárban 29 nap, nemde?

  • 2016-02-28 22:00
“Közös étkezés alatt a lélek is táplálkozik”

Bár az egész ország ismeri, kevesen tudják, hogy nevében a D betű egy, a környezete által egykor előszeretettel használt melléknévre utal. D. Tóth Kriszta a Vidék Íze magazin hasábjain vall a gyerekko...

  • 2016-02-28 12:22
Így készítsed el a mellehúsát!

Ha szeretnénk pulyka- vagy csirkemellet készíteni ebédre, a család számára igazán izgalmas ízekkel és fogásokkal rukkolhatunk elő a mai napom bemutatott recepteknek köszönhetően. Rugaszkodjunk el a ha...

  • 2016-02-27 15:17
Búcsúztasd el a telet fűszeres koktélcsodákkal!

Nem kell megvárnunk a nyarat, hogy élvezhessük a finomabbnál finomabb koktélokat, elég, ha egy kicsit újragondoljuk kedvenc italainkat, és csempészünk beléjük egy keveset a télutó ízeiből. Böröcz Péte...

  • 2016-02-26 23:24
Füstöljünk házilag ínyencségeket!

A füstölésnek nem csak a magyar kultúrában, de a világ számtalan országában is több évezredes hagyományai vannak. Az idők kezdetén a füstölés teljes mértékben a tartósításnak lett szentelve, ma már so...

  • 2016-02-25 17:17
Fél órás desszertek

Sokszor nem tudjuk, hogy milyen desszertet is készítsünk, mihez mennyi idő kell, vagy milyen alapanyagokat használjunk, hogy ne mindig ugyanazok a megszokott desszertek várják a családot egy-egy össze...

  • 2016-02-24 09:42
Különleges receptek

Hoztunk nektek néhány érdekes receptet, amit mindenképp érdemes kipróbálni legalább egyszer. Az elkészítésük nem nehéz, csak kövesd, amit leirtunk neked és minden sikerülni fog.

  • 2016-02-23 10:32
Römertopf és Papin-fazék, avagy párolás régen és ma

Bár annak ellenére, hogy egyre nagyobb reneszánszát éli a főzés, a gasztronómia, mégis sok minden van, amiről még nem tudunk, amit még eddig nem fedeztünk fel magunknak. Ilyen dolog az is, hogy régi i...

  • 2016-02-22 15:40
Legyen ma pite- és tortagyártás a konyhádban!

Nem csak a gyerekek szeretik elmajszolni az édes sütiket, tortákat vagy pitéket. Mi felnőttek is szívesen rájárunk a még gőzölgő pitékre, vagy a hűtőben dermedő krémes vagy csokis nyalánkságokra.

  • 2016-02-22 09:27
Lecsós fasírt, jambalaya és kelbimbó lengyelesen

Aki szeretne új ízeket belopni megszokott étrendjébe, az bármikor könnyedén megteheti, hiszen a különféle nemzetek ízletesebbnél ízletesebb fogásai ezt lehetővé teszik.

  • 2016-02-21 10:21
Csirkés-boros sugo és téli minestrone

A sugo egy nagyon sokoldalú paradicsomszósz, és legalább annyira kedvelt, mint a salsa mártások bármelyike. De ma nem csak egy remek sugo recepttel gazdagodunk, hanem az is kiderül, hogyan készítjük a...

  • 2016-02-20 10:00
Itt vannak a legfinomabb olasz sajtok! (2. rész)

A vidéken élő olaszok reggelije a mai napig kenyérből, borból, sajtból áll, ebből is látszik, milyen szerepet tölt be az olaszok életében a sajt. Az asztalon és az ételkészítésben is egyaránt nélkülöz...

  • 2016-02-19 12:13
Ilyen finomat még nem ettél!

Kevés olyan ember van a világon, aki azt mondaná, hogy márpedig ő tényleg nem szereti a süteményeket, édességeket, desszerteket. Napjainkban már egyre kevesebben készítenek tartalmas süteményeket, des...

  • 2016-02-18 16:07

Névnap 10.17.

Ma Hedvig napja van.

7 érdekesség a hazai termálvizekről

Magyarországon nem nehéz jótékony hatású vizekre lelni, hiszen hazánk bővelkedik a gyógyforrásokban. Mégis, ha szeretnénk rátalálni a számunkra legmeg...

  • 2017-10-13 19:33
Mesekönyveket gyűjtünk rászoruló gyermekek számára!

Kérjük, hogy vegyen részt a SPAR Magyarország és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat könyvgyűjtő akciójában! Gyűjtse otthon és munkahelyén a feleslegess...

  • 2017-10-13 15:27
Fluor Tomi szerint a beatbox sem segített a magányos ősemberen

Samu viszontagságos élete, Kittenberger Kálmán különös hobbija és Szent Imre erényöve – történelmünk meghatározó alakjait veszik górcső alá a Comedy C...

  • 2017-10-13 11:45
Öt mesébe illő látványosság Izlandról

Vastag jégtakaróval borított fjordok, kristálytiszta források és felhőfátyol mögé rejtett vulkánok – Izland természeti csodái eredeti formájukban, az ...

  • 2017-10-13 09:38
Coming out nap a Viacomon

Október 11-e a nemzetközi Coming Out Day, vagyis az Előbújás napja, amikor az LMBTQ közösség az elfogadást, a nyitottságot és az őszinteséget ünnepli....

  • 2017-10-12 22:21

hirdetés

Ada laktózmentes fehérjével fogy

A népszerű műsorvezető és kétgyermekes anyuka, Ada mindig is odafigyelt arra, hogy egészségesen étkezzen. Gyermekkora óta sportol, sőt az elmúlt évekb...

  • 2017-10-12 20:50
Trumpot ejtették, új trollkodásokkal jönnek a South Park negyedikesei

Október 12-én, csütörtöktől vadonatúj részekkel jelentkezik Cartman, Kenny, Kyle, Stan és a coloradói kisváros, South Park apraja-nagyja a Comedy Cent...

  • 2017-10-12 19:20
Bódi Gusztiék vendégül látták Schobert Norbit és Rubint Rékát

Most csütörtökön a Sláger TV műsorának vendége lesz Rubint Réka és Schobert Norbi. A méltán híres fitnesz gurukat most először látja vendégül Bódi Gus...

  • 2017-10-12 17:50
1,8 milliárd forint a Fashion Days fél éves bevétele

Idén január és augusztus között 1 823 138 000 Ft volt a Fashion Days magyarországi bevétele. Ez a vártnál magasabb, 44%-os növekedést jelent a tavalyi...

  • 2017-10-11 20:51
Lelassult a lakások drágulása

Lassult a lakásdrágulás a második negyedévben: a használt lakások ára már csak 7,8, az újaké 4,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest.

  • 2017-10-11 17:55

Minden cikk

hirdetés

Likeolj minket

Egészség

Fini Mini suli maraton – idén ősszel először, de nem utoljára!

Fini Mini & GO! – akár erre a kifejezésre is elrajtolhattak volna az idén október 1-én már negyedjére megrendezett Budaörsi Futófesztivál résztvevői, ...

  • 2017-10-06 19:30
Baji Balázs, Biros Péter és Cseh László a fitt, egészséges gyerekekért

Három élsportoló csatlakozott a mozgás örömét hirdető Európai Diáksport Napja eseményhez. A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) által szeptember 29-re s...

  • 2017-09-25 08:55
Hogyan kávézzunk olasz módra?

Az „ördög itala” – így nevezték a kávét a XIV. századi Olaszországban. Nem csoda hát, hogy az egyház tagjai közül sokan ellenezték annak fogyasztását....

  • 2017-09-24 15:39

hirdetés